تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 405 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

نه نگران نباش اصلا نمیتونه از منبع انبساط باشه.
    سلام جناب تعمیرکار
    دو سه صفحه قبل یکی از کاربران یه مطلبی نوشته بود به این مضمون:
    وقتی بلد نیستی مگه مجبوری جواب بدی

بنده میخواستم جوابی براشون ارسال کنم اما ظاهراً مطلبشون حذف شد
    البته بنده نمیدونم مخاطبشون کی بود دقیقاً اما بنده به عنوان یکی از کسانی که گاهی جواب سوالات رو میدم , گفتم شاید منظورشون بنده باشم

حالا این جواب رو مینویسم تا حرفشون بی پاسخ نمونده باشه
    بنده هیچوقت درجا به کسی نگفتم برو فلان قطعه رو عوض کن , برو پکیج رو باز کن کول کن ببر تعمیرگاه , باید پول خرج کنی و غیره

چیزهائی که بنده میگم , چیزی نیست جز یه سری تست و آزمایش ساده و مجانی و راحت که باعث میشه مردم بیخودی پول خرج نکنند و بیخودی قطعه عوض نکنند و اگر تعمیرکاری که وجدانش زیاد درست نیست اومد سراغشون سرشون کلاه نره (با احترام به همه ی مردم شریف و باوجدان و حلال خور )
    در مورد همین دوستمون , هرگز بهشون نگفتم دیگه 100% منبع خرابه برو یکی بخر , بلکه همونطور که بشون گفتم , باید والوش چک بشه که تیوبش هوا داره یا نه . و اگر میگفتند هوا نداره باز بهشون میگفتم شاید بادش خالی شده پس باید باد بشه اول تا معلوم بشه سالمه یا نه
    خلاصه نوشته های بنده هرگز باعث نشده و نمیشه که یک نفر به زحمت بیافته یا کلی پول خرج کنه و دست آخر ببینه مشکلش رفع نشده
    درحالیکه بیشتر مردم چندین بار براشون پیش اومده که حرف یک مکانیک رو گوش کردند و قطعه خریدند و عوض کردند و کلی پول خرج کردند اما مشکلشون حل نشده

بنده توی بیشتر تاپیکها تاکیدم اینه که تا درست و اصولی تست و آزمایش و عیب یابی نکنین اقدام به تنظیم یا سرویس یا تعمیر یا تعویض نکنین
    و همیشه میگم تعویض راهِ حلِ آخره اگر که تنظیم و تنظیف و سرویس و تعمیر چاره ساز نشه
    درحالیکه همه ی مردم براشون پیش اومده که تعمیرکار از همون ابتدا گفته فلان قطعه باید تعویض بشه درحالیکه فقط سرویس یا تعمیر لازم داشته
    بعضی از تعمیرکارهای بی وجدان , حتی قطعه ی باز شده رو میبرند و میفروشند به دیگران یا سر فرصت تعمیرش میکنند یا تمیزش میکنند تا درست بشه و میفروشنش (با احترام به همه ی باوجدانها و درستکارها) ارادتمند

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام جناب تعمیرکار

البته بنده نمیدونم مخاطبشون کی بود دقیقاً اما بنده به عنوان یکی از کسانی که گاهی جواب سوالات رو میدم , گفتم شاید منظورشون بنده باشم

بنده هیچوقت درجا به کسی نگفتم برو فلان قطعه رو عوض کن , برو پکیج رو باز کن کول کن ببر تعمیرگاه , باید پول خرج کنی و غیره

چیزهائی که بنده میگم , چیزی نیست جز یه سری تست و آزمایش ساده و مجانی و راحت که باعث میشه مردم بیخودی پول خرج نکنند و بیخودی قطعه عوض نکنند و اگر تعمیرکاری که وجدانش زیاد درست نیست اومد سراغشون سرشون کلاه نره (با احترام به همه ی مردم شریف و باوجدان و حلال خور )
    در مورد همین دوستمون , هرگز بهشون نگفتم دیگه 100% منبع خرابه برو یکی بخر , بلکه همونطور که بشون گفتم , باید والوش چک بشه که تیوبش هوا داره یا نه . و اگر میگفتند هوا نداره باز بهشون میگفتم شاید بادش خالی شده پس باید باد بشه اول تا معلوم بشه سالمه یا نه
    خلاصه نوشته های بنده هرگز باعث نشده و نمیشه که یک نفر به زحمت بیافته یا کلی پول خرج کنه و دست آخر ببینه مشکلش رفع نشده
    درحالیکه بیشتر مردم چندین بار براشون پیش اومده که حرف یک مکانیک رو گوش کردند و قطعه خریدند و عوض کردند و کلی پول خرج کردند اما مشکلشون حل نشده

