تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 624 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جنس چینی که اصل و غیر اصل ندارد!
    واضح است که وقتی شما قید گارانتی را بزنی، قیمت آن کمتر می شود؛ حالا بسته به تصمیم خودت است که خدمات پس از فروش چقدر برایت مهم است.
    اینجا که اختلاف 15-10 هزار تومان است؛ گاهی ممکن است کسی برای خرید جنسی مثل ال سی دی چند صد هزار تومان اضافه تر بدهد جنس گارانتی دار را بخرد.
    این حرفم ربطی به بحث فروم نداره اما میگم و دیگه بحث رو ادامه ندیم :

من مجاز نیستم این موضوع رو اطلاع رسانی کنم ! اما حالا فکر کنم جایی هست که باید مطرح شه

ببین دوست عزیز ، ما مردم برای کارامون اسمای قشنگی انتخاب می کنیم مثلا به بهره میگیم اسکونت !
    این جریان "بدون گارانتی" هم از همون اسماس !

وقتی میگیم "بدون گارانتی" یعنی اینکه این اختلاف قیمت فقط به خاطر "گارانتی" هستش و میشینیم کلی فحش میدیم به شرکتی که جنس رو گارانتی کرده که چرا انقدر واسه گارانتی داره میگیره !!!

اما وقتی لفظ درست این نوع اجناس رو به کار ببریم که همون اجناس "قاچاق" هستش ، موارد دیگه ای هم توی اختلاف قیمت پیدا میشه !

شما درسته که وقتی که جنس قاچاق را با قیمتی کمتر از جنس قانونی میخرید اما سودی که به قاچاقچی و قاچاق فروش میدید ، بیشتر از سودیه به فروشنده جنس قانونی میدید !!

حالا چیزی که من می خواستم بگم :
    شما می تونید محصولات سونی یا هر مارک دیگه ای رو از کیش یا هر منطقه آزاد تجاری دیگه با قیمتی کمتر از بانه بخرید ! با این تفاوت که جنسی که مثلا از کیش میخرید گارانتی رسمی سونی رو هم داره !!!!
    می دونید چرا ؟ چون کیش منطقه آزاد هستش و تعرفه گمکی نداره و واردکننده ها دیگه تعرفه گمرکی رو روی قیمت اجناس نمی کشن
    فقط مشکل آوردنش هستش که توی فرودگاه اون تعرفه گمرکی رو ازتون میگیرن ، ولی به غیر از ال سی دی ، میتونین بقیه محصولات رو برای استفاده خودتون بیارید و تعرفه پرداخت نکنید

پس مطئمن باشید با خرید اجناس قاچاق فقط یک عده قاچاقچی و قاچاق فروش رو تپل تر می کنید بدون اینکه هیچ خدماتی از اونا بخواید و به شرکت های کشورتون ضرر بزرگی میزنید
    Last edited by SONY-SHOP; 13-12-2010 at 11:05.

2. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جناب SONY-SHOP من هم كه گفته بودم در مورد گارانتي دستگاها تو اون پست ولي خب بقول دوستمون جنس چيني ...

ولي در كل وبدون در نظر گرفتن قيمت بازار عاقلانه ترين كار اين است كه خريدار جنس باگارانتي معتبر تهيه نمايد.
    اين سليقه مشتري است كه جنس باگارانتي باقيمتي كمي بالاتر بخرد ويا بدون گارانتي وارزانتر. شما كه فروشنده هستيد بايد به مشتري خود احترام بگذاريد.
    در هر صورت ازمن ناراحت نباشيد زيرا قصد من اطلاع رساني بود و همه بايد از قيمتهايي كه دربازار عرضه ميگردد با خبر باشند.
    درباره جنس "بدون گارانتی" در پست قبلی توضیح دادم

فرقی نداره که جنس چینی باشه ، ژاپنی یا ... مهم اینه که لفظه "بدون گارانتی" اشتباهه
    بعدم ، دیگه الان هه مارکهای بزرگ رو اکثرا چین تولید میکنه

4. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان

در کل خانواده من تلویزیون زیاد نگاه می کنند لذا برای دریافت باکیفیت تصویر قصد خرید یه ستاپ باکس رو دارم
    تایپیک ها رو خوندم وبه نظر رسید بلوسنس و برایت بهتره .
    میخوام بدونم کدوم یکی کاری تر وسخت جون است.(مثل ویدیو های ایوا قدیمی)
    و یا اینکه صبر کنم تا مورد های جدیدی به بازار بیاد.(TV ال سی دی ال جی تایم ماشین HD است).
    برای کامپیوترم ایکس ویژن گرفتم که خوبه اما برای تلویزیون موندم چی بگیرم.

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان

در کل خانواده من تلویزیون زیاد نگاه می کنند لذا برای دریافت باکیفیت تصویر قصد خرید یه ستاپ باکس رو دارم
    تایپیک ها رو خوندم وبه نظر رسید بلوسنس و برایت بهتره .
    میخوام بدونم کدوم یکی کاری تر وسخت جون است.(مثل ویدیو های ایوا قدیمی)
    و یا اینکه صبر کنم تا مورد های جدیدی به بازار بیاد.(TV ال سی دی ال جی تایم ماشین HD است).
    برای کامپیوترم ایکس ویژن گرفتم که خوبه اما برای تلویزیون موندم چی بگیرم.
    اگر پخش فایلهای ویدیویی با فرمت های مختلف HD براتون در کنار پخش دیجیتالی تلویزیون اهمیت داره، پس بلوسنس رو بگیرین. این نظر منه که با بلوسنس کار کردم. بلوسنس از یه شرکت معتبر اسپانیایی هست.

در ضمن ویدیوهای آیوا گاهی تسمه هاشون باید عوض میشد گاهی باید هد رو تعویض یا تعمیر میکردند یا مثلا مکانیک ورود و خروج کاست فیلم ایراد پیدا میکرد ولی این دستگاه های دیجیتالی از اون قطعات قابل استهلاک نداره که بخواد به این راحتی ها خراب بشه.

اگر نوسان برق نباشه و حواسمون جمع باشه که پس از هر بار استفاده با زدن دکمه قرمز پاور روی کنترل از راه دور، ستاپ باکس رو خاموش کنیم، این جوری به دستگاه فشار نمیاد و عمر کارکردش خیلی بالاتر میره. چون من دیدم یه عده تلویزیون رو که خاموش میکنند یادشون میره ستاپ باکس رو هم با کنترل خاموش کنند و این دستگاه بیچاره تا فردا همینطور پشت سر هم روشنه!

7. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نام خدا
    سلام

كسي ميدونه چطور فليم با فرمت هاي مختلفي مثل wmv يا vob رو ميشه به فرمت trp تبديل كرد؟
    آخه اين طور كه معلومه مبدل ديجيتال x.vision مدل 111 تنها فرمت trp رو ميشناسه
    يكي از دوستان انگار گفتن h.264 همون trp هست. من نرم افزاري دارم كه به اين فرمت ميتونه تبديل كنه . اما پسوند فايل رو mp4 ميذاره و اونسه تا فايل ديگه كه پسوندشون idx‌ و ifo و bak هست رو نميسازه
    و مشكل هم همينجاست كه مبدلي كه دارم اين پسوندها رو هم براي پخش فيلم لازم داره
    ممنون ميشم يكي كمكم كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

t14 بلوسنس داغ میکنه یانه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینجا تبدیل شده به تاپیک تبلیغاتی.
    ایکاش از تو تلویزیون ها گیرنده هاشو کم نمی کردن که الکی مجبور نشیم اندازه ی پول یه DVD پلیر بابت یه چیزی مثل ----t پول بیخود بدهیم.
    مگه یه گیرنده چی داره که الکی اینقدر گرون هست، نهایت باید 50 تومن باشه، احتمالن از چین با قیمت خیلی کمی می خرند.
    در هر صورت با توجه به عنوان این تاپبک ، طبیعی هست که حتی مشاوره هم به معرفی و تبلیغ یک دستگاه تبدیل بشه .

االانم بعضی مارکها هستند که همان 50 تومن قیمت دارند مثل مارشال که فقط گیرنده هستند و کار دیگه ای نمی کنند

11. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

لطف می کنید اساتید این سوالو جواب بدید که چطور میشه نرم افزار دستگاه دیجیتال رو افزایش داد؟ آموزش بدید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لطف می کنید اساتید این سوالو جواب بدید که چطور میشه نرم افزار دستگاه دیجیتال رو افزایش داد؟ آموزش بدید
    هر مارکی نرم افزار و روش خاص خودشه داره

اینو باید از شرکتی که دستگاهتون رو وارد میکنه یا فروشنده بخواید
    مارکش چیه؟

14. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مارکش شاتل است؟
    آپدیتش را از چه سایتهایی میشود دریافت کرد؟
    Thank You Very Much

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •