آقا من این dsl modulation رو روی این 2 تست کردم نویز خط خیلی تغییر کرده دلیلش چی می تونه باشه ؟ برای بازی آنلاین کدوم بهتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آقا من این dsl modulation رو روی این 2 تست کردم نویز خط خیلی تغییر کرده دلیلش چی می تونه باشه ؟ برای بازی آنلاین کدوم بهتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام و خسته نباشید
من چند روزه یه مشکل دارم که SNRام به شدت اومده پایین و کمتر از 6 شده
قبلش خطم روی 8مگ بود و SNR شده بود 19و 22 ولی یه اتفاق افتاده که من اصلا ازش بی خبرم،صبح روز بعد که سرعت خوب بود خطم یهو داغون شد و SNR اومده زیر 6 و هی قطعی دارم
از سر خط توی خونه چک کردم،مستقیم مودم رو وصل کردم بهش ، سیم های داخل تقسیم داخل کوچه هم توسط کارشناس چک شدن و مشکلی نداشته!!
کارشناس گفت خطمو روی 4 ببندم که SNR بره بالا ، این کارو هم کردم ولی باز SNR تغییر نکرد.بعضی از سایت های روز مثلا ساعت 6-7 عصر با سر خط که چک میکنم خط درسته ولی نیم ساعت بعد همه چیز برمیگرده به حالت اول!!
هم مودم با برد Broodcom هم امتحان کردم،تمامیه وسایل مربوط به تلفن هم خارج کردم ولی باز ....
الان باید چیکار کنم دیگه؟
اولش خوب بود ولی الان اینطوری شده ولی من چیزی تغییر ندادم![]()
سلام
اساتید محترم occupancyتو مشخصات خط مودم تی پی لینک چیه؟؟
من این تنظیمات تو مخابرات گرفتم SNR به نظر من پایین هست .نظر شما چیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دی اس ال مودولوشن رو من ندارم تو تنظیمات
tplink8811
تا سرعت 8 مگ به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه خطت ولی 6 مگ رو حتما جواب میده
شما متوجه سوالم نشدید من مودمو بردم مخابرات اونجا کانکت شدم و snr در محل مخابرات به ین شکل هست که به نظرم باید 30 به بالا باشد نه 19!!!
SNR خونه 8تا 13 در نوسان هست و فقط در مودلیشن G.DMT وصل میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما بیشتر مربوط به فاصله تون از مرکز مخابراتی هست که مقدار line attenuation 63 هست و به خاطر همین هست که ریت خطتون هم خیلی پایینه .
سلام
توضیحات Occupancy
Occupancy
Occupancy is the percentage of line capacity used. Each DSL line is capable of a certain maximum speed or "capacity" dependant on line distance and other varying factors. The occupancy is an expression of your current sync rate setting over your maximum capacity.
خوب خطمو روی چند ببندن که حداقل سرعت 1 مگ بدون نوسان داشته باشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)