تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 421 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

يه رفيقي دارم ترم نه هست.حالا يه درسي گرفته كه استادش اصلا جالب نبود.حالا ميخاد يه متني چيزي بنويسه كه استاد حداقل پاسش كنه.درس هم اختصاصي هست ولي نه چندان مهم.( انتقال حرارت دو )
    بي زحمت يه كمكي بكنيد يه چيزي در حد سه چهار خط لطف كنيد من بدم به دوستم.

ممنونم.

Sent from my iPad using Tapatalk
    دوست عزیز، من یه چنین حالتی برام پیش اومد این ترم، تو دو درس، دو رفتار جداگانه و متفاوت از من، دو پاسخ متفاوت! یعنی نمراتشون رو امروز زدن.
    درس اول:
    استاد نسبتا جدی، سابقه 10 سال تدریس، کاملا بدبین به دانشجوها، دارای سابقه اینکه نباید به دانشجو اعتماد کرد(نه از طرف من، سال پایینی ها).
    وضعیت من:
    دانشجوی ترم آخر(فقط 9 واحد داشتم)
    حضور در کلاس ها: فعال، فقط 3 غیبت داشتم و استاد من رو میشناخت به حساب حضور در کلاس و نمره های خوبم در ترم های گذشته.
    میان ترم: 6 از 7
    پایان ترم: از 100 مطمئن بودم که حدود 80 نمره اش رو نوشتم
    پروژه: تحویل ندادم چون وقتشو نداشتم

من به خاطر اینکه میدونستم این استاد گرامی اصلا خوب نمره نمیده و صدم به صدم نمره میده و گاها هم کمتر از حق میده، چند روز پیش ایمیل زدم بش که مثلا ترم آخریم و حضور داشتیم و نمره میان ترم فلان شد و خلاصه معدل کل افت نکنه.

نتیجه: 13.05 به من به عنوان بیشترین نمره کلاس نصف کلاس با نمره های 4-8 افتاده و بقیه هم بین 10 تا 12.5 به نظر! احتمالا هم 0.5 نمره شیفت بده که نگن شیفت ندادی!

الان چندین نفر از هم ورودی های خودم که این درس رو اختیاری گرفتن، بخاطر نمره دادن ایشون دارن 10 ترمه میشن

و اما مورد دوم: اندازه گیری الکتریکی به عنوان اختیاری
    استاد: بسیار دانا و متواضع، حدود 30 سال سابقه تدریس، شوخ.
    وضعیت من:
    حضور در کلاس: تمام جلسات
    پایان ترم: شاید 10 از 20 حقم نباشه خیلی نکات ریز داشت امتحان.
    میان ترم هم ندادیم
    فقط من قول دادم که جزوه اش رو کامل تایپ کنم و به قولم وفا کردم و ایشون خیلی خوشحال شد چون به اخلاق خیلی بیشتر از درس اهمیت میده.
    همون روز که تحویل دادم جزوه رو: ازم پرسید، آقای فلانی، امتحان چطور بود؟ خوب آورده بودم؟ منم گفتم: خوب بود و همه اش تو جزوه بود ولی من کم کاری کردم و نتونستم خیلی خوب بنویسم.

امروز می بینم برام زده 19.4، اصلا شاخ درآوردم این نمره رو دیدم.

بنابراین، اگر تونستید استاد رو حضوری ببینید میشه امیدوار بود.
    وگرنه کارهایی مثل نامه و ایمیل که تقریبا تاثیرش مثل ارسال نکردنشونه.
    تماس تلفنی هم اغلب برعکس عمل میکنه، چون اساتید خوششون نمیاد معمولا و من اغلب اوقات دیدم که از این موضوع شاکی هستن.

دیگه امیدتون به خدا باشه اگر ترم آخره، احتمالش کمتره که بندازه، حتی اگر انداخت یه درس دیگه رو ترم بعد معرفی به استاد بگیره.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوست عزیز، من یه چنین حالتی برام پیش اومد این ترم، تو دو درس، دو رفتار جداگانه و متفاوت از من، دو پاسخ متفاوت! یعنی نمراتشون رو امروز زدن.
    درس اول:
    استاد نسبتا جدی، سابقه 10 سال تدریس، کاملا بدبین به دانشجوها، دارای سابقه اینکه نباید به دانشجو اعتماد کرد(نه از طرف من، سال پایینی ها).
    وضعیت من:
    دانشجوی ترم آخر(فقط 9 واحد داشتم)
    حضور در کلاس ها: فعال، فقط 3 غیبت داشتم و استاد من رو میشناخت به حساب حضور در کلاس و نمره های خوبم در ترم های گذشته.
    میان ترم: 6 از 7
    پایان ترم: از 100 مطمئن بودم که حدود 80 نمره اش رو نوشتم
    پروژه: تحویل ندادم چون وقتشو نداشتم

من به خاطر اینکه میدونستم این استاد گرامی اصلا خوب نمره نمیده و صدم به صدم نمره میده و گاها هم کمتر از حق میده، چند روز پیش ایمیل زدم بش که مثلا ترم آخریم و حضور داشتیم و نمره میان ترم فلان شد و خلاصه معدل کل افت نکنه.

