شکل من با t650 نور زیاد صفحه کلیدشه اگه یکی بهم بگه چطوری میشه اونو با تبدیل کردن به نk770 درست کنم دعاش میکنم خواهشا من زیاد بلد نیستم طوری راهنمایی کنید که توضیح کامل باشه گوشیم خراب نشه تازه خریدم اخه ممنون
شکل من با t650 نور زیاد صفحه کلیدشه اگه یکی بهم بگه چطوری میشه اونو با تبدیل کردن به نk770 درست کنم دعاش میکنم خواهشا من زیاد بلد نیستم طوری راهنمایی کنید که توضیح کامل باشه گوشیم خراب نشه تازه خریدم اخه ممنون
جواب منم يكي بده عجله دارم!
يا حق (:
سلام
اگه pc suite s500 رو دارید بذارید لطفا". من با pc suite p1,w810,w300 امتحان کردم جواب نمیده!
یعنی وقتی s500 رو با کابل وصل می کنم هیچ pc suite شناساییش نمی کنه!!
سلام.
من يه سوال در مورد برنامه نويسي براي موبايل (سوني اريكسون) دارم كه خيلي حياتيه...
من مي خوام بدونم وقتي يه برنامه به زبان جاوا (*.java)در هر محيطي (NetBeans,Textpad,...) مينويسيم ، براي اينكه بتونيم توي يك گوشي نصب كنيم چه مراحلي بايد طي شود؟ (البته منظورم اينه كه چطور بهش بشناسونيمش)
سلام به همه
کسی می دونه دوربین p990 چطور باز می شه می خوام عوض کنم گوشی رو کامل باز می کنم ولی دوربین رو نمی تونم
کجا می تونم جواب سولم رو پیداکنم همه جا پرسیدم سایت های مختلف ولی کسی جوابمو نداده
S500 با هیچ برنامه ای متصل نمی شه و باید از درایور خود ویندوز استفاده کنید همچنین فقط رم رو نشون می ده و به هیچ وجه حافظه خود گوشی رو نشون نمی ده!
من خودم S500 داشتم با برنامه MyPhoneExlporer هم باز نشد فقط با خود ویندوز و فقط مموری کارت!
موفق باشید![]()
برنامه ای هست که بشه fs گوشی رو تو کامپیوتر ادیت کرد؟؟ اگه هست لطفا لینک و اسمش رو بذارید، مرسی
ممنون از راهنمایتون.
پس یعنی هیچ راهی برای انتقال sms از s500 به کامپیوتر وجود نداره؟؟!!!!!
یکی جوابمو بده
ممنون
من پتچ Remove Sim Lock رو برای W550 r4cb020 زدم ولی روی Please Wait گیر کرده خواهشا سریع تر کمک کنید !!
مگه نبایدبا پتچ مشکلش حل بشه پس چرا اینطوری شد؟
Last edited by fswteam; 19-01-2009 at 17:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)