بهترین محدوده کاپ و ترکیب نیرو برای اتک زدن تو تاون هشت چیه؟
الان کاپم حدود 1650ست با دراگ اتک میرم!!!!
بهترین محدوده کاپ و ترکیب نیرو برای اتک زدن تو تاون هشت چیه؟
الان کاپم حدود 1650ست با دراگ اتک میرم!!!!
20 حاینت، 12 ویزارد، بقیش آرچر
3 تا اسپل هم خون ببر
یه اسپل هم سم
کاپ هم بستگی داره، خودم تو چمپیون میموندم عالی بود، ولی نگهداریش سخت بود
نسخه پول بی نهایت (هک شده) رو از کجا میشه تهیه کرد برای ios ؟؟؟ البته یه سایت دیدم ولی می خواستم بدون از کجا بگیرم بهتره؟؟؟ نسخه هک شده فقط پولی هست یا روش مجانی هم داره؟؟؟
مرسی...
اون نسخه های هک شده تا جایی که میدونم اصلا بازی کلش نیست. یه بازی دیگه هست با سرور های دیگه که فقط شبیه کلش ساختنش! وقتتو واسه اینجور بازی ها تلف نکن! کلش هیچ هکی نداره! بجز ایکس مود ...
نسخه رایگانش تو اینترنت موحود هست.احتمالا بعضیا از سادگی ملت سواستفاده میکنن و این بازیا رو با اسم هک شده یا جم بی نهایت میفروشن :|
- - - Updated - - -
وقتی بازی بن میشه برات تا دوروز توی بازی اون کد نمایش داده میشه.یعنی اخر اون چیزایی که نوشته یه شماره سریال هست که باید یادداشت میکردی! اگه نکردی نمیدونم راهی هست یا نه! اما باید دوباره ایمیل بدی بهشون و بگی که نمیدونستی که باید اون کد رو یادداشت کنی! احتمالا کمکت میکنن!
امروز دو بار به مواردی برخوردم که تاون هال 9 یا 10 بودن و اصلا دیوار نداشتن! ولی منابعشون فول بود، راحت صافشون کردم!
اینا چطور این کار رو کردن!؟
به نظرتون از اول دیوار نخریدن؟ یا ترفندی چیزی هست!؟
واسه ios نرم افزاری مثل coc auto reloader نیستش؟؟؟ همین اتو ریلودر واسه ios نیست؟؟؟ من نگاه کردم واسه اندروید بود فقط!!!
مرسی...
Last edited by SPIRIT PALST III; 12-11-2015 at 11:21.
آیا راهی وجود داره که مپ هایی رو واسه اتک بیاره که تان هالشون گوشه ی نقشه هست؟؟؟
ایکس مود یرا اندروید
ای مود برا اپل.
با xmod میشه به هم کلنی اتک زد؟؟؟
البته منظورم به صورت آزمایشی نیست ها به صورت واقعی...
Last edited by SPIRIT PALST III; 15-11-2015 at 18:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)