بنده توی بیشتر تاپیکها تاکیدم اینه که تا درست و اصولی تست و آزمایش و عیب یابی نکنین اقدام به تنظیم یا سرویس یا تعمیر یا تعویض نکنین
    و همیشه میگم تعویض راهِ حلِ آخره اگر که تنظیم و تنظیف و سرویس و تعمیر چاره ساز نشه
    درحالیکه همه ی مردم براشون پیش اومده که تعمیرکار از همون ابتدا گفته فلان قطعه باید تعویض بشه درحالیکه فقط سرویس یا تعمیر لازم داشته
    بعضی از تعمیرکارهای بی وجدان , حتی قطعه ی باز شده رو میبرند و میفروشند به دیگران یا سر فرصت تعمیرش میکنند یا تمیزش میکنند تا درست بشه و میفروشنش (با احترام به همه ی باوجدانها و درستکارها) ارادتمند
    دوست عزیز من همینکه بهم جواب میدین ممنونم
    حالا اگه بهم بگین که پگیج به این وضع عمل کنه آسیب میبینه یا نه؛ ممنون میشم

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله احتمال داره مبدل آسیب ببینه.
    اگه پگیج به این وضع کار کنه آسیب میبینه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقای آسمانی عزیز شما معلومه که آدم فعال و باهوشی هستی.خدای نکرده من قصدم این نبوده که شما را تخریب کنم. ولی در این مورد منبع انبساط نقشی ایفا نمیکنه.
    سلام جناب تعمیرکار

6. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام جناب آقای تعمیر کار میشه بگین با کدوم برند ها کار می کنین یا کار کردین ممنون میشم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و فنی
    من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
    البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به مرکوری چیه؟
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    با اب گرم مصرفی مشکل داریم و بعد از چند لحظه که اب رو گرم میکنه شعله خاموش میشه و ارور e0 میده - اب گرم رادیاتورها درسته و مشکلی نداره
    در توضیح ارور e0 روی بدنه پکیج نوشته :
    inlet water temp sensor malfunction
    (open circuit -short circuit)
    به این مضمون که سنسور دمای اب ورودی مشکل داره -(باز کردن جریان - کوتاه کردن جریان)
    در پکیج ما این مشکل با ارور e0 نشون داده میشه دوستانی که پکیج های دیگه ای دارن این مشکل را با ارور e4 یا e6 یا e .... نشون داده میشه . پس اگه مشکل مشابه بنده رو داشتین
    لطفا راهنمایی کنید .

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دستگاه تک مبدله است یا دو مبدله؟
    آیا وقتی آبگرم مصرف میکنید صدا هم میده بعد ارور e0 میده یا اصلا صدای نداره.
    سلام
    با اب گرم مصرفی مشکل داریم و بعد از چند لحظه که اب رو گرم میکنه شعله خاموش میشه و ارور e0 میده - اب گرم رادیاتورها درسته و مشکلی نداره
    در توضیح ارور e0 روی بدنه پکیج نوشته :
    inlet water temp sensor malfunction
    (open circuit -short circuit)
    به این مضمون که سنسور دمای اب ورودی مشکل داره -(باز کردن جریان - کوتاه کردن جریان)
    در پکیج ما این مشکل با ارور e0 نشون داده میشه دوستانی که پکیج های دیگه ای دارن این مشکل را با ارور e4 یا e6 یا e .... نشون داده میشه . پس اگه مشکل مشابه بنده رو داشتین
    لطفا راهنمایی کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز
    کسی از بست ( پایه ) رادیاتور مدل ایفلی عکس داره ؟
    برای رادیاتور پنلی میخوام گفتند اسمش ایفلی هست میخوام ببینم درسته همین بستی هست که میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دستگاه تک مبدله است یا دو مبدله؟
    آیا وقتی آبگرم مصرف میکنید صدا هم میده بعد ارور e0 میده یا اصلا صدای نداره.
    خیلی ممنون از پاسختون
    دو مبدله هستش و هیچ صدایی نداره
    امروز تا این لحظه هم که تستش کردم ارورر نداده ولی اب گرم مصرفی زیاد گرم نیست
    مشکل چی میتونه باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •