تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 278 از 328 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

به نظرم دکتر mrs بسیار صحیح بیانات امام خامنه ای را نقل فرمودند..و ما باید استفاده حداکثری را ببریم
    Last edited by ❤❤❤; 21-07-2017 at 13:43.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

آقا دکتر شما که دم از خانواده رهبری میزنید...همه میدونن که نزدیکان رهبری ماهیانه صد ها میلیون تومان پول مفت و بدون زحمت به حسابشون ریخته میشه...انوقت میان جوونا رو به ازدواج آسان تشویق میکنن ..

اقای دکتر شما نفستون از جای گرم در میاد...خوشبحالتون دست مارم بگیرید...تو بیت رهبری اگر کاری هست من در خدمتم...

فقط بگید چه قدر میریزن به حسابتون؟ ماهی 100 میلیون تومان؟ 1 میلیارد تومان؟ من شرط میبندم برای سرگرمی طبابت میکنید و به پول طبابت هیچ نیازی ندارید پول اصلی شما از بیت رهبری میرسه
    چقدر مردم اگاهند
    حالا ازدواج بکنن یا نکنن بلاخره؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولش هم گفتم برید خدا جای دیگه حوالت رو بده. اینجا جواب بسیار محکمی از دوستان گرفتی ولی برای اینکه دوستان بحث رو ادامه ندن اسم یارو رو اوردی تا دوستان کنار بکشن ولی نترس در فضای واقعی قضیه فرق داره! اتفاقا خیلی خوب شد روش تاکید کردید و عملا کم اوردید و زدید به جاده خاکی. اره دادا هنوز خیلی راه داری. لینکی دادید که یاداوری کرد بهم در مقابلش به دوستان یاداوری کنم که چه در جامعه میگذره. یه طوری هم کنایه زدم که حتی متوجه نشدید که خب از یک دکتر بعید بود!
    صد در صد نقل قول کنید تا ببینند چه گندی بر این مملکت زده اند یا اید
    بهتره برید دنبال نسخه نوشتنتون نه گمراه کردن مردم.

پ.ن: دوستان ایشون دوست دارند مردم بدبخت بشوند که تلویحا اشاره کردند ازدواج بکنید مهم نیست برید جلو یاللا ازدواج بکنید بعدش هر گور به گوری شدید مهم نیست فقط امار رو بالا ببرید!
    جالب هست که ایشون به رهبر انقلاب توهین میکنن بعد میگن همه تو این تاپیک و مردم باهاشونن
    اما مردم بارها از نظام و رهبر دفاع کردن و میکنن

اما شمایی که میفرمایید من دوست دارم ازدواج کنین تا بدبخت بشین تا بحال منطقی فکر کردی پدری که میخواد بچه اش ازدواج کنه چی؟اونم میخواد بدبختش کنه؟
    اون پدری که به جونش میگه اسون بگیر این سنت پیامبره،اونم قصد بدبخت کردنشو داره

شما با ازدواج مخالفین قبول،اما چرا بحثو با تهمت و توهین پیش میبرین
    امروز نظرم نسبت به دکترها تغییر کرد تا حالا فکر میکردم دکتر ها نجات دهنده انسان ها هستن ولی امروز فهمیدم دکتر ها بدبخت کننده انسان ها هستند...واقعا از آقای دکتر mrs بعید بود....من که ناراحت شدم....دیگه وارد این تاپیک نمیشم...
    این که شما فکر میکنین ازدواج عامل بدبختیه دلیل نمیشه منم فکر کنم عامل خوشبختیه
    مگه همه فکر میکنن بدبختیه؟
    بزرگ ها نمیگن ازدواج کنین خوشبخت بشین؟

برزگ تر شما نمیخواد شما ازدواج کنین؟اونم بدبختیتونو میخواد؟

این چه منطقی هست که شما دارین فکر میکنن همه مثل شما فکر میکنن؟
    هرکیم مثل شما نیست لابد پول میگیره؟!

ضمنا دوست عزیز من گفتم ازدواج رو اسون بگیرین
    فکر نکنین حتما باید میلیونر باشین تا بتونین ازدواج کنین
    من بدبختی شما رو نمیخوام،من میخوام بدونین با درامد کم هم میشه خوشبختی رو حس کرد
    دنبال ریخت و پاش و توقعات بالا در ازدواج نباشین

اسان بگیرین تا زندگی براتون شیرین باشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    Last edited by M.R.S.; 19-07-2017 at 22:18.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

آغا اینجا تیر و ترکش زیاده! ما یه چیزی بگیم در بریم ... بنظر من هم با ماهی حتی دو میلیون و کمی قناعت میشه راحت زندگی کرد ... زن و مرد هم اگه هر دو به بلوغ عقلی و عاطفی و اخلاقی رسیده باشن احتمال طلاق خیلی خیلی پایین میاد ...

5. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

جالب هست که ایشون به رهبر انقلاب توهین میکنن بعد میگن همه تو این تاپیک و مردم باهاشونن
    اما مردم بارها از نظام و رهبر دفاع کردن و میکنن

اما شمایی که میفرمایید من دوست دارم ازدواج کنین تا بدبخت بشین تا بحال منطقی فکر کردی پدری که میخواد بچه اش ازدواج کنه چی؟اونم میخواد بدبختش کنه؟
    اون پدری که به جونش میگه اسون بگیر این سنت پیامبره،اونم قصد بدبخت کردنشو داره

شما با ازدواج مخالفین قبول،اما چرا بحثو با تهمت و توهین پیش میبرین

اینجا بحث در مورد ازدواج هست نه رهبر شما. بحث رو به حاشیه برانید مردم جوابتون رو میدن. خوشبختانه مشت نمونه خروار هست و اینجا دیدی که چه شد. تازه اگر نمیترسیدن کلا محو میشد صفحات این تاپیک. در ضمن شما متاسفانه نتونستید به دوستمون که گفتن فرق مارک تواین با اقاتون چی هست جواب بدید!
    بحث ها رو کلیشه ای و به حاشیه نرانید. اگر میخواید بحث خوب پیش بره نظر خودتون رو بگید و پشت کسی قایم نشید.
    در ثانی من کجا توهین کردم؟ این از این. شاید شما زودرنجید. همانطور که شما حرف میزنید منم میزنم.
    دوما من کی گفتم ازدواج عامل بدبختیه!!؟ من گفتم ازدواج با اون نوعی که شما میگید عامل بدبختیه. اون عامل که از کنارش راحت رد میشید. همونی که نظر سنجی بالا هم نشون میده.
    در ضمن من در پستهام هم تاکید کردم پول و بی پولی عامل خراب شدن زندگی نیست ولی باید قبول کرد حرف از 2 میلیون زدن خنده داره واقعا و باعث میشه دوستان نسبت به شما واکنش نشان بدن.
    تشریف ببرید دادگاههای خانواده کم نیستند افراد پول دار هم که در حال طلاق هستند و حتی ناتوان از پرداخت مهریه! تازه بی پولها بمانند یا متوسط ها.
    اتفاقا در تاپیک دیگری گفتم الان یه جوری شده پولدارها اکثرا ازدواج نمیکنن حالا دلایلش تقریبا واضحه و به قول خودشون مگه دیوانه ام!! خب دوست دارن دوست داشته باشند به جای زن گرفتن!
    ولی خب بعضیا مثل من سنت و اینها رو قبول ندارند (فورا برداشت نکنید که ازدواج رو نفی میکنم!!) و الان هم نمیتوانند توضیح بدهند چون فعلا حق به جابن با سنت هاست و اون دفعه هم گفتم امپول سنتی ها اماده هست.
    به نظرم ادامه دادن این بحثها فایده ای نداره. هر کسی راهی رو که صلاحه بره ولی واقعا مردم رو نباید گمراه کنه و مثلا چون فلانی که یکی مثل بقیست فقط اسلحه دستشه گفته فلان کار خوبه پس حتما خوبه. به هیچ وجه!

متاسفانه غیرمنطقی حرف میزنید! مردم رو .. فرض میکنید و میگید فلان کار رو بکن. قبلا هم گفتم ممکنه یک فقیر (3 میلیون طبق گفته عوامل خودتون) بتونه یک پولدار رو درک کنه ولی برعکسش تقریبا غیرممکنه
    Last edited by shangil; 19-07-2017 at 22:40.

7. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجا بحث در مورد ازدواج هست نه رهبر شما. بحث رو به حاشیه برانید مردم جوابتون رو میدن. خوشبختانه مشت نمونه خروار هست و اینجا دیدی که چه شد. تازه اگر نمیترسیدن کلا محو میشد صفحات این تاپیک. در ضمن شما متاسفانه نتونستید به دوستمون که گفتن فرق مارک تواین با اقاتون چی هست جواب بدید!
    بحث ها رو کلیشه ای و به حاشیه نرانید. اگر میخواید بحث خوب پیش بره نظر خودتون رو بگید و پشت کسی قایم نشید.
    در ثانی من کجا توهین کردم؟ این از این. شاید شما زودرنجید. همانطور که شما حرف میزنید منم میزنم.
    دوما من کی گفتم ازدواج عامل بدبختیه!!؟ من گفتم ازدواج با اون نوعی که شما میگید عامل بدبختیه. اون عامل که از کنارش راحت رد میشید. همونی که نظر سنجی بالا هم نشون میده.
    در ضمن من در پستهام هم تاکید کردم پول و بی پولی عامل خراب شدن زندگی نیست ولی باید قبول کرد حرف از 2 میلیون زدن خنده داره واقعا و باعث میشه دوستان نسبت به شما واکنش نشان بدن.
    تشریف ببرید دادگاههای خانواده کم نیستند افراد پول دار هم که در حال طلاق هستند و حتی ناتوان از پرداخت مهریه! تازه بی پولها بمانند یا متوسط ها.
    اتفاقا در تاپیک دیگری گفتم الان یه جوری شده پولدارها اکثرا ازدواج نمیکنن حالا دلایلش تقریبا واضحه و به قول خودشون مگه دیوانه ام!! خب دوست دارن دوست داشته باشند به جای زن گرفتن!
    ولی خب بعضیا مثل من سنت و اینها رو قبول ندارند و الان هم نمیتوانند توضیح بدهند چون فعلا حق به جابن با سنت هاست و اون دفعه هم گفتم امپول سنتی ها اماده هست.
    به نظرم ادامه دادن این بحثها فایده ای نداره. هر کسی راهی رو که صلاحه بره ولی واقعا مردم رو نباید گمراه کنه و مثلا چون فلانی که یکی مثل بقیست فقط اسلحه دستشه گفته فلان کار خوبه پس حتما خوبه. به هیچ وجه!

متاسفانه غیرمنطقی حرف میزنید! مردم رو .. فرض میکنید و میگید فلان کار رو بکن. قبلا هم گفتم ممکنه یک فقیر (3 میلیون طبق گفته عوامل خودتون) بتونه یک پولدار رو درک کنه ولی برعکسش تقریبا غیرممکنه
    خوب من میگم ازدواج رو اسون بگیرین
    مطابق توصیه های اسلامی و سیره پیامبر
    این بدبخت کردن مردم هست؟

حالا این بحث چه ربطی به تواین داره؟
    این که هی بگین عده ای معلوم الحال بدون اینکه بتونین تعریف کنین اصلا منظور چی هست کلیشه نیست؟
    پیرو رهبر نظام بودن کلیشه است؟

یه جوریم میگین مردم جواب شما رو دادن،که انگار 100 نفر تو تاپیک مخالف من حرف زدن نه 3-4 نفر!
    نه خیر جناب،مردم نه به حرف من هستن نه حرف شما!

اما چیزی که ما میبینیم یعنی متوسط مردم،ایا ازدواج نمیکنن؟اگر میکنند درامدشون چقدر هست؟

کارگر های زحمت کش ایا ازدواج نکردن؟
    کارمند ها ایا ازدواج نکردن؟
    درامد متوسط مردم ایران بیشتر از ٣ میلیون در ماه هست و آیا این مردم متوسط ازدواج نمیکنن؟

اینها مردم نیستند؟
    امار ازدواج در ایران رو ارائه بدین تا نظر شما اثبات شود!

یکی خودشو اطرافیانشو میبینه فکز میکنه همه ضد ازدواجن،بعد ما میگیم طبق سیره پیامبر ازدواج رو اسون بگیرین میگن عده ای معلوم الحال میخوان شما رو بدبخت کنن!

Last edited by M.R.S.; 19-07-2017 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

خوب من میگم ازدواج رو اسون بگیرین
    مطابق توصیه های اسلامی و سیره پیامبر
    این بدبخت کردن مردم هست؟

حالا این بحث چه ربطی به تواین داره؟
    این که هی بگین عده ای معلوم الحال بدون اینکه بتونین تعریف کنین اصلا منظور چی هست کلیشه نیست؟
    پیرو رهبر نظام بودن کلیشه است؟

یه جوریم میگین مردم جواب شما رو دادن،که انگار 100 نفر تو تاپیک مخالف من حرف زدن نه 3-4 نفر!
    نه خیر جناب،مردم نه به حرف من هستن نه حرف شما!

اما چیزی که ما میبینیم یعنی متوسط مردم،ایا ازدواج نمیکنن؟اگر میکنند درامدشون چقدر هست؟

کارگر های زحمت کش ایا ازدواج نکردن؟
    کارمند ها ایا ازدواج نکردن؟
    درامد متوسط مردم ایران بیشتر از ٣ میلیون در ماه هست و آیا این مردم متوسط ازدواج نمیکنن؟

اینها مردم نیستند؟
    امار ازدواج در ایران رو ارائه بدین تا نظر شما اثبات شود!

من هی میخوام در مورد مارک تواین ببخشید اقا حرف نزنم شما هی کش میدید! کشش ندید جمعش کنید این بحث رو!!!
    من نمیدونم پیرو رهبر بودن یا نبودن چی هست ولی اینکه با جهت دهی بخوایم در موردش حرف بزنیم بله کلیشه ای هست و متاسفانه شما این رو شروع کردید باعث شدید دوستان واکنش نشون بدن و تکرار میکنم خیلی ها کلا از این تاپیک فرار کردند به خاطر همین کلیشه شما!
    گفتم که بحث با شما فایده ای نداره
    بعید میدونستم به اینکه عقلتون به چشمتونه رو قبول میداشتید ولی ظاهرا دارید. شما غرق در اخبار و تبلیغات ایران و اخبار و لینکهاش هستید که متاسفانه باعث میشه خیلی از واقعیات دیده نشه
    مهم امار ازدواج نیست مهم امار طلاق هست که کل گفته های شما رو نفی میکنه.
    Last edited by shangil; 19-07-2017 at 22:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هی میخوام در مورد مارک تواین ببخشید اقا حرف نزنم شما هی کش میدید! کشش ندید جمعش کنید این بحث رو!!!
    من نمیدونم پیرو رهبر بودن یا نبودن چی هست ولی اینکه با جهت دهی بخوایم در موردش حرف بزنیم بله کلیشه ای هست و متاسفانه شما این رو شروع کردید باعث شدید دوستان واکنش نشون بدن و تکرار میکنم خیلی ها کلا از این تاپیک فرار کردند به خاطر همین کلیشه شما!
    گفتم که بحث با شما فایده ای نداره
    بعید میدونستم به اینکه عقلتون به چشمتونه رو قبول میداشتید ولی ظاهرا دارید. شما غرق در اخبار و تبلیغات ایران و اخبار و لینکهاش هستید که متاسفانه باعث میشه خیلی از واقعیات دیده نشه
    مهم امار ازدواج نیست مهم امار طلاق هست که کل گفته های شما رو نفی میکنه.
    حالا که دارین از امار ازدواج در میرین و به امار طلاق اشاره کردین

١-ایا امار طلاق در ایران از امار جهانی و کشورهای همسطح بیشتر هست؟
    ٢-نسبت ازدواج به طلاق در ایران چقدر هست؟
    ٣-طلاق در کدام طبقه اقتصادی بیشتر هست؟
    ٤-علل اصلی طلاق در ایران چیست؟

ضمن اینکه همان سیاست خانواده که رهبری ابلاغ فرمودند تاکید بر تحکیم خانواده دارد تا همین امار طلاق کمتر شود

حالا تاکید بر سیره پیامبر که تسهیل ازدواج هست و سیاست رهبری که تحکیم خانواده ها را میخواد،بدبخت کردن مردم هست؟

بنده شروع بحثم تساهل ازدواج هست جرا من به معلوم الحال بودن و خواستن بدبختی دیگران محکوم شدم؟
    ایا سیاست های رهبری اگر بخوبی اجرایی شوند نتیجه ای جز بهبود اوضاع خانواده ها در کشور خواهد داشت؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من یه نکته ای را روشن کنم تا سو تفاهم نشه.
    اینکه میگویند زندگی را ساده بگیرید با اینکه بگن زندگی را با درآمد خط فقر آغاز کنید ( حالا چون هر کی گفته ) زمین تا آسمان فرق داره.
    من متاسفانه وقت ندارم بیام جز به جز توضیح بوم چرا درآمد مثلا دو تومنی اونم حالا تهران واقعا نمیتونه جوابگوی زندگی باشه بحث کنم. قطعا کسی که با این درآمد زندگی میکنه پدر مادرش جورش رو میکشن این رو همه میدونیم. یه نمونه یادش خانه هست. وقتی هم پدر مادر جور نکشن شما با اون درآمد عمرا بتونی خانه داشته باشی وام هم بگیری رسما کمرت شکسته. خیلی مسایل دیگه خدایی نوشتنش تکرار مکررات هست و همه میدونن....
    اینکه زندگی رو ساده بگیریم باز تعریفش برا افراد متفاوته حتی ممکنه پولدار هم اینطور باشن تعداد کمیشون البته
    ساده بگم جوانها دیگه مثل قبل نیستند و زیاده خواه شده اند حق هم دارند حقوقشون رو میخواند. برید فرومها و سایت های مختلف رو بخوانید یا سر حرف جوونها بشینید.
    متوجه میشید چی میگم
    برید معضل بیکاری تورم رانت پارتی فرار نخبه ها و ... رو حل کنید نگران ازدواج مردم نباشید اونا ازواج هم میکنن به وقتش. الکی توجه ها رو به جای دیگه جلب نکنید.
    گفتنی ها گفته شد دیگه!
    Last edited by shangil; 19-07-2017 at 23:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حالا که دارین از امار ازدواج در میرین و به امار طلاق اشاره کردین

١-ایا امار طلاق در ایران از امار جهانی و کشورهای همسطح بیشتر هست؟
    ٢-نسبت ازدواج به طلاق در ایران چقدر هست؟
    ٣-طلاق در کدام طبقه اقتصادی بیشتر هست؟
    ٤-علل اصلی طلاق در ایران چیست؟

ضمن اینکه همان سیاست خانواده که رهبری ابلاغ فرمودند تاکید بر تحکیم خانواده دارد تا همین امار طلاق کمتر شود

حالا تاکید بر سیره پیامبر که تسهیل ازدواج هست و سیاست رهبری که تحکیم خانواده ها را میخواد،بدبخت کردن مردم هست؟

بنده شروع بحثم تساهل ازدواج هست جرا من به معلوم الحال بودن و خواستن بدبختی دیگران محکوم شدم؟
    ایا سیاست های رهبری اگر بخوبی اجرایی شوند نتیجه ای جز بهبود اوضاع خانواده ها در کشور خواهد داشت؟

من هی بخوام جواب بدم شما هی الکی وقت رو تلف کرده میپیچونید و الکی منحرف میشید. گفتم شما حرف خودت رو بگو نه یکی دیگه رو
    شما حرفتون اینه یکی هر چی گفته درسته نه؟
    شاید برا شما درست باشه حالا با دلیل یا بی دلیل ولی متاسفانه برا خیلیا اینطور نیس چون اعتماد ندارن.همون بحث ظاهر و باطن.
    اینجا بازجویی نیست آقا اگر دوست دارید بازجویی کنید تشریف ببرید کهریزک آنجا همکاراتونم بودند چند سال پیش!

اگر مایل بودید میتوانیم حضوری راحت تر حرف بزنیم
    Last edited by shangil; 19-07-2017 at 23:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •