تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 396 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دوستانی که بازیشون رو آپدیت کردن , آیا بعد از آپدیت گیم پلی هم تغییر کرده ؟!
    مثلا این زیر توپ زدن ها که مستقیما به بازیکن حریف و مهاجمشون میرسه درست شده ؟! واقعا روی اعصابه !
    منم آپدیتو نصب کردم ولی احساس میکنم بدتر هم شده!.شده یه چیزی تو مایه های فیفا 12
    گلای تخیلی،به قول خودت زیر توپ زدنایی که مستقیم میرسه به بازیکنش و ...
    البته از دید من اینطوری شده و شاید واقعا اینطوری نباشه و من اشتباه میکنم

2. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حداقل توی 12 اینقدر وضعیت خراب نبود . الان CPU هر جور که میزنه زیر توپ دقیقا توپ به جایی میره که بازیکنش وایساده !
    توی محوطه حریف خط کردم دروازه بانش پشت توپ ایستاده بود و یک شوتی زد که دست کمی از سرعت نور نداشت و دقیق رسید به بازیکنش و بازیکنان من هم عین ماست وایساده بودن !
    آخرش هم تقریبا تک به تک شد و توپ رفت توی گل . بعد ما هر کای میکنیم نمیتونیم از این جور برنامه ها پیاده کنیم .
    من نمیدونم این چه ویژگی است که به بازی اضافه شده !!!! حالمون رو به هم زده .

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم بهترین تنظیم قسمت User Gameplay Customisation برای طبیعی تر شدن بازی چیه؟؟! (الان همشون پیش فرض درجه 50 هستند) شما چی پیشنهاد میدین.......
    ممنون

یکی بزرگی کنه و جواب ما رو بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم بهترین تنظیم قسمت User Gameplay Customisation برای طبیعی تر شدن بازی چیه؟؟! (الان همشون پیش فرض درجه 50 هستند) شما چی پیشنهاد میدین.......
    ممنون
    یکی بزرگی کنه و جواب ما رو بده
    عزیزم چرا داد بیداد راه انداختی؟

ببین این تنظیمات رو از جایی کپی نکردم ، چیزی هستش که روی سیستم خودم باش بازی میکنم ، همچنین این تنظیمات رو واسه CPU Gameplay Customisation
    هم Set کرده ام...
    من بیشتر با آدم بازی میکنم تا هوش مصنوعی...
    دیگه عنوان پارامتر هارو نمینویسم چون به ترتیب همه جا یکی هستش:
      محتوای مخفی: /// 

50
    50
    47
    50
    53
    50
    50
    60
    50
    50
    50
    50
    50
    50
    50
    38

6. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بعضی وقتا وقتی به توپ ازاد هست برای خودش میخوام بازیکنم را ببرم به سمت توپ یه دفه وسط راه انگار پشیمون شده باشه مسیرش رو عوض میکنه و از کنار توپ میره کنار و بازیکن حریف میره توپو میگیره!!!! (چرا واقعا؟؟؟)
    بعد اینکه روش یک دو کردن چطوریاس؟؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این که وسط راه پیشمون میشن چیزی نیست . شده بعضی وقتها بازیکنان قفل میکنن و سمت توپ نمیرن تا موقعی که CPU توپ رو بگیره .
    اون موقع بازیکن تحت کنترل ما فعال میشه .
    برای یک و دو هم کلیدی که با اون یار عوض میکنید رو بگیرید و دکمه پاس رو بزنید .

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعضی وقتا وقتی به توپ ازاد هست برای خودش میخوام بازیکنم را ببرم به سمت توپ یه دفه وسط راه انگار پشیمون شده باشه مسیرش رو عوض میکنه و از کنار توپ میره کنار و بازیکن حریف میره توپو میگیره!!!! (چرا واقعا؟؟؟)
    بعد اینکه روش یک دو کردن چطوریاس؟؟؟
    اره به نظرم این یک باگه که بعضی وقتها cpu تشخیص میده توپ الان ماله حریفه نه تو .
    توی فیفا کنترل بازی توی دوتا موده . اگه توی مود attack باشیم خودش میره توپ رو میگیره اما اگه توی مد دفاع باشیم خودش نمیره بگیره . به نظرم یک باگه چون اشتباه تشخیص میده . با اینکه ما به توپ نزدیک تریم منتهی ما رو میبره به حالت دفاعی و حریف رو حالت هجومی که میره توپ رو میگیره و در عوض ما jockey میکنیم .
    مثل اینکه توپ یه جای زمین باشه و تو از یه سمت و cpu از سمت دیگه بخواین به توپ برسین . خود هوش مصنوعی مضخرف بازی از همون اول تشخیص میده که کی به توپ زودتر میرسه و اون رو میبره توی حالت هجومی چون شاید طرف بخواد شوت سر ضرب بزنه .

واسه یک و دو هم LB رو بگیر و یه پاس بده . بازیکنت پاس رو میده و خودش سریع میدوه جلو و پاس دوم رو خودت باید بدی . در واقع یک و دو نداریم مگه اینکه خودت درست کنی . فقط اینطوری داریم که بازیکنت پاس میده و خودش میره جلو . حالا میخوای پاس بده یا پاس نده .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آپدیت فیفا 13 رو از کجا بگیرم!!؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

واقعا اون کسی که اولتیمیت تیم رو ساخته با په عقلی اومده این کارو کرده که بازیکن ها قرارداد هاشون بعد 3-4 تا بازی تموم میشه و باز باید بری تمدید کنی ؟!!!!!

اینجوری هر چی پول جمع میکنی که باید بری قرارداد بخری که ! اونم واسه یک مشت بازیکن آشغال که توپ بلد نیستن استپ کنن

جدا خیلی خیلی مسخرس ! یک بازی میکنی بعدش میبینی 8 تا بازکنت قرار دادشون تومو شده با این 3-4 بازی قبل همرو تمدید کردی

بعدم هرچی پول گیرت اومده باید بری پک بخری که توش آیا 2-3 تا قرار داد باشه و مشت بازیکن آشغال دیگه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واقعا اون کسی که اولتیمیت تیم رو ساخته با په عقلی اومده این کارو کرده که بازیکن ها قرارداد هاشون بعد 3-4 تا بازی تموم میشه و باز باید بری تمدید کنی ؟!!!!!

اینجوری هر چی پول جمع میکنی که باید بری قرارداد بخری که ! اونم واسه یک مشت بازیکن آشغال که توپ بلد نیستن استپ کنن

جدا خیلی خیلی مسخرس ! یک بازی میکنی بعدش میبینی 8 تا بازکنت قرار دادشون تومو شده با این 3-4 بازی قبل همرو تمدید کردی

بعدم هرچی پول گیرت اومده باید بری پک بخری که توش آیا 2-3 تا قرار داد باشه و مشت بازیکن آشغال دیگه
    اولتیمت تیم خیلی حال میده منتهی اولاش خیلی ادمو جر میده من حوصله نداشتم برم ولی دوستم یه تیم رو براه کرده که خیلی خفنه تو 12 خیلی تیمش خوب بود الان هم دو سه تا بازیکن داره واقعا معرکه هستند ولی خب حوصله میخواد که من ندارم همین که شما میگی بعد از چند ین بازی باید بری تمدید کنی حال گیری به تمام معنا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •