این حرفم ربطی به بحث فروم نداره اما میگم و دیگه بحث رو ادامه ندیم :
من مجاز نیستم این موضوع رو اطلاع رسانی کنم ! اما حالا فکر کنم جایی هست که باید مطرح شه
ببین دوست عزیز ، ما مردم برای کارامون اسمای قشنگی انتخاب می کنیم مثلا به بهره میگیم اسکونت !
این جریان "بدون گارانتی" هم از همون اسماس !
وقتی میگیم "بدون گارانتی" یعنی اینکه این اختلاف قیمت فقط به خاطر "گارانتی" هستش و میشینیم کلی فحش میدیم به شرکتی که جنس رو گارانتی کرده که چرا انقدر واسه گارانتی داره میگیره !!!
اما وقتی لفظ درست این نوع اجناس رو به کار ببریم که همون اجناس "قاچاق" هستش ، موارد دیگه ای هم توی اختلاف قیمت پیدا میشه !
شما درسته که وقتی که جنس قاچاق را با قیمتی کمتر از جنس قانونی میخرید اما سودی که به قاچاقچی و قاچاق فروش میدید ، بیشتر از سودیه به فروشنده جنس قانونی میدید !!
حالا چیزی که من می خواستم بگم :
شما می تونید محصولات سونی یا هر مارک دیگه ای رو از کیش یا هر منطقه آزاد تجاری دیگه با قیمتی کمتر از بانه بخرید ! با این تفاوت که جنسی که مثلا از کیش میخرید گارانتی رسمی سونی رو هم داره !!!!
می دونید چرا ؟ چون کیش منطقه آزاد هستش و تعرفه گمکی نداره و واردکننده ها دیگه تعرفه گمرکی رو روی قیمت اجناس نمی کشن
فقط مشکل آوردنش هستش که توی فرودگاه اون تعرفه گمرکی رو ازتون میگیرن ، ولی به غیر از ال سی دی ، میتونین بقیه محصولات رو برای استفاده خودتون بیارید و تعرفه پرداخت نکنید
پس مطئمن باشید با خرید اجناس قاچاق فقط یک عده قاچاقچی و قاچاق فروش رو تپل تر می کنید بدون اینکه هیچ خدماتی از اونا بخواید و به شرکت های کشورتون ضرر بزرگی میزنید