Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
درود
نظره دوستان در مورد آنتی ویروس اویرا چیه؟
میگن
1- نسخه 2014 عالی شده و سرعته نت رو کم نمیکنه. آیا درسته؟
2- که هر 3تا ورژن اویرا فایروال نداره. آیا درسته؟ اگه درسته نیازی به نصبه فایروال جدا هستش یا نه؟
ممنون
من مدت کوتاهی تست کردم تاثیرش بر سرغت دانلود کمتر شده.
فکر کنم نسخه فمیلی پروتکشن فایروال داره اما مطمئن نیستم
سلام
بنده رو وین 7 64 بیت ، آنتی ویروس تراس پورت دارم .
- دنبال یه فایروال هستم که هم با این آنتی ویروس بخوره و هم چندتا برنامه رو مسدود کنم که برای آپدیت به نت وصل نشن. (یعنی تنها خواستم از فایروال مسدود کردن این چندتا برنامه هست)
کومودو رو به من معرفی کردن ولی من کلا با محصولات کومودو حال نمی کنم از بس تنظیمات دست و پا گیر داره و میره رو اعصاب آدم و کارهای عادی رو هم مختل می کنه.
لطفا یه فایروال درست و حسابی معرفی کنید. با تشکر![]()
من سالهاست که استفاده میکنم وخیلی راضی هستم فقط تنظیماتش رو باید درست بزنین
Eset Internet Smart Security 5
با تشکر
اما این اینترنت سکوریتی هست یعنی (آنتی ویروس + فایروال) در حالی که بنده فقط فایروال یا تو همین مایه ها می خوام .
آنتی ویروس تراس پورت رو هم به این علت پاک نمی کنم که لایسنسشو یک ساله خریداری کردم و تا 4 ماهه دیگه تموم میشه![]()
اشکالی نداره با تنظیمات درست میتونین قسمت آنتی ویروس رو قطع کنین در حالی که ویروس کشش همراه ویروس کشتون هم کار میکنه مشکلی باهاش نداره چه جمله ادبی![]()
سلام
یه گزینه مناسب برای شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر پایهی فایروال ویندوز کار میکنه و به همین خاطر بسیار سبک و سریع هستش.
یکبار امتحانش کردم. رابط کاربری خوبی هم داره.
دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امضای 1024X768 گذاشته.امضای من یه خط بیشتر بشه خطا میده!![]()
Last edited by *Batman*; 15-12-2013 at 15:13.
با سلام
AV-C نظرسنجی امنیتی سال 2014 رو برگزار کرده که شما عزیزان هم میتونید در اون شرکت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، یه سوال داشتم
کدوم انتی ویروس ها اپدیت رو برای ایران باز گذاشتن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)