سلام
بله همون فایل است.
سلام
بله همون فایل است.
اتوسندباکس یعنی خودکار و حالت سوالی نداره.
اما دیدن کاربران برای نصب گاهی به مشکل میخورند... این قابلیت را برای فایلهای نصبی قرار دادند.... مابقی فایلهای اجرایی نه.
====
اون مشکل ارسال فایل از CIS نیست و برمیگرده به سرورهای CAMAS (سرورهای دریافت و آنالیز فایل کومودو) که ظاهرا درست عمل نمیکنه....
بنده در کنار آنتی ویروس تراس پورت فایروال کومودو نصب کردم (سیستم کلا به نت وصل نیست) و ویندوز 7 64 بیت هست .
کلا زد سیستم رو پوکوند . حتی می خوام مای کامپیوتر رو باز کنم ارور میده . تو بالا اومدن سیستم هم اختلال ایجاد کرده .
می خوام خودشو پاک کنم ارور میده . کل برنامه های جانبی که باهاش نصب شد هم پاک کردم ولی خود پاک نمیشه . میخوام از شرش خلاص شم و سیستم رو برگردونم به حالت اولیه چی کار کنم ؟ چطور پاکش کنم ؟
لطفا اگه تو حالت سیف مود هم میگید ، توضیح بدید که تو ویندوز 7 چطور به حالت safe mode میرن و ازش خارج میشن . شدیدا به کمک شما نیاز دارم. با تشکر
این ارور رو میده وقتی میخوای آنیستالش کنم
COM surrogate has stopped working
--------------------------------------------------
windows can check online for a solution to the problem the next time you go online
----------------------------
دو گزینه داره
1- آنلاین .......
2- بستن برنامه
در کل نمیشه پاکش کرد .
Last edited by TimeWarp; 23-12-2013 at 23:42.
هفته قبل پرسیدید که :
ساده ترین تنظیمات برای فایروال کومودو چیه ؟
فقط می خوام چندتا برنامه رو block کنم تا به نت وصل نشن. فقط همین .
منم جواب دادم:
HIPS =خاموش[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتوسندباکس =خاموش
فایروال =حالت کاربر
یعنی باور کنید الان حـیــران موندم که با این تنظیم! چطور به مشکل خوردید؟!!
.... دیگه میگفتم فایروال را هم خاموش کن؟.... ساده ترین تنظیم را طبق سوالی که پرسیده بودید خدمت شما عرض کردم.... حالا چطور میشه در این حالت سیستم میپوکه بنده حیرانم!
========
اگر هم بحث تداخل باشه که بنده همیشه گفتم یا کومودو نصب نکنید یا اینترنت سکیوریتیش را نصب کنید.... به خاطر این روزهاست...
و اگر کاربری یک آنتی ویروس را با فایروال دیگری ترکیب بکنه ...> انتخابی بوده که خودش انجام داده.... در این حالت معمولا شرکتها مسولیتی قبول نمیکنند... کما اینکه شما فرضا بخواهید بگید ایراد از کومودو بوده... من میگم ایراد از آنتی ویروس بوده.
فرض کنید برای کومودو و اوست مشکل ایجاد میشه.... این به اون میگه تو رفع کن... اونم به این میگه شما رفع کنید.
=======
من الان نمیدونم وضعیت سیستم شما به چه ترتیب هست....
سیستم را ریستارت کن و کلید F8 را نگه دار برو به سیف مد و دستی همه پوشه های کومودو را پاک کن.... با اون ابزاری که صفحه قبل پیوست کردم در همان محیط سیف مد سیستم را پاکسازی بکن.
دقیقا متوجه نشدم . به این ترتیب عمل کنم ؟
1- نرم افزاری که در صفحه ی قبل هست ، دانلود کنم .
2- برم تو safe mode و دستی از پوشه ی ویندوز پوشه های کومودو رو پاک کنم یا از کنترل پنل و remove کردن برنامه ؟
3- بعد اون برنامه رو در حالت safe mode اجرا کنم و به چه شکل به پاکسازی بپردازم ؟؟ یکم بیشتر توضیح میدید لطفا ؟
چون فرمتش bat هست
امید به درمان هست یا کلا باید ویندوز عوض کنم ؟
------------------------
بنده نصبش کردم و ری استارت کردم سیستم رو چون خودش پیام میداد ری استارت کن به خاطر اینکه به حالت نارنجی بود . زبانشم فارسی انتخاب کردم . چه بعد نصب و چه بعد ری استارت این ارورها رو میداد و مشکلات بود. تنظیمات رو که گفتید اعمال کردم ولی درست نشد.
شما عرض کردید که فایروالش با همه ی آنتی ویروس ها سازگاره ، حالا دیگه چرا پاک نمیشه ؟!!!!!![]()
Last edited by TimeWarp; 24-12-2013 at 00:52.
سلام
اونچه که باید انجام بشه را از تون نقل قول گرفتم..... همون چیزی که نقل قول گرفتم انجام بدهید.
در مورد 3=> اجرا کن و عدد 1 را بزن بعد کمی صبر کن و عدد 2 را بزن و بعد کمی صبر کن و عدد 3..... فایل خودش توضیحات داره.
خود کومودو که اتوماتیک این کار رو نمیکنه
شما در تنظیمات بگرد که آیا فایل یا پوشه ای در داخل هارد هست که در لیست محافظت کومودو باشه؟
از طریف safe mode هم تست کن.
سلام
نصب دو محصول از دو برند مختلف باید با توجهات بیشتری همراه باشه.
مثلا ممکنه یک فایل توسط فایروال مسدود بشه اما توسط آنتی ویروس اجازه دسترسی داشته باشه و کاربر فقط نکته دوم رو بدونه و موقع اجرا با مشکل مواجه میشه
در کل کاربر در مورد یک فایل،باید هم عکس العمل آنتی ویروس رو بدونه و هم فایروال رو،تازه در مواقعی که هردو محصول کاملا باهم سازگارباشند
-------------------------
تنها در صورتیکه با راهنمایی جناب jadda در پست قبل مشکل برطرف نشد،ادامه پست رو انجام بده
اما مشکلات شما:
این یعنی در سوالاتی که از شما شده احتمال زیاد،قانون درستی برای explorer.exe قرار ندادی.ضمنا باید مشخص بشه دقیقا چه اروری میده.حتی می خوام مای کامپیوتر رو باز کنم ارور میده
اگر ارور COM surrogate هنوز نمایش داده میشه دقیقا این کارها رو انجام بده:
محتوای مخفی: نمایش
Last edited by mohammad_87; 24-12-2013 at 04:39.
سلام
دوستان شما هم نمی تونید هیچ فایلی برای کومودو ارسال کنید ؟
چون الان من میخوام از طریق ارسال فایل یه مخربر براشون ارسال کنم تا به دیتابیس اضافه کنند ولی ارور میده خیلی وقته اینجوریه
با تشکر از دوستان به خاطر راهنمایی هاتون . یه سوال :
قبل از اینکه به حالت safe mode برم جهت پاک کردن فایروال (چون دوستمون فرمودن که در حالت safe mode دستی پوشه های کومودو رو پاک کن ) من داخل program file رو نگاه می کنم (مربوط به کومودو) یه پوشه ی خودش هست که خالیه و یکی هم پوشه ی common files هست که داخلش چندین برنامه ی سیستم هست . یعنی پوشه هایی هست که اسم برنامه های ویندوز از قبیل nero و یا فتوشاپ و ... روش هست .
این هم مربوط به کومودو هست و باید پاک شه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)