اشتباه همین جاست!
شما Hd 595 یا Hd600 رو بگیرُ من رگه گردنمو میزنم اگه افکتی رو نشنیدی!
مشکل اینجاست که آهنگهای کمی پیدا میشن که افکت های ظریفی داشته باشن که معدودی از هدفون ها بتونن تشخیص بدن!
مثلا رفیقم اومده بود هدفونشو با من داشت مقایسه میکرد!
اون NC 22 sony داشت منم خوب...!
اومد یه آهنگ رپ ایرانیه ماله عهد سزار !! گذاشت و هی برا خودش میگفت!آخه عزیزه من وقتی افکت نداره موزیک هدفومنه من چطوری بیاد تشخیصش بده؟!
.gif)
اما به طور مثال موزیک Priscilla Ahn - A Good Day - "Dream" واقعا توش ظریفکاری شده و واقعا
حالا تفاوت را احساس کنید!
مرسی داداش.داره زندگیشو میکنه !
کاملا آب بندی شده و دارم از زندگیم لذت میبرم.خدا رو شکر تو سبک vocal خوب عمل میکنه و من سبک توی این مایه هاست.
تعریفی به نامه تفکیک پذیری واقعا برام معنا پیدا کرد.
صداشم برعکس هدفونه قبلیم بسیار بالاست که من مجبور شدم برای زندگی سالم!!محدودیت صدای آی پاد رو فعال کنم!!
اتفاقا چند روز پیش سراغتو گرفت ازم!!! سلامتو بهش میرسونم!.gif)
داداشه من بازم کاملا در اشتباهی!
گفتم بازم میگم این هدفونا به نصف قیمتشون نمی ارزه و شک نکن که شما با توجه به استفادتون هیچ تفاوتی بین HD800 و HD600 احساس نمیکنی.اینو از من داشته باش.
عزیزه من یه روزی HD800 فقط ۸۰۰ یورو قیمت داشت!
اونا هم احتمالا از قبل تهیه کردن و برای اینکه میدونن کسی نمیخره و روی دستشون میمونن این هدفونا کمی با قیمت معقولانه تری میدن دسته مشتری.آخه راه دیگه ای ندارن.
IE8 خوشبختانه مشکل قطع شدنه سیم نداره ...
-آقا منظور؟
-یعنی اینکه خرابم شد مشکلی نیست!
-منظور؟!
-نگاه کن .اگه توجه کرده باشی در محل اتصال سیم به ایرفون مشاهده میشه که به راحتی از هدفون جدا میشه و میتونی با خریدن یه جفت سیم جدید دوباره وصلش کنی و استفاده کنی.
-منظور؟
-...
fabilo عزیز.اگه مشکلت فیک بودنه که اگر از نمایندگی سنهایزر بخری (آقای رضوی) مشکلی نداری و بعد از خریدم اگه بازم شک داشتی میتونی چکش کنی!
در مورد باسشم فقط بگم که کلا جنس باسش با تمام چیزلیی که تا الان شنیده بودم فرق میکنه.
.میدونی یه حالت خاصیه..باسش کلا از صدای خواننده تفکیک شده و به ۲ قسمت تقسیم میشه.یکی در مرکز و دیگری در قسمته وایده صداست(فکر نکنم گرفته باشی!)
شرمنده .بیشتر از این نمیتونم توصیفش کنم باسشو.
اینو بدون که باسش اصلا و به هیچوجه شبیه هدفون هایی که تا الان گوش کردی نیست و جنس باسش با جنس باس EX700 کاملا متفاوته.
بعضی ممکنه خوششون نیاد ولی من کاملا راضیم.
برای فهمیدنش باید حداقل یه هفته دستت باشه ایرفون و مدام باهاش گوش بدی.
تنها و تنها یه آهنگه که حس قبلی رو بهم نمیده و اونم Erfan-Daam هستش.
بقیه آهنگها باهاشون حال میکنمو مشکلی ندارن.مخصوصا آلیوم آخریه شادمهر که افکتهای زیبایی داره.
موفق باشی.
.gif)