فلورنتینو پرز رسما پایان همکاری رئال مادرید با مورینیو رو اعلام و برای مورینیو بهترین ها رو آرزو کرد...
همچنین نامزدی خودش رو برای انتخابات آتی ریاست باشگاه هم اعلام کرد
فلورنتینو پرز رسما پایان همکاری رئال مادرید با مورینیو رو اعلام و برای مورینیو بهترین ها رو آرزو کرد...
همچنین نامزدی خودش رو برای انتخابات آتی ریاست باشگاه هم اعلام کرد
شرمنده ولی منبع ؟؟!!!!!!!!!!!
امیدوارم دوباره پرز دوباره رئیس باشگاه بشه
واینکه بازیکن های خوبیو بگیره
و یه مربی خوب هم بیاره
یکی از دوستان میگفت اومدن بیل منتفی شد چرا؟
تو کنفرانس مطبوعاتیش گفته...همه سایتها هم زدن.
خوب قابل پیش بینی بود که این وسط مورینیو هست که فدا میشه. به هر حال امیدوارم این تصمیم در نهایت به سود تیم باشه.
حرفی در مورد سرمربی آینده نزد ؟؟
واسه مورینیو به شدت آرزوی موفقیت میکنم (( به قول خودش یه جا بره که دوسش داشته باشن ))
خدا واسه فصل بعد بهمون رحم کنه
از الان غصه سرمربی دارم![]()
بر عکس گفتی شما!!!نمیدونم هر چی ناکامی تقصیر بازیکناست هر چی موفقیت از صدقه سر مورینیو
هر چی افتخار و موفقیت بوده در این 3 سال؛کاسیاس و دوستان کسب کردن!(از فتح تاریخی ترین لالیگا و کوپادل ری بعد از 20 سال و پیروزی ها در ال کلاسیکوها و 2 بار تا یک قدمیه چمپیونزلیگ رفتن رو کاسیاس و دوستان کسب کردن)
هر چی تفرقه و جنگ و نا کامی مال مورینیو بوده و عاملش این مرد بوده!!
به قهرمانان همیشگی و هر ساله ی چمپیوزلیگ و کوپادل ری و لالیگا و به فاتحان همیشگی ال کلاسیکو که با اومدن مورینیو در رئال؛از این عناوین و افتخارات بی نصیب موندن تبریک میگم رفتن مورینیو رو.... !!!!!
باشد که این دوستان رستگار شوند....
Last edited by S0R3N4; 20-05-2013 at 22:14.
من یه چیز واسم سواله
این همه که مورینیو و رئال حاشیه داشت بازم تیم تا نیمه نهایی چمپیونز و فینال کوپا رفت
حالا فرض کنید که اصلا حاشیه نداشتیم !!!
اون موقع دیگه چی بودیم ؟ ؟؟
واقعا کیا این وسط از این حاشیه ها سود بردن ؟؟............................
خب از رفتن مورینیو هم خوشحالم و هم ناراحتم ولی بلاخره این همه بحث و درگیری تموم شد من بیشتر از رفتن مورینیو از اومدن کارلتو میترسم و ناراحتم واقعا نیاز به یه سرمربی با ایده و تفکرات جدید نیاز داریم فکر میکنم پرز بیشتر به خاطر علاقش به آنجلوتی داره میارتش تا دلایل فنی
مثه اینکه شماحرف من رو متوجه نمیشی!شایدم نمیخوای متوجه بشی!بر عکس گفتی شما!!!
هر چی افتخار و موفقیت بوده در این 3 سال؛کاسیاس و دوستان کسب کردن!(از فتح تاریخی ترین لالیگا و کوپادل ری بعد از 20 سال و پیروزی ها در ال کلاسیکوها و 2 بار تا یک قدمیه چمپیونزلیگ رفتن رو کاسیاس و دوستان کسب کردن)
هر چی تفرقه و جنگ و نا کامی مال مورینیو بوده و عاملش این مرد بوده!!
بیشتر از این باهات بحث نمیکنم!
-------------------------------------------------------------
مورینیو رفت..... امیدوارم هر جا میره از این هم موفق تر باشه ... به خاطر این چند سالی هم که برای رئال زحمت کشید و رئال رو دوباره به یه قدرت تبدیل کرد ازش ممنونم.
مهم نیست این چند وقت چه اتفاقاتی افتاد، من همیشه دوستش خواهم داشت
+
برای مربی بعدی من به آنجلوتی حس خوبی ندارم! ( البته شایدم خوب کار کنه!)
امیدوارم همون هاینکس رو راضی کنن بیاد! یا اینکه هیدینگ رو!
Last edited by SA3EDLORD; 20-05-2013 at 22:26.
مگه اومدن آنجلوتی قطعی شده؟
واقعا دلم روشن نیست به موفقیت تیم با آنجلوتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)