سلام جناب تعمیرکار
دو سه صفحه قبل یکی از کاربران یه مطلبی نوشته بود به این مضمون:
وقتی بلد نیستی مگه مجبوری جواب بدی
بنده میخواستم جوابی براشون ارسال کنم اما ظاهراً مطلبشون حذف شد
البته بنده نمیدونم مخاطبشون کی بود دقیقاً اما بنده به عنوان یکی از کسانی که گاهی جواب سوالات رو میدم , گفتم شاید منظورشون بنده باشم
حالا این جواب رو مینویسم تا حرفشون بی پاسخ نمونده باشه
بنده هیچوقت درجا به کسی نگفتم برو فلان قطعه رو عوض کن , برو پکیج رو باز کن کول کن ببر تعمیرگاه , باید پول خرج کنی و غیره
چیزهائی که بنده میگم , چیزی نیست جز یه سری تست و آزمایش ساده و مجانی و راحت که باعث میشه مردم بیخودی پول خرج نکنند و بیخودی قطعه عوض نکنند و اگر تعمیرکاری که وجدانش زیاد درست نیست اومد سراغشون سرشون کلاه نره (با احترام به همه ی مردم شریف و باوجدان و حلال خور )
در مورد همین دوستمون , هرگز بهشون نگفتم دیگه 100% منبع خرابه برو یکی بخر , بلکه همونطور که بشون گفتم , باید والوش چک بشه که تیوبش هوا داره یا نه . و اگر میگفتند هوا نداره باز بهشون میگفتم شاید بادش خالی شده پس باید باد بشه اول تا معلوم بشه سالمه یا نه
خلاصه نوشته های بنده هرگز باعث نشده و نمیشه که یک نفر به زحمت بیافته یا کلی پول خرج کنه و دست آخر ببینه مشکلش رفع نشده
درحالیکه بیشتر مردم چندین بار براشون پیش اومده که حرف یک مکانیک رو گوش کردند و قطعه خریدند و عوض کردند و کلی پول خرج کردند اما مشکلشون حل نشده
بنده توی بیشتر تاپیکها تاکیدم اینه که تا درست و اصولی تست و آزمایش و عیب یابی نکنین اقدام به تنظیم یا سرویس یا تعمیر یا تعویض نکنین
و همیشه میگم تعویض راهِ حلِ آخره اگر که تنظیم و تنظیف و سرویس و تعمیر چاره ساز نشه
درحالیکه همه ی مردم براشون پیش اومده که تعمیرکار از همون ابتدا گفته فلان قطعه باید تعویض بشه درحالیکه فقط سرویس یا تعمیر لازم داشته
بعضی از تعمیرکارهای بی وجدان , حتی قطعه ی باز شده رو میبرند و میفروشند به دیگران یا سر فرصت تعمیرش میکنند یا تمیزش میکنند تا درست بشه و میفروشنش (با احترام به همه ی باوجدانها و درستکارها) ارادتمند