کپی کپی کپـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــیاین نرم افزار در سایت Minebaz موجوده !!! خودم این نرم افزار رو گذاشتم هیچ سایت ایرانی این مطلب رو نگذاشته
![]()
کپی کپی کپـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــیاین نرم افزار در سایت Minebaz موجوده !!! خودم این نرم افزار رو گذاشتم هیچ سایت ایرانی این مطلب رو نگذاشته
![]()
دوستان پارسا ردفار داره سرور میزنه اینجوری که خودش گفت![]()
دوستان عزیز می خوام قصد عذر خواهی و بخشش از تمامی دووستانی که تو این چندین ماه باهم بازی کردیمخیییلی بهم خوش گذشت وو واقعا من و از کار و زندگی انداخت
می خوام بدونم تا حالا با چچند نفر خاطرهی خووب داشتم لطفا اونایی که با من دوسست بودن و هستن این پست رو تشکر کنن
من دیگه از این به بععد خیییییلیییی کم میام ماین به جوریی که حتی فولدر ماین و هر چیزه دیگه ای که داشتم Shift + Delete کردم
واقعا بهم خوش گذشت و ممنون از کسایی که تو این راه کمک کردن و سرور زدن ما حال کنیم
حال فقط اگه یک سرور درست و حسابی باشه میام فقط (فکر کنم یک 2 .3 ماه دیگه یاااا بیشتر )
من دیگه خییلیی کم میییام ماین کرافت بهترین بازی جهان![]()
ماین باز کپی کرده نه این بد بختبرنامرو که ماین باز نساخته
جسارتا این لگ از پلاگین نیستاز پرت ضعیف سرور ابی هستش 20 تا حداقل سرور کانتر روی سرور هست معلومه پرت می ترکه و تا چانکا لود شن 2 سال طول می کشه !
خدایا اینا سر یه مطلبم میفتن به جون هم !!!
یه مطلب می نویسن انگار اختراع مهمی کردن یکی یک کلمه یه حا می نویسه می گن کپی کردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یه خط ترجمه می کنن زیرش می نویسن " کپی مطالب بدون ذکر منبع شرعا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. "
بابا مگه چکار کردین که به خودتون اجازه میدین که فتوا صادر کنین ؟؟؟
یه مطلب از تو سایت خارجی خوندین گذاشتین تو سایتتون .
انگار مالکیت معنوی و مادی مطلب مال اوناست .
خدایا از دست اینا چکار کنیم ؟؟؟؟؟
کپی برداری از مطالب من کاملا مجاره ، تا دلت می خواد کپی کن !
Last edited by Public Enemy; 22-07-2013 at 01:50.
من با راه اندازی سرور پولی موافقم فقط زون تر یه سرور راه بندازین!!!![]()
آرهههههههههه همه موافقیم فقط وقتی قراره پولشو بدیم ........![]()
با کاری که اقای X کردن فکر نکنم کسی بیاد و برای سرور پولی پول بده
تا حالا فکر نکرده بودم پیدا کردن اسپانیر اینقدر سخته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)