دوست عزیز، من یه چنین حالتی برام پیش اومد این ترم، تو دو درس، دو رفتار جداگانه و متفاوت از من، دو پاسخ متفاوت! یعنی نمراتشون رو امروز زدن.
درس اول:
استاد نسبتا جدی، سابقه 10 سال تدریس، کاملا بدبین به دانشجوها، دارای سابقه اینکه نباید به دانشجو اعتماد کرد(نه از طرف من، سال پایینی ها).
وضعیت من:
دانشجوی ترم آخر(فقط 9 واحد داشتم)
حضور در کلاس ها: فعال، فقط 3 غیبت داشتم و استاد من رو میشناخت به حساب حضور در کلاس و نمره های خوبم در ترم های گذشته.
میان ترم: 6 از 7
پایان ترم: از 100 مطمئن بودم که حدود 80 نمره اش رو نوشتم
پروژه: تحویل ندادم چون وقتشو نداشتم
من به خاطر اینکه میدونستم این استاد گرامی اصلا خوب نمره نمیده و صدم به صدم نمره میده و گاها هم کمتر از حق میده، چند روز پیش ایمیل زدم بش که مثلا ترم آخریم و حضور داشتیم و نمره میان ترم فلان شد و خلاصه معدل کل افت نکنه.
نتیجه: 13.05 به من به عنوان بیشترین نمره کلاس

نصف کلاس با نمره های 4-8 افتاده و بقیه هم بین 10 تا 12.5 به نظر! احتمالا هم 0.5 نمره شیفت بده که نگن شیفت ندادی!
الان چندین نفر از هم ورودی های خودم که این درس رو اختیاری گرفتن، بخاطر نمره دادن ایشون دارن 10 ترمه میشن
و اما مورد دوم: اندازه گیری الکتریکی به عنوان اختیاری
استاد: بسیار دانا و متواضع، حدود 30 سال سابقه تدریس، شوخ.
وضعیت من:
حضور در کلاس: تمام جلسات
پایان ترم: شاید 10 از 20 حقم نباشه

خیلی نکات ریز داشت امتحان.
میان ترم هم ندادیم
فقط من قول دادم که جزوه اش رو کامل تایپ کنم و به قولم وفا کردم و ایشون خیلی خوشحال شد چون به اخلاق خیلی بیشتر از درس اهمیت میده.
همون روز که تحویل دادم جزوه رو: ازم پرسید، آقای فلانی، امتحان چطور بود؟ خوب آورده بودم؟ منم گفتم: خوب بود و همه اش تو جزوه بود ولی من کم کاری کردم و نتونستم خیلی خوب بنویسم.
امروز می بینم برام زده 19.4، اصلا شاخ درآوردم این نمره رو دیدم.
بنابراین، اگر تونستید استاد رو حضوری ببینید میشه امیدوار بود.
وگرنه کارهایی مثل نامه و ایمیل که تقریبا تاثیرش مثل ارسال نکردنشونه.
تماس تلفنی هم اغلب برعکس عمل میکنه، چون اساتید خوششون نمیاد معمولا و من اغلب اوقات دیدم که از این موضوع شاکی هستن.
دیگه امیدتون به خدا باشه

اگر ترم آخره، احتمالش کمتره که بندازه، حتی اگر انداخت یه درس دیگه رو ترم بعد معرفی به استاد بگیره.