نظر من :
تالیفی مبتکران برای تسلت + (درسنامه های + تست ها و نکات حفظیش + تست های کنکور برای مرور × اونم چند بار تا غورتشون بدی) = شیمی بالای 80+![]()
نظر من :
تالیفی مبتکران برای تسلت + (درسنامه های + تست ها و نکات حفظیش + تست های کنکور برای مرور × اونم چند بار تا غورتشون بدی) = شیمی بالای 80+![]()
نظر من :
درسنامه مبتکران + جملات کتاب درسی + تست های تالیفی مبتکران و خیلی سبز + کنکور سراسری = شیمی بالای 90
امیدوارم نفر بعدی نیاد فرمولش رو بده و بگه بالای 100![]()
به نظر من همه اینا Within اراده شیمی 100%! من تا دیشب از فصل آخرحالم به هم میخورد الان دارم خیلی خوب میخونمش !
شیمی 2 رو میشه تو دوران طلایی (تقریبا 20 روز) کارشو تموم کرد؟
اگه نمیشه جاهایی که اسون هستن رو بگید فقط اونارو بخونم چون هیچی از شیمی 2 نمیدونم (اخه من تا قبل از پیش دانشگاهی تو کلاس اینطوری بودم)
این برنامه ی ازمون 7 فروردین کانونه ، مگه کنکور از عربی 2 و 3 نیست این چرا مجموعش میشه 14 تا سوال ، 11 تای دیگه از کجا میاد؟
![]()
Last edited by moh72; 05-03-2012 at 23:00.
چه خبره 20 روز ؟ تو 20 روز میتونی 10 بار فقط مبتکران رو تموم کنی !![]()
واقعا؟
خب حالا چجوری بخونم به قول کاظم فرصت برای ازمون و خطا ندارم چون کلا نخوندم باید تو این ایستگاهه جبرانی بخونم![]()
+هندسه 1و2 هم هیچی نخوندمواسه اونم یه نسخه بپیچید(واسه یکیشون ، 1 یا 2)
فیزیک 2 فصل کارو انرژی ارزش خوندن داره میگن 1 تست ازش میاد؟
محتوای مخفی: ______
درک مطلب + ترجمه
درک مسایل کار و انرژی برای برخی تست های حرکت شناسی لازمه . همینطور بعضی از مسایل دینامیک رو هم میشه با کار و انرژی حل کردفیزیک 2 فصل کارو انرژی ارزش خوندن داره میگن 1 تست ازش میاد؟
واسه دینامیک اره ولی حرکت شناسی نه چندان
منظورت الکترو شیمیe؟
اینو نگو! قصل مورد علافه منه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)