رسما مزخرف ترین سال بود امسال.........
به ادعای مربی العربی
امضای پیش قرارداد ژاوی با العربی قطر
سه شنبه 27 خرداد ساعت 23:05
باشگاه العربی از سال 1997 قهرمان قطر نشده است
آی اسپورت - آینده ژاوی هرناندز در بارسلونا بار دیگر مبهم تر از همیشه به نظر می رسد. به ادعای دیجی اسپورت و به نقل از دن پترسکیو مربی تیم فوتبال العربی قطر ؛ ژاوی هرناندز کاپیتان دوم بارسلونا با این باشگاه قطری یک پیش قرارداد را به امضا رسانده است .
پترسکیو عنوان داشته : "ژاوی با ما یک پیش قرارداد امضا کرده . با وجود اینکه از باشگاه های دیگر نیز پیشنهادهای زیادی به او رسیده است. من به شخصه روی قولی که او به ما داده و این پیش قرارداد حساب می کنم.
به اعتقاد من ژاوی علاوه بر اینکه فوتبالیستی بزرگ است؛شخصیت برجسته ای نیز دارد. فوتبالیست هایی در سطح او متواضع و فروتن هستند . او الان در جام جهانی حضور دارد و ترجیح می دهم روی این موضوع بیشتر از این صحبت نکنم"
لازم به ذکر است که باشگاه العربی از سال 1997 قهرمان قطر نشده است و پترسکیو با بستن قراردادی دو ساله قصد دارد به این ناکامی خاتمه دهد . یکی از راهکارهای پترسکیو و العربی به خدمت گرفتن ژاوی است.
پ.ن:مزخرف ترین سال بود: تیتو رو از دست دادیم.......کاپیتان پویول رو از دست دادیم
.....مهندس تیممون باید بره قطر
....هیچ جامی بعد از سال ها نگرفتیم.
لعنت به مدیرای بارسا......خدا کنه زودتر فقط این انتخابات برگزار بشه فقط برن و نحسیشون رو هم از باشگاه ببرن.