نتیجه: 13.05 به من به عنوان بیشترین نمره کلاس نصف کلاس با نمره های 4-8 افتاده و بقیه هم بین 10 تا 12.5 به نظر! احتمالا هم 0.5 نمره شیفت بده که نگن شیفت ندادی!

الان چندین نفر از هم ورودی های خودم که این درس رو اختیاری گرفتن، بخاطر نمره دادن ایشون دارن 10 ترمه میشن

و اما مورد دوم: اندازه گیری الکتریکی به عنوان اختیاری
    استاد: بسیار دانا و متواضع، حدود 30 سال سابقه تدریس، شوخ.
    وضعیت من:
    حضور در کلاس: تمام جلسات
    پایان ترم: شاید 10 از 20 حقم نباشه خیلی نکات ریز داشت امتحان.
    میان ترم هم ندادیم
    فقط من قول دادم که جزوه اش رو کامل تایپ کنم و به قولم وفا کردم و ایشون خیلی خوشحال شد چون به اخلاق خیلی بیشتر از درس اهمیت میده.
    همون روز که تحویل دادم جزوه رو: ازم پرسید، آقای فلانی، امتحان چطور بود؟ خوب آورده بودم؟ منم گفتم: خوب بود و همه اش تو جزوه بود ولی من کم کاری کردم و نتونستم خیلی خوب بنویسم.

امروز می بینم برام زده 19.4، اصلا شاخ درآوردم این نمره رو دیدم.

بنابراین، اگر تونستید استاد رو حضوری ببینید میشه امیدوار بود.
    وگرنه کارهایی مثل نامه و ایمیل که تقریبا تاثیرش مثل ارسال نکردنشونه.
    تماس تلفنی هم اغلب برعکس عمل میکنه، چون اساتید خوششون نمیاد معمولا و من اغلب اوقات دیدم که از این موضوع شاکی هستن.

دیگه امیدتون به خدا باشه اگر ترم آخره، احتمالش کمتره که بندازه، حتی اگر انداخت یه درس دیگه رو ترم بعد معرفی به استاد بگیره.
    متاسفانه ترم نه هست ولي ترم اخر نيست ! حتما بايد نامه بنويسه.
    استادش خانم هست و احتمال به رحم اومدنش با نامه زياده.يه نامه ملتمسانه ميخام براش )

Sent from my iPad using Tapatalk

3. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

عزیزان مشکلی برام پیش اومده شاید از نظر شما خنده دار باشه .
    واقعیتش من خیلی گوشی عوض میکنم . درواقع خیلی دوست دارم گوشی های جدید و ... رو تجربه کنم . از سری galaxy تا Xperia سونی , و گوشی های شرکت اپل !!!

در واقع هر کس یک علاقه و سرگرمی داره دیگه من هم به گوشی بازی معروفم .. راستش شاید بگید این چه ربطی به اداب معاشرت داره ؟!!!

راستشو بخواید من خیلی خیلی رو گوشی هام حساس هستم . مثل کسی که ممکنه به لپ تاپ ، کامپیوتر ، تبلت ، هارد اکسترنال که داره حساس باشه . نه اینکه بگید من ندید و بدید هستم . مطمئن باشید شما هم چیزی دارید که نخواهید

کسی ازش چیزی بدونه یا حتی نزدیکش بشه !!!!!

دوست و اشناهای ما تا گوشی دست هر کی میبینن باید یک بار واررسی کنن ، از خداشونو که بازی در گوشی پیدا کنن و در حضور صاحب گوشی از اون به عنوان کنسول بازی استفاده کرده و تا نیم ساعت با اون گوشی بازی کنند !! واقعیش من به

شدت روی گوشیم حساس هستم. حتی بازی هم روی گوشی پیدا نمیکنن باز هم باید انقدر گوشی رو بررسی کنند تا تو مخاطبین ، گالری ، پیام های خصوصی و .. رو تک تک وارسی کنن .

