مششکل دیر لود شدن در stat up در هر سیستمی و هر ورژنی وجود داشته و فعلا داره.البته متاسفانه
مششکل دیر لود شدن در stat up در هر سیستمی و هر ورژنی وجود داشته و فعلا داره.البته متاسفانه
دوستان یک سوال :
در شبکه به نظر شما بهترین روش برای پیاده سازی آنتی ویروس و بحث های امنیتی چیست ؟
1- ایجاد یک سرور آنتی ویروس
2- استفاده از آنتی ویروس شبکه
3- روی هر سیستم آنتی ویروس به صورت مجزا نصب بشه .
مزایا و معایب هرکدام چیه ؟
قابلیتهای کاسپر در این زمینه چیه؟
سلام
من یک مقدار 3 گزینه شما را بد میخونم.... طوری که پاسخ یه جوری میشه هر سه گزینه!
اینکه فرمودی ایجاد یک سرور آنتی ویروس منظورتون چیه؟ یعنی یک آنتی ویروس روی سرور نصب کنیم و بعد کل شبکه را پوشش بده و اسکن بکنه؟ اگر منظور این هست که بار شبکه میره بالا... بعد اینکه حفاظت از سیستمهای شبکه بسیار پایین میاد.
یا اینکه فرمودید روی هر سیستم آنتی ویروس بصورت مجزا نصب بشه، باید گفت بله. این بهتره..... کسپر ویرایشی مربوط به این مورد داره.
روی سیستمهای شبکه محصول نصب میشه و حفاظت روی همون سیستم انجام میشه. فقط طبق تعارفِ زمانیِ مشخص (زمانیکه شبکه کمترین بار را داره/عصرها یا شبها) آپدیت ها از سرور دریافت میشه. سرور هم از یک سرور اصلی دیگر و احتمالا در یک شبکه چند لایه اون هم از یک سرور مرکزی و در نهایت از اینترنت و سرورهای کسپر.
فقط یک سوال :
این قسمت آپدیت که می گید جز تنظیمات آنتی ویروس تحت شبکه است یا قسمتی دارد که باید نصب کنیم ؟
مقاله یا توضیحاتی در این باره ندارید ؟
جزو تنظیمات.
مقاله یا آموزشی فعلا مد نظرم نیست.....
اگر به مشکلی بر خوردید یا سوال خاصی بود میتونید از طریق پیغام خصوصی با من در میان بزارید تا مشکلی برای تاپیک هم ایجاد نشه.
سلام دوستان
اون اوایل که کسپر رو روی سیستم نصب کردم لایسنسش 160 روزه بود.
اما بعد از اون هر بار که ویندوز عوض میکنم و برنامه رو نصب میکنم تعداد روز لایسنس کم میشه مثلاً الان 92 روز هستش
یعنی در واقع همان 160 روز اولیه نیستش.
کار خاصی باید انجام داد؟
Last edited by pirooz3d; 10-10-2013 at 18:05.
سلام
خب لایسنس با توجه به تغییر زمان، تاریخ انقضا هم نیز تغییر میکنه
یعنی شما انتظار دارید، 3 ماه پیش که لایسنس 160 روزه داشتید و بعد از مدتی ویندوز عوض کردید و دوباره همون لایسنس رو فعال میکنید، دوباره 160 روز فعال شه؟!
شدنی نیست!
مگر اینکه یک لایسنس جدید استفاده کنید
ممنونمگر اینکه یک لایسنس جدید استفاده کنید
این لایسنس جدید رو از کجا میتونم تهیه کنم؟(برای نسخه اینترنت سکیوریتی)
بهترین نسخه این آنتی ویروس کدوم هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاظر آخرین نسخه، 2014 هستش که هم سبکتر شده هم از لحاظ اینترفیس عالی شده ولی مشکلات زیادی داره
توصیه میکنم فعلا از نسخه ی 2013 استفاده کنید
چون با کلید فعال میشه، آپدیت آفلاین قبول میکنه، باگ نداره(شاید 0.01%)، کامل و بدون عیب و ایرادات هستش
من کاسپر 2012 دارم که از اون موقع اپدیت کردم تا حالا،نیازی هست بیام به 2013 2014?
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)