تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 752 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من که ملاک نیستم چیزی سرم نمیشه اونی ملاک هست که یه فروم داره همه دنیا قبولش دارند میگه خر نشید این پول روندید من که چیزی سرم نمیشه. اونی که هر چی خوبش میاد اول یه دونه براش میفرستند چند تا آدم این طوری هستند ادم هایی که میرند همچین هدفونی میخرند خونه زندگیشون با ماها فرق میکنه طرف براش فرقی نداره 1000 دلار بده یا 10/000 اون گوشه افتاده برا من و شما خیلی فرق میکنه میزنیم به یه درد دیگه.
    مرسی

امسال این دست فروم دارهای بسیار کم هستند.
    ولی چرا مسله اینقدر پیچیده شده ، تمام هزینه ای که باید بشه زیر 4 تومنه که قصد ندارم یه دفعه همه رو با هم بگیرم همیشه برای من همینطور بوده
    CD player یک تومن + آمپ هم دوبرابر چیزی که شما پیشنهاد دادید که میشه 1 تومن + هدفون هم 1.5 + 500 تومن هم هزینه های جانبی.

که این برای سالهای سال براتومن موندگاره و هر روز و هر سال دوره توی سایتها و فروشگاهها نمی گردید که یه مدل دیگه بگیرد به این هم توجه بشه لطفآ

بعید میدونم نتیجه کار چیز کم ارزشی از آب در بیاد ولی ظاهرآ شما مخالف هستید.

با اجازه بزرگترها
    ببین من با اون یوزر دهه 90 ام (heart banger-97) خواستم بگم ولی حال و حوصله ی منتظر بودن برای نمایش بست رو نداشتم با همین یوزر میگم
    حالا که قضیه ی اینقدر خرج بیش اومد بزار رک اونچیزی که تو دلمه رو بگم
    ازت برسیدم بیشتر سبکهای الکترونیک گوش میدی ؟ و تنها هدفت لذت بردن از آهنگه؟
    هدفی داشتم از این سوالم , این سبک اصلا جزییات در این حد نداره , ناراحت نشین و نمی خوام اینجا وارد بحث موزیک بشم , ولی حتی اگر کلاسیک باز خفن یا راک (متال) یا جز خفن گوش میدادی بازم نمیگفتم چیزی بیشتر از hd650 بگیری
    ببین یه موقعی برای شنیدن کیفیت آهنگ گفته میشه که سه چیزت باید ردیف باشه :
    سورس + هدفون + کیفیت آهنگ = عالیترین چیزی که میتونی بشنوی
    ولی وقتی به این قیمت ها و این سطحی که شما میگی میرسیم دیگه باید خود آهنگ رو هم در نظر گرفت. اینکه اصلا در این حد بتانسیل داره یا نه؟
    شما اگر آهنگ 24/196 هم گیر بیاری بازم همینه
    مطمئن باش تفاوتش مخصوصا توی این سبک فوق العاده کمه , اونقدر که گوش ما نمیتونه درکش کنه
    خواستم یه کوچولو از یه دید دیگه هم به قضیه نگاه کنی
    البته اگر بخری که من شخصا فوق العاده خوشحال میشم ( یه افتخاری برای ما هم هست) بعدش یه ریویو میزاری و بسی حال میکنیم ولی حرف دل رو رک گفتم دیگه . شرمنده
    درباره سبکهایی که دوست دارم وبا علاقه بیشتری گوش میدم توی پست های قبل توضیح دادم و گفته شده که این هدفون برای گوش دادن به سبک الکترونیک خریداری نمیشه همونطور که گفتم تاکید این سبک بر جزییات نیست و از بین سبکهایی که هدفون %100 ساپورت کامل میکنه میتونم انتخابی از روی علاقه داشته باشم و اگه از سبک راک زیر مجموعه پاپ یا سافت رو هم اضافه کنید برام پیشنهاد بسیارعالیتری هستن تا متال.

اگه منظورتون 24/192 هست اونم سبک الکترونیک که بعید هست با 16/44 تفاوتش رو حتی بشه با دستگاه ندازه گیری کرد دیگه چه برسه به . . .
    سبکهای الکترونیک از این لحاظ بسیار بسیار فقیر تر از این حرفها هستن متاسفانه

من اومدم اینجا مطرح کردم که حرف رک و حساب بشنوم OK پس از این بابت اصلآ نگران من نباشید.

بسیار ممنون و موفق باشید.

به خاطر مسائلی که پیش اومده تماس گرفتم با نمایندگی بایر اونها گفتن t1 رو ندارن ولی اگه اوکی کنم با قیمت 1.2 برای تحویل 2 ماهه میتونن به دستم برسونن اگه سفارش شخصی بدم که برای پستش بالای 100 باید جدا پرداخت بشه
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:04. دليل: پست متوالی

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ultrasone چی ,نمیخوای ادیشن های پایین تر از 10 رو برسی کنی مثل 8 رو .

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پیشنهاد خوبیه ولی رده پایینتر از این دوتاس.

دوست دارم بعدآ 10 رو بگیرم ولی فعلآ توی همین مایه ها کارم رو راه میندازه.

ببین چه گرفتاری شدیم ها اینجا ظاهرآ هر چی هدفون خوب هست همه تقلبی هستن مثلآ:
    HD650 که قیمت خارجش رو زده $468 که میشه 520 تومن اینجا میفروشن 800 که احتمالآ اصلی باشه
    ولی:
    HD800 که قیمت خارجش رو زده 1500$ که میشه 1.65 تومن اینجا میفروشن 1.3 تومن
    Beyerdynamic t1 که قیمت خارجش رو زده $1300 که میشه 1.4 تومن اینجا میفروشن 1.2 تومن

خودتون یه نگاه بندازید آخه چطور ممکنه یه جنسی وارد بشه سود کذایی فروشنده هم اضافه بشه حالا قیمت تمام شده بشه زیر قیمتی که شرکت سازنده بیرون میده!

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

قیمت مالزی که معرکه هست دیروز قیمت کردم:
    HD800 2.2
    T1 1.9
    همون هدفون Se535-v که از اونجا گرفتم بس . . . هست فقط اگه الان دستم برسه با قیچی سیمش رو یک سانت یک سانت میکنم تا دلم خنک بشه از بس این کشور نحسه برام.

بریم از دوبی بگیریم بهتره واقعآ جای تاسف داره برای فروشندهایی که میدونن جنسی که میفروشن تقلبی یا یه مشکلی داره و به روی خودشون هم نمیارن

این سایت سنهایزر دوبی هم سرکاریه که هرچی کلیک میکنی میره تو سایت انگلیس جریان چیه؟
    یه قیمت خواستیم بگیریم ما رو باش اگه بزگترین پخش کننده سنهایزر تو دوبی هست که تکلیف بقیه روشنه.
    توی لیست قیمتش تازه از سایت گرفته شده اثری از رقم 800 نیست دیگه چه برسه به HD800
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:05. دليل: پست متوالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

1

1. مرسی از شما

2. قرار هم نیست فقط استفاده عادی ازشون بشه ، لذت شنیدن چیزهای که تا به حال شنیده نمی شدن تنها چیزیه که یک نفر هدفون بهتر انتخاب میکنه.

3. تا اونجایی که خاطرم هست قیمت هر جفت هدفونها همین بوده ، و صددرصد هم فروش کمتری دارن ، ولی به نسبت تعداد فروش یک هدفون در همین رده.

4. هیچ چیز کامل نیست ولی باید چیزی انتخاب کرد که ناقصی های فعلی رو کامل کنه.

5. بله درسته برای پاپ و راک هیچ کدوم گزینه عالی نیستن ولی برای کلاسیک عالی هستن و از بین دو سبکی که من گوش میدم کانتری کاملآ عالی ساپورت میشه و برای الکترونیک هدفون دارم و خوشبختانه سبکی هم هست که کلمه جزییات حرفی زیادی برای گفتن نداره و کلآ با گرادو من مشکل دارم.

6. ممنون از نظرتون

7. شما هم موفق وپیروز باشید.

هدفون IE8 شما چطوره؟
    اشتباه همین جاست!
    شما Hd 595 یا Hd600 رو بگیرُ من رگه گردنمو میزنم اگه افکتی رو نشنیدی!
    مشکل اینجاست که آهنگهای کمی پیدا میشن که افکت های ظریفی داشته باشن که معدودی از هدفون ها بتونن تشخیص بدن!
    مثلا رفیقم اومده بود هدفونشو با من داشت مقایسه میکرد!
    اون NC 22 sony داشت منم خوب...!
    اومد یه آهنگ رپ ایرانیه ماله عهد سزار !! گذاشت و هی برا خودش میگفت!آخه عزیزه من وقتی افکت نداره موزیک هدفومنه من چطوری بیاد تشخیصش بده؟!
    اما به طور مثال موزیک Priscilla Ahn - A Good Day - "Dream" واقعا توش ظریفکاری شده و واقعا حالا تفاوت را احساس کنید!

مرسی داداش.داره زندگیشو میکنه !

کاملا آب بندی شده و دارم از زندگیم لذت میبرم.خدا رو شکر تو سبک vocal خوب عمل میکنه و من سبک توی این مایه هاست.
    تعریفی به نامه تفکیک پذیری واقعا برام معنا پیدا کرد.
    صداشم برعکس هدفونه قبلیم بسیار بالاست که من مجبور شدم برای زندگی سالم!!محدودیت صدای آی پاد رو فعال کنم!!

اتفاقا چند روز پیش سراغتو گرفت ازم!!! سلامتو بهش میرسونم!

بله همیشه گزینه های متفاوت هست
    با شما موافقم چون برای من هم این حالت اتفاق افتاده

همه چی گوش دادن مساوی نیست با گوش دادن چیزی که برای شما خوشایند نیست ، مثلآ تصور اینکه متال گوش بدم یک کمی مشکله ولی میتونم به سبکهای مورد علاقه ام جاز و کلاسیک رو اضافه کنم چون ارتباط برقرار کردن با این نوع موسیقی برام بسیار راحتتره ، و اینکه گوش کردن به سبکهای متفاوت برای تنوع هست نه برای همیشه یا شاید برای من اینطوریه!؟

دنیای ما هم با اون بندگان خدا ، هم فاصله نداره تنها مانع فقط مسله مالی هست دیگه ، وگرنه کی میومد بگه:
    " آقا یه هدفون خوب می خوام که صداش عالی باشه بیس خوبی داشته باشه و تریبلش شفاف و . . . بشه زیر 20 تومن"
    یا اینکه از فردا میگفتن گرونترین هدفون شده 100 تومن آیا بازم کسی خرید نمی کرد؟ آیا بازم همه دنبال هدفون چه میدونم ، 20 تومنی میرفتن؟ پس چیزی که بهتره به اندازه ارزشش باید هزینه کرد دیگه.

شما زمانی هدفون گرون می خرید که چندتا هدفون متوسط داشته باشید دیگه ، این گام بعدی شما خواهد بود مطمئن باشید. اولین هدفونی که خریدم یادم یه عدد دو رقمی سال پیش بود با قیمت اون زمان 3500 تومان وجه رایج مملکت و حالا . . .

گفتم که هیچ تخصصی در زمینه مدارات لامپی ندارم و این هم در نظر داشته باش که برای مدارات الکترونیکی به خصوص در این سطح نمیشه ریسک کرد و با بی تجربه گی جلو رفت چون پایانش مشخصه.

با این که تست های متفاوت باید انجام بشه تا مدار نهایی کامل بشه کاملآ موافقم ولی نه در هر سطحی. مثلاآ برای مدارات سطح بالا معمولآ طوری طراحی انجام میشه که امکان تصحیح فلان مورد که ممکنه پیش بیاد به راحتی فراهم بشه نه اینکه هی بیاید قطعه عوض کنید و برید تست کنید ببینید خوب شد یا نه و . . . این اسمش طراحی نیست یک اشتباهه.

و در آخر اضافه کنم که به هیچ عنوان قصد ساخت آمپ لامپی ندارم و بعدآ خریداری خواهد شد. ولی حتمآ آمپ سولید براش آماده میکنم و تمام تلاشم رو میکنم که به بهترین حالت ممکنه انجام بشه و مطمئنن با ارزش خواهد بود چون اگر کوچکترین شکی در نتیجه کار داشتم انجام نمی دادم.
    و با 600 تومن هزینه ساخت آمپ سولیدی که در نظر دارم به هیچ عنوان نمی تونم آمپ خوب لامپی بگیرم اگه هست لینک بدید لطفآ.
    به هر حال %100 موافق این هستم که آمپ لامپی بهتره ولی تجربه صدای آمپ سولید هم خالی از لطف نیست و هم برای شروع خوبه.
    از من ناراحت نشید بودجه محدوده فعلآ ، که با شما مخالفت میکنم

تصمیم نهایی رو باید تا فردا صبح بگیرم که اگه HD800 با ارزش تر از T1 هست همین HD800 اوکی بشه.

به هر حال بازم از شما ممنونم که پیگیری میکنید.
    موفق باشید.
    داداشه من بازم کاملا در اشتباهی!
    گفتم بازم میگم این هدفونا به نصف قیمتشون نمی ارزه و شک نکن که شما با توجه به استفادتون هیچ تفاوتی بین HD800 و HD600 احساس نمیکنی.اینو از من داشته باش.

پیشنهاد خوبیه ولی رده پایینتر از این دوتاس.

دوست دارم بعدآ 10 رو بگیرم ولی فعلآ توی همین مایه ها کارم رو راه میندازه.

ببین چه گرفتاری شدیم ها اینجا ظاهرآ هر چی هدفون خوب هست همه تقلبی هستن مثلآ:
    HD650 که قیمت خارجش رو زده $468 که میشه 520 تومن اینجا میفروشن 800 که احتمالآ اصلی باشه
    ولی:
    HD800 که قیمت خارجش رو زده 1500$ که میشه 1.65 تومن اینجا میفروشن 1.3 تومن
    Beyerdynamic t1 که قیمت خارجش رو زده $1300 که میشه 1.4 تومن اینجا میفروشن 1.2 تومن

خودتون یه نگاه بندازید آخه چطور ممکنه یه جنسی وارد بشه سود کذایی فروشنده هم اضافه بشه حالا قیمت تمام شده بشه زیر قیمتی که شرکت سازنده بیرون میده!

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

قیمت مالزی که معرکه هست دیروز قیمت کردم:
    HD800 2.2
    T1 1.9
    همون هدفون Se535-v که از اونجا گرفتم بس . . . هست فقط اگه الان دستم برسه با قیچی سیمش رو یک سانت یک سانت میکنم تا دلم خنک بشه از بس این کشور نحسه برام.

بریم از دوبی بگیریم بهتره واقعآ جای تاسف داره برای فروشندهایی که میدونن جنسی که میفروشن تقلبی یا یه مشکلی داره و به روی خودشون هم نمیارن
    عزیزه من یه روزی HD800 فقط ۸۰۰ یورو قیمت داشت!
    اونا هم احتمالا از قبل تهیه کردن و برای اینکه میدونن کسی نمیخره و روی دستشون میمونن این هدفونا کمی با قیمت معقولانه تری میدن دسته مشتری.آخه راه دیگه ای ندارن.

اون پاناسونیک 300 خورده ای دلار نمی ارزه.
    IE8 قیمتش بالا هست چرا یه چیزی مثل PHONAK AUDÉO PFE یا HIPPO VB نمیگیری 300-400 دلار خرج کنی برا یه هدفون راضیت نکنه ,شاید خوب باشه ولی به قیمت اونوقت میخوای چه کار کنی؟! یا اصلا سمیش خراب شه و .....
    اگه میخوای انقدر هزینه کنی 2 تا خوب بگیر.
    دونه دونه اگه با هم گرفتی یکیش رو بفرست برا من.
    IE8 خوشبختانه مشکل قطع شدنه سیم نداره ...
    -آقا منظور؟
    -یعنی اینکه خرابم شد مشکلی نیست!
    -منظور؟!
    -نگاه کن .اگه توجه کرده باشی در محل اتصال سیم به ایرفون مشاهده میشه که به راحتی از هدفون جدا میشه و میتونی با خریدن یه جفت سیم جدید دوباره وصلش کنی و استفاده کنی.
    -منظور؟
    -...

fabilo عزیز.اگه مشکلت فیک بودنه که اگر از نمایندگی سنهایزر بخری (آقای رضوی) مشکلی نداری و بعد از خریدم اگه بازم شک داشتی میتونی چکش کنی!

در مورد باسشم فقط بگم که کلا جنس باسش با تمام چیزلیی که تا الان شنیده بودم فرق میکنه.
    .میدونی یه حالت خاصیه..باسش کلا از صدای خواننده تفکیک شده و به ۲ قسمت تقسیم میشه.یکی در مرکز و دیگری در قسمته وایده صداست(فکر نکنم گرفته باشی!)
    شرمنده .بیشتر از این نمیتونم توصیفش کنم باسشو.
    اینو بدون که باسش اصلا و به هیچوجه شبیه هدفون هایی که تا الان گوش کردی نیست و جنس باسش با جنس باس EX700 کاملا متفاوته.
    بعضی ممکنه خوششون نیاد ولی من کاملا راضیم.
    برای فهمیدنش باید حداقل یه هفته دستت باشه ایرفون و مدام باهاش گوش بدی.
    تنها و تنها یه آهنگه که حس قبلی رو بهم نمیده و اونم Erfan-Daam هستش.
    بقیه آهنگها باهاشون حال میکنمو مشکلی ندارن.مخصوصا آلیوم آخریه شادمهر که افکتهای زیبایی داره.

موفق باشی.
    Last edited by mehrdad_joon; 04-04-2011 at 14:00. دليل: دوست داشتم!!!اصلا عشقم کشیییییییییید!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

-آقا منظور؟
    -منظور؟!
    -نگاه کن .اگه توجه کرده باشی در محل اتصال سیم به ایرفون مشاهده میشه که به راحتی از هدفون جدا میشه و میتونی با خریدن یه جفت سیم جدید دوباره وصلش کنی و استفاده کنی.
    -منظور؟
    -...
    من نمیدونم شما از کی این تاپیک رو دنبال میکنی این اولین بار نیست که با fabio درباره خرید هدفون و وسایل جانبی با هم مشورت و صحبت کردیم از همون اول که عضو سایت شدم خیلی درباره این چیز ها صحبت داشتیم حتی خارج از محیط سایت و....
    اون خودش میگیره منظورم چیه من این حرف ها رو از رو تجربه خرید های قبلیش میگم. و کلا هدفون خرابیش خیلی بالا هست مشخصا همه هدفونهای مانیتوریگ و سری audiophile سیمشون جدا میشه ولی سوکت خش می افته سیم محتمل قطع میشه صدای هدفون یعد مدتی کمی تغییر میکنه میخواد هر چقدر هم پول بدید فرقی نداره یه همچین هزینه هایی برای هر کسی مناسب نیست.

6. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

6

من نمیدونم شما از کی این تاپیک رو دنبال میکنی این اولین بار نیست که با fabio درباره خرید هدفون و وسایل جانبی با هم مشورت و صحبت کردیم از همون اول که عضو سایت شدم خیلی درباره این چیز ها صحبت داشتیم حتی خارج از محیط سایت و....
    اون خودش میگیره منظورم چیه من این حرف ها رو از رو تجربه خرید های قبلیش میگم. و کلا هدفون خرابیش خیلی بالا هست مشخصا همه هدفونهای مانیتوریگ و سری audiophile سیمشون جدا میشه ولی سوکت خش می افته سیم محتمل قطع میشه صدای هدفون یعد مدتی کمی تغییر میکنه میخواد هر چقدر هم پول بدید فرقی نداره یه همچین هزینه هایی برای هر کسی مناسب نیست.

خوب حالا که اینطوره خوب بره ۳تا!! Ex-500 بگیره به جاش!هم ایرفونهای کاری هستن هم زود خراب نمیشن هم اگرم شد ۳تا دیگه داره!

(یکشم بده ما! یکشیشم شما .یکشیم...نمیدونم!!)

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشتباه همین جاست!
    شما Hd 595 یا Hd600 رو بگیرُ من رگه گردنمو میزنم اگه افکتی رو نشنیدی!
    مشکل اینجاست که آهنگهای کمی پیدا میشن که افکت های ظریفی داشته باشن که معدودی از هدفون ها بتونن تشخیص بدن!
    مثلا رفیقم اومده بود هدفونشو با من داشت مقایسه میکرد!
    اون NC 22 sony داشت منم خوب...!
    اومد یه آهنگ رپ ایرانیه ماله عهد سزار !! گذاشت و هی برا خودش میگفت!آخه عزیزه من وقتی افکت نداره موزیک هدفومنه من چطوری بیاد تشخیصش بده؟!
    اما به طور مثال موزیک Priscilla Ahn - A Good Day - "Dream" واقعا توش ظریفکاری شده و واقعا حالا تفاوت را احساس کنید!

مرسی داداش.داره زندگیشو میکنه !

کاملا آب بندی شده و دارم از زندگیم لذت میبرم.خدا رو شکر تو سبک vocal خوب عمل میکنه و من سبک توی این مایه هاست.
    تعریفی به نامه تفکیک پذیری واقعا برام معنا پیدا کرد.
    صداشم برعکس هدفونه قبلیم بسیار بالاست که من مجبور شدم برای زندگی سالم!!محدودیت صدای آی پاد رو فعال کنم!!

اتفاقا چند روز پیش سراغتو گرفت ازم!!! سلامتو بهش میرسونم!

داداشه من بازم کاملا در اشتباهی!
    گفتم بازم میگم این هدفونا به نصف قیمتشون نمی ارزه و شک نکن که شما با توجه به استفادتون هیچ تفاوتی بین HD800 و HD600 احساس نمیکنی.اینو از من داشته باش.

عزیزه من یه روزی HD800 فقط ۸۰۰ یورو قیمت داشت!
    اونا هم احتمالا از قبل تهیه کردن و برای اینکه میدونن کسی نمیخره و روی دستشون میمونن این هدفونا کمی با قیمت معقولانه تری میدن دسته مشتری.آخه راه دیگه ای ندارن.

-آقا منظور؟
    -منظور؟!
    -منظور؟
    -...

fabilo عزیز.اگه مشکلت فیک بودنه که اگر از نمایندگی سنهایزر بخری (آقای رضوی) مشکلی نداری و بعد از خریدم اگه بازم شک داشتی میتونی چکش کنی!

در مورد باسشم فقط بگم که کلا جنس باسش با تمام چیزلیی که تا الان شنیده بودم فرق میکنه.
    .میدونی یه حالت خاصیه..باسش کلا از صدای خواننده تفکیک شده و به ۲ قسمت تقسیم میشه.یکی در مرکز و دیگری در قسمته وایده صداست(فکر نکنم گرفته باشی!)
    شرمنده .بیشتر از این نمیتونم توصیفش کنم باسشو.
    اینو بدون که باسش اصلا و به هیچوجه شبیه هدفون هایی که تا الان گوش کردی نیست و جنس باسش با جنس باس EX700 کاملا متفاوته.
    بعضی ممکنه خوششون نیاد ولی من کاملا راضیم.
    برای فهمیدنش باید حداقل یه هفته دستت باشه ایرفون و مدام باهاش گوش بدی.
    تنها و تنها یه آهنگه که حس قبلی رو بهم نمیده و اونم Erfan-Daam هستش.
    بقیه آهنگها باهاشون حال میکنمو مشکلی ندارن.مخصوصا آلیوم آخریه شادمهر که افکتهای زیبایی داره.

موفق باشی.
    nدوست عزیز بهتر بود نرم تر صحبت میکردید
    راستش منم با حرف حسین موافقم و یه چیز مهم اینکه حسین میدونه من چی میخوام ! و چه جنس صدایی رو میخوام چون خیلی با هم صحبت کردیم و مشورت و......
    و حرفه ایشون کاملا اصولی تره خودمم قیده خرید ie8 و پاناسونیک رو زدم بجاش یه hipoo vb میخرم که خیلی وقته میخوستم بخرم اون یکیشم PHONAK AUDÉO PFE که خیلی خوبه ظاهرا و اینارو بخرم بازم به قمیت ie8 نمیرسه و ممنون از توضیحت دوست عزیز
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

تسليم!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خوب حالا که اینطوره خوب بره ۳تا!! Ex-500 بگیره به جاش!هم ایرفونهای کاری هستن هم زود خراب نمیشن هم اگرم شد ۳تا دیگه داره!

(یکشم بده ما! یکشیشم شما .یکشیم...نمیدونم!!)
    IE8 یه هدفون مانیتورینگ هست هر چقدر بخواد مطرح باشه برای هر نوع استفاده ایی مناسب نیست.
    همونطور که یه اسپیکر مانیتورینگ مثل BX5a شرکت M-AUDIO برای هر کسی مناسب نیست . و واقعا پرداخت مبلغ 600 و خورده ایی این اسپیکر برای هر نوع استفاده ایی منطقی نیست.
    پخش کننده های مانیتورینگ حالا هدفون یا اسپیکر قراره که صدایی که با کیفیت بالا که خیلی نزدیک به حالت طبیعی ریکورد شدند به همون شکل پخش کنند. اسم مانیترینگ که پشتش میاد معنیش این نیست که بهترین هست در واقع طبیعیترین صدا هست که عموم افراداین جنس صدا رو برای استفاده روز مره نمیپسندند و معمولا کسی همچین هدفونی رو به صورت صرف برای استفاده portable تهیه نمیکنه.
    معمولا این نوع وسایل رو آهنگ ساز ها ,افرادی که تو کار میکس ومونتاژ بلاخره کسی که کارش هست تهیه میکنه یا هماهنگی اعضا در اجرا های زنده و... نه کسی که تفننی موسیقی گوش میده.

11. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنمائی کنید هدفن خوب میخواهم البته قبلا مارک somic داشتم و خوب بود و قیمتش هم زیر 10 تومان بود حالا میخواهم بدونم بغیر از این مارک دیگه چه مدلی خوبه قیمتش هم حدود 10 تومان باشه و میخواهم برای آموزش انگلیسی و آهنگ خوب باشه و صدای تمیز باشه
    ممنون
    خداحافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •