باید گوشیتونو یا خودتون یا بدید بیرون فلش کنند حتما درست میشه![]()
باید گوشیتونو یا خودتون یا بدید بیرون فلش کنند حتما درست میشه![]()
دوست عزيز كاري به فلش نداره گوشي قبلي خودم K750 و همه K750 هاي ديگه همينجوري ميشــــه كه از اين طريق نميشـــه اهنگي رو به عنوان زنگ استفاده كرد و گوشي ريستارت ميشـــه براي تغيير اهنگ زنگ بايد به قسمت Setting و قسمت زنگ ها بريـــد و اهنگ زنگتون رو انتخاب كنيد
موفق باشيد!![]()
سلام.
باید بهت بگم نه احتیاجی به فلش است و نه این گزینه خرابه.اشکال از تم شماست که استاندارد نیستش و گوشی ریست می شه اگه شما بری و تم اصلی گوشی یا همون Default رو به عنوان تم گوشی انتخاب کنی دیگه گوشی ریستارت نمیشه.![]()
ببین عزیزم گوشیت سریال چنج هستش و راه حلش هم فقط اینه که از پچ pleas Wait استفاده کنی.البته توجه کن که با فریمور گوشیت و مدل اون سازگاری داشته باشه پچ رو با برنامه Setool بریز رو گوشیت .
البته بهتره قبل از این که این پچ رو بریزی گوشی رو یه بار به طور کامل با برنامه ی Setool فلش کنی چون به نظر من از برنامه ی قبلی بهتره و بعد از فلش این پچ رو بریزید البته اگه فلش نکنید هم اشکال نداره .
من دو گوشی دارم با این مشخصات که در آنها دو CID دیده مشود حال این دو گوشی CID51 هستند یا CID53 با تشکر
DBID: db2020 DBID: db2020
OTP CID: 51 OTP CID: 51
EROM CID: 53 EROM CID: 53
EROM color: Red EROM color: Red
Phone: T650 Phone: K530
Operator: M_EAST_N_AFR Operator: S_ASIA_LEVAN
CDA: CDA12345678/123 R2A CDA: CDA102568/1 R2A
Firmware: R8BC004 Firmware: R8BB001
EROM: R3A022 EROM: R3A022
موفق و پیروز باشید![]()
جفتشون هم سیدشون 53 هستش
مال من که اینجوری نمیشه منم میگم اون دوستمون یه بار فلش کنه درست میشه احتمالاض گوشی شما هم مشکل همین دوستمون رو داره پیشنهاد میکنم یه بار فلشش کنید
دوست عزیز زبان گوشیتو انگلیسی کن درست میشه....
اگه زبان گوشیت رو حالت فارسی باشه این مشکل پیش میاد.......
دوستان من با چه برنامه ای منوی فلشی روی گوشیم(w580) بریزم ....؟راهنماییم کنید
آدرس دانلود نسخه جدید اون برنامه ای که میگید همراه با آموزش کاملشو برام بزارید...ممنون میشم
گوشی من 750k است فریم ور گوشی رو تبدیل به تایوان r1ca021_TAWAN کردم ولی هیچ پچی روی آن نصب نمیشه آیا باید فریو ور گوشی رو تبدیل به چینی کرد =mymail;1956459]سلام به همه بچه ها و مدیرای تاپیک هک
مدتیه بسرم زده گوشیم رو(k750i) به w800 یا w810 تبدیل کنم. خوب در موردش چندتا سوال هستش که امیدوارم پاسخ داده بشه.
1.تبدیل k750 به w800,w810 و بخصوص w810 امکان پذیر هستش یا نه
2.اصولا این کار مفید هم هست منظورم اینه که مثلا مشکل ساز نمی شه از نظر سخت افزاری
3.آیا برای تبدیل فقط کافی 3 فایل مین ، fs ، و کاستوماسر مربوط به گوشی مورد نظر رو باید فلش کنم یا کار دیگه ای هم هست.
4.بعد از تبدیل برای هک کردن گوشی باید از پچ های فریم ور جدید مثلایک فریم ور از w810 رو نصب کنم .حالا سوالم اینه که برای انتخاب نام گوشی در setool2lite باید k750 رو انتخاب کنم یا w810 رو
5.نام آخرین فریم ور این 2 گوشی رو ذکر کنید
6. و آخرین سوالم اینه که w800 از منوی فلش پشتیبانی می کنه یا نه
می بخشین که سوالات زیاد بود. تشکر
تاریخ ارسال 11/ 10[/QUOTE]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)