یعنی تازه اومده؟
قبلا نبود؟
از کی؟؟؟؟
یعنی تازه اومده؟
قبلا نبود؟
از کی؟؟؟؟
اینکه دوستان نسل سه رو به چشم ابزار دانلود می بینن من خیلی موافق نیستم. این دانلود کردن ها بعضا باعث شده کیفیت خدمات کاهش پیدا کنه. دانلود رو میشه با adsl انجام داد.(البته بعضی از دوستان به دلایل فنی نمیتونن از adsl استفاده کنن و در مورد اونها این مصداق نداره.) مسئله اصلی کیفیت خدماته. که بشه در حال حرکت و خارج از محیط منزل به اینترنت پرسرعت و اون بخش اندکی که هنوز فیل.تر نشده دسترسی سریع داشت.
اگر مطالبه صرفا کاهش قیمت باشه، مثل سفره ای میمونه که یه تعداد مهمون سرزده بهش اضافه میشن، و طبیعتا به هرکس سهم کمتری میرسه. همه انتظار داریم وقتی بسته n گیگابایتی به نام پرسرعت می خریم عین ترافیک رو با سرعت اسمی مصرف کنیم.
هفته پیش موبایل نتورک رو سرچ کردم فقط شبکه ۲جی ایرانسل بود . الان هم ۲جی دارم هم ۳ جی که گذاشتمش رو ۳جی و وصلش کردم علامت H اومد!
کرج هستم ! تعرفه هاشون با بسته های اینترنتی الانشون یکیه یا ۳جی فرق داره?
اینم بگم همین الانی که دارم تایپ میکنم با وایمکس ایرانسل اومدم! اینقدر افتضاحه که قابل توصیف نیست!
Sent from my K00E using Tapatalk
من با این دوستمون موافقم..الان تو منطقه ما کلا دیگه نه رایتل کار میکنه صبح ها...نه ایرانسل..همراه اولم که دکلاش هست اما ریجستر نمیشه..
سرعت در حد 2 کیلوبایت میرسه بعضی ساعات..
من امروز تو خیابون گیر کردم بنزین تموم کردم باید یجا انتقال وجه میدادم .. فقط از اینترنت میشد انجام داد این کارو..ایرانسل انداختم کلا قطع بود..رایتل هم کار کرد وسط کار H رفت کلا...خلاصه هیچی چک مردم برگشت خورد :|
نخستین سایت های نسل سه و چهار ایرانسل در شهر اصفهان راه اندازی شدند و پوشش شبکه در این شهر به تدریج افزایش خواهد یافت.
منبع تویتر ایرانسل
چرا ایرانسل اینقد کند داره پیش میره هنوز همه مرکز استانها رو هم پوشش نداده
آقا کل شمال غرب تهران ایرانسل از ساعت 8 شب آنتنا رفته...رجیستر نمیشه...چه 2G چه 3G الان همه سمت ما صداشون درومده..جاهای دیگه تهران هم همینطوره ؟
جنوب غرب وصله ولی از اینترنت خبری نیست!
این هم از تست هام دو روز پیش و امروز
سرعت امروز نسبتا خوبه بازم اما گند زدن به آپ لودش شده 0.07 مگابایت !
Last edited by k200; 31-08-2014 at 22:33.
حاج آقا این 3g برای شرقی هاست.نیازی به صافی نداره ها:این مرجع تقلید ادامه داد: تکنولوژی غربی مانند یک آب گلآلود و غیربهداشتی است، البته آب مایه حیات است ولی آب گلآلود را باید تصفیه کرد، بنابراین تکنولوژی نسل سوم اینترنت هم مانند آب گلآلود باید تصفیه شود تا در اختیار مردم قرار گیرد، بنابراین این را باید گفت که آدم بیعقل مخالف تکنولوژی و پیشرفت علم است.
The first pre-commercial 3G network was launched by NTT DoCoMo in Japan in 1998آپلود پایین = عدم امکان استفاده از نرم افزارهای تماس تصویری
-------------------------
دوستان در تهران در میدان انقلاب و در سیمون بولیوار(چهاردیواری) 3g رویت شده؟؟
Last edited by mohammad_87; 31-08-2014 at 22:27.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)