بازی های روی گوشی رو حذف میکنم >>>> میگن میخوایم ببینیم چه امکاناتی داره

میگم بابا عکس خانوادگی ، پیام شخصی و .. دارم >>>> میگن اصلا تو گالریش و مسیج نمیریم ...

از این ادم های فضول به شدت متنفرم ... اگه به دوست میشه حرفی گفت به آشنا و فامیل اصلا نمیشه چیزی گفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان حال میخواستم ببینم به چه بهانه ای میشه اصلا گوشی رو به دست طرف ندیم . حال چه دوست و چه فامیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

(در ضمن دوستان من به بعضی افراد انقدر اطمینان دارم . که حتی اگر ازم بخواهند که چند روز از اون استفاده کنند میدم گوشی رو .)

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام . بنده یه مشکل جدی پیدا کردم . این ترم تقریبا امتحانات بسیار سحتی داشتم . حدود بیست واحد گرفته بودم . از این بیست واحد ، 6 واحدش یعنی دو تا سه واجدی وضعیتشون به صورت زیر بودند :

1 - درس اولی که به خیال خودم قرار بود بیست بشم ! با استادی درس رو اخذ کردم که معروف بود که حدود 5 تا شیش نمره به هر دانشجو کمک می کنه ! چون استاد حضور و غیاب نمی کرد و قبل از دوران دانشجویی در ارتباط با این درس کار کرده بودم سر کلاس نمی رفتم . طبق روال سالهای قبل استاد پروژه داده بوده . از دانشجویان ترم و ترم های قبلش که پرسیدم گفتند پروژه رو زیاد اهمیت نمی ده ما تحویل ندادیم در حد 12 نوشتیم نمره بالا در حد 19 داده .
    منم با خیال راحت ! رفتم سر جلسه . بعد از امتحان به نمره بالای 17 فکر می کردم . پس از اعلام نمرات متوجه شدم استاد 8 نمره یا بالاتر رو برای پروژه و تمرین ها در نظر گرفته و تاثیر داده !!!!
    لذا بنده این درس رو فعلا در حال حاظر افتادم ! ( هنوز اعلام نتیجه نهایی نکرده ) و جالبه بدونین از چندین نفری که افتادند ، سایر دانشجویان با نمره صفر افتادند و فقط یک نفر با نمره بالا افتاده که اونم منم !

2 - یه درس سه واحدی بسیار سخت نیز داشتم . در اواسط ترم متوجه شدم با سخت گیر ترین استاد اون درس رو گرفتم و اکثرا قریب به اتقاف می گفتند برو درس رو حذف کن چون هم بد امتحان می گیره هم بد نمره می ده .

جلسات آخر استاد اومد سر کلاس و گفت بچه ها من ترم آخره که اینجام امتحانو تستی می گیرم !!! امتحانو تستی گرفت و بسیار هم آسون بود . حداقل مطمئن هستم که نمره 10 رو خواهم گرفت . چون گفته بود تستی و هیچکی هم نخونده بود همه به امید هم اومده بودند سر جلسه تو کلاس کسی که بیشترین تعداد سوال رو حل کرده بود خودم بودم

-------------------------

در هر حال من میانگین نمره اول رو حداقل 15 فرض کرده بودم و نمره دوم رو 10
    حال می بینم با این وضعیت نمره اولم حداکثر 10 میشه ! و نمره دوم هنوز مشخص نیست و با این وضعیت باید نمره دوم 15 بشه

می خواستم ببینم دوستان در این وضعیت چه می کنند ؟ آیا به نظرتون استادی که داره می ره احتمالش هست نمره بالا بده ؟ به نظرتون چطور صحبت کنم که از هر دو استاد نمره بالا بگیرم ؟
    Last edited by Public Enemy; 24-01-2015 at 11:35.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظر من با استاد اول صحبت کنید و با توجه به اینکه گفتید قبل از دوران دانشجویی در ارتباط با این درس کار کرده اید سوابق کاری یا پروژه هایی که قبلا انجام داده اید را به او نشان دهید و بگویید از بچه های کلاس شنیده اید که گفته اند پروژه را اهمیت نمیدهد.در ضمن بگویید که از تحقیق کردن و پروژه نوشتن ابایی ندارید از استاد خواهش کنید اگر امکان دارد زمانی بدهد و موضوعی برای تحقیق برای شما مشخص کند تا حداقل نمره ی قبولی را کسب کنید

هیچ تضمینی نیست که استادی که داره میره نمره بالا بده.خود من 1 بار سر یک درس اسون افتادم.بعدش هم نتونستم استاد رو پیدا کنم چون بازنشسته شده بود.
    برای استاد دوم باید یک بهانه بیاورید.مثلا از این بهانه ها که ترم اخرم و... ویا مریض بودم و... ویا تا حالا همه ی درس ها رو با نمره بالا پاس کرده ام و نمیخوام معدلم بیاد پایین....از استاد دوم هم درخواست پروژه بکنید بد نیست

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

واقعیتش من خیلی گوشی عوض میکنم . درواقع خیلی دوست دارم گوشی های جدید و ... رو تجربه کنم . از سری galaxy تا Xperia سونی , و گوشی های شرکت اپل !!!

در واقع هر کس یک علاقه و سرگرمی داره دیگه من هم به گوشی بازی معروفم .. راستش شاید بگید این چه ربطی به اداب معاشرت داره ؟!!!

راستشو بخواید من خیلی خیلی رو گوشی هام حساس هستم . مثل کسی که ممکنه به لپ تاپ ، کامپیوتر ، تبلت ، هارد اکسترنال که داره حساس باشه . نه اینکه بگید من ندید و بدید هستم . مطمئن باشید شما هم چیزی دارید که نخواهید

دوست و اشناهای ما تا گوشی دست هر کی میبینن باید یک بار واررسی کنن ، از خداشونو که بازی در گوشی پیدا کنن و در حضور صاحب گوشی از اون به عنوان کنسول بازی استفاده کرده و تا نیم ساعت با اون گوشی بازی کنند !! واقعیش من به

شدت روی گوشیم حساس هستم. حتی بازی هم روی گوشی پیدا نمیکنن باز هم باید انقدر گوشی رو بررسی کنند تا تو مخاطبین ، گالری ، پیام های خصوصی و .. رو تک تک وارسی کنن .

میگم بابا عکس خانوادگی ، پیام شخصی و .. دارم >>>> میگن اصلا تو گالریش و مسیج نمیریم ...

از این ادم های فضول به شدت متنفرم ... اگه به دوست میشه حرفی گفت به آشنا و فامیل اصلا نمیشه چیزی گفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان حال میخواستم ببینم به چه بهانه ای میشه اصلا گوشی رو به دست طرف ندیم . حال چه دوست و چه فامیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

(در ضمن دوستان من به بعضی افراد انقدر اطمینان دارم . که حتی اگر ازم بخواهند که چند روز از اون استفاده کنند میدم گوشی رو .)
    راستش دوست گرامی من قدیم ها خیلی مراعات میکردم و ملاحظه میکردم و هرگز به همچین درخواست هایی روم نمیشد بگم نه و نمیشه! ولی
    واقعا هرچقدر بیشتر کوتاه بیاید مایه سواستفاده بیشتر اطرافیان هست
    بنابراین اگر بهتون گفتن فلانی گوشیتو یک کمی بده خیلی رک بگید :نمیشه، گوشی مثل مسواک وسیله شخصی هست اگر گفتند نمیخورمش که، بگید: اون که صد البته گوشیم برق داره میگیرتتون

8. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

سلام

به نظرم Atghia جان دقیقا درست میفرمایند .

رک باش .

یا هم به کنایه بگید : دست بچه نمیدیم ، البته من در اکثر موارد همانند Atghia روم نمیشه جواب رد بزنم . البته فقط با بزرگان . و با دوستان خودم رک و رو راست هستم .

یا میتونی به راه حل جدید و موقتی بهتون میگم. برنامه fake call رو نصب کنید برای تمام سیستم عامل ها هم موجود هست .

تنظیم میکنید مثلا چند ثانیه یا دقیقه تماس فیک باهاتون برقرار میشه و طرف فکر میکنه واقعا کسی داره با شما تماس میگیره . بعد گوشی رو زود برمیگردونه . راه حل بعدی (پیشنهاد شده ) اینه که بگید منتظر یک اس ام اس مهم هستم . چند لحظه بعد میدم . اما چند لحظه بعد خود طرف فراموش میکنه .
    Last edited by sansa; 25-01-2015 at 08:27.

10. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در جواب کسی که میگه : چرا سیگار میکشی ؟ چی باید گفت ؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

همون جوابی که به خودتون میدین و قانع میشین سلامتی تون رو فدای پر شدن جیب سرمایه گزاران روی دخانیات کنید.
    نمیخوام حالت شعاری و کلیشه ای پیدا کنه، ولی چیزی رو که انسان های محتاج خیلی بهش کشش نشون میدن از باورهای ماورایی تا افیون هایی مثل سیگار و... رو از خودتون دور کنید.

13. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

من یه دوستی داشتم سیگار میکشید
    ازش میپرسیدیم چرا میکشی میگفت کشیدنیا رو باید کشید حالا من نکشم یکی دیگه

15. 4 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •