تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 278 از 372 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من این رده بندی یه جور چیز الکی خوش کنی هستش...معلوم نیست چه معیاری رو برای این رده بندی ها در نظر می گیرن...البته این نظر شخصی منه... قصدم جسارت به طرفدارای بارسا یا پرسپولیس نیست....
    قربون همتون
    یاعلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1- به نظر من این رده بندی یه جور چیز الکی خوش کنی هستش...

2- معلوم نیست چه معیاری رو برای این رده بندی ها در نظر می گیرن...

3- البته این نظر شخصی منه... قصدم جسارت به طرفدارای بارسا یا پرسپولیس نیست....

قربون همتون
    یاعلی
    1- تازه امسال منتقد رنکینگ باشگاه ها شدید؟ تیم هایی مثل منچستر, میلان و رئال هم قبلا با همین سیستم بهترین های جهان بودن.

2- معلوم نیست؟! معیار و امتیازا کاملا مشخصه. نمونه, بخش Criteria:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رده بندی تیم های ملی رو هم بی ارزش دونستید یا اینکه تیم مورد علاقتون جایگاه خوبی داشت؟

3- کفاشیان پس از افت ایران در رنکینگ: رده بندی فیفا مهم نیست! اين رنکینگ قدرت واقعي فوتبال ما رو نشون نمیده!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

مسی دیشب تو بازی تیمش گند زد!
    ماشالله رئالی ها ترکوندند...هیگواین یه گل خیییلی قشنگ زد...
    راموسم برای اسپانیا گل زد!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض انتقاد بالاک از تاکتیک خسته کننده تیمش

ستاره 33 ساله ژرمنها از عملکرد تیمش در دیدار مقابل آرژانتین که با ضعف و کم تحرکی خط حمله آلمان همراه بود، رضایت ندارد.

سایت گل - تیم ملی آلمان دیشب در دیداری دوستانه و در ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 1-0 مغلوب تیم ملی آرژانتین شد و در این میان میشائیل بالاک، کاپیتان ژرمن ها زبان به انتقاد از تاکتیکهای مربی تیمش گشود و اعلام کرد که بازی برای کسانی که آن را تماشا کرده اند، بسیار خسته کننده بود.

شاگردان لو در جریان بازی نتوانستند گل خورده در دقیقه 45 را جبران کنند و تا حدودی نسبت به حریف ضعیف تر می نمودند. بالاک هم در صحبتهایش اعلام کرده که تیمش برای آنکه شانس پیروزی اش را بالاتر برد، فعالیتی انجام نداده است.

گونسالو ایگواین در دقیقه 45 تک گل این مسابقه را به ثمر رساند.

بالاک در پایان این دیدار و در صحبتهایی گفت:« ما نمی خواستیم بازی را باز کنیم و همین ما را فلج کرد. ما خیلی کم ریسک کردیم. در نتیجه بازی خسته کننده ای برای تماشاگرانی که برای تماشای بازی به ورزشگاه آمده بودند،بود.ولی ما وظایفمان را به خوبی انجام دادیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/4

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

3- کفاشیان پس از افت ایران در رنکینگ: رده بندی فیفا مهم نیست! اين رنکینگ قدرت واقعي فوتبال ما رو نشون نمیده!
    اینها ملاک نیست، میزان... ، بگم؟ بگم؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

1- تازه امسال منتقد رنکینگ باشگاه ها شدید؟ تیم هایی مثل منچستر, میلان و رئال هم قبلا با همین سیستم بهترین های جهان بودن.

2- معلوم نیست؟! معیار و امتیازا کاملا مشخصه. نمونه, بخش Criteria:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رده بندی تیم های ملی رو هم بی ارزش دونستید یا اینکه تیم مورد علاقتون جایگاه خوبی داشت؟

دوست عزیز...
    من منافاتی با این رده بندی ندارم که... من فقط نظرم رو گفتم... نمیدونم چرا شما موضوع رو شخصیش می کنید...
    1- بابت این میگم الکی خوش کن که از اینگونه جدول ها هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت بهش استناد کرد... یعنی مثل جدول لیگ ها نیست که بگم تا الان تو لیگ برتر چلسی به خاطر قدرتش از منچستر بالاتره...

2- از لینکی که گذاشتی ممنونم... بخش معیار ها رو خوندم... حرفت رو قبول دارم... اما به نظر من معیار های قرار داده شده کافی نیستند... اگه خواستی، پ.خ بده باهم راجع بهشون بحث کنیم...

3- والا تاپیکی که شما گذاشتید واسه رنکینگ تیم های باشگاهی بود نه تیم های ملی... فکر نکنم کسی ندونه که من منچستری هستم... تیم ملی مون رو هم که هر کی ایرانیه دوست داره... من کاری به حرف کفاشیان ندارم و طرفدارش نیستم.... ولی حالا که حرف تیم ملی اومد وسط یه سوال دارم... اون موقع که تیم ملی 98 رده 50 60 رنکنیگ جهان بود، تو جام جهانی که یه تورنمنت جهانی هستش، بهتر نتیجه گرفت یا تیم ملی 2006 با رنکینگ 20،15؟

یه نکته هم بگم... شخصا تا حالا جایی نخوندم که تیم های بزرگ دنیا... یا چرا راه دور بریم... تیم های بزرگ فوتبال آسیا که جام جهانی باید تشرف ببرن، اینقدر به این رده بندی ها که ما اهمیت میدیم، ارزش بزارن... اونا می دونن که پیشرفت تو این جدول هایه صرفا تعیین رتبه، مستلزم گرفتن جام های مختلف تو سطح ملی و بین المللی هستش... نه با 4 تا برد پشت سر هم... اگه رتبه 15 16 تیم ملی تو 2006 خیلی واسه ما شیرین بود، دلیلش این بود که با اقتدار رفتیم جام جهانی... یا واسه بارسا این رتبه اول دنیا، 6 تا جام مختلف رو یادآور میشه...

ببخشید از همه که پرحرفی کردم...
    قربون همتون
    یاعلی

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

هاااااااااااااااااااااااا ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آنری: اسپانیا مدعی قهرمانی

ستاره فرانسوی معتقد است که تیمش می بایست کارهای زیادی انجام دهد.

سایت گل - چهارشنبه شب، تیم ملی فرانسه در پاریس درسهای زیادی از اسپانیا آموخت.آنها شاهد پیروزی 0-2 شاگردان دل بوسکه بودند و تیری آنری در صحبتهایی دراین رابطه اعلام کرده که گویی اسپانیایی ها ازکره دیگری آمده بودند.

آنری در گفتگو با روزنامه مارکا در این رابطه گفت:« در تیم بارسلونا، عادت ندارم دنبال توپ بدوم. اسپانیا همراه با تیم ملی برزیل، مدعیان اصلی قهرمانی در رقابتهای جام جهانی هستند. آنها مرا به یاد تیم ملی فرانسه در سالهای گذشته می اندازند. ما دیشب مقابل تیمی به میدان رفتیم که توانایی قهرمانی در رقابتهای جام جهانی را دارد و تیمی که مقابل اسپانیا قرار گرفت تیمی بود که نیاز به تلاش و فعالیت زیادی دارد تا به روزهای اوجش بازگردد.»

داوید ویا و سرخیو راموس توانستند گلهای اسپانیا را به ثمر برسانندتا ماتادورها در این دیدار دوستانه با نتیجه 0-2 به برتری برسد.

کد:
    2010/3/4

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مارادونا: دیداری در حد یک چهارم نهایی جام جهانی

سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که تیمش در جریان دیدار دوستانه مقابل آلمان ارزشها وتوانایی های واقعی اش را به نمایش گذاشته است.

سایت گل - دیه گو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که آلبی سلسته توانایی هایش را با شکست دادن تیم ملی آلمان در ورزشگاه آلیانس آرنای شهر مونیخ نشان داده است.

گونسالو ایگواین، مهاجم جوان آرژانتینی در دقیقه 45 تک گل این بازی را به ثمر رساند و مارادونا در پایان این دیدار در مورد پیروزی تیمش گفت:« ما می بایست توانایی هایمان را به خودمان ثابت می کردیم و این کار را چهارشنبه شب انجام دادیم. آنچه که شاهد آن بودیم، همان چیزی بود که در تمرینات تیم نیز دیده ام وبه خوب می دانستم که اگر چند روز در کنار هم حاضر باشیم، می توانیم توانایی هایمان را در زمین مسابقه به اجرا بگذاریم.»

مارادونا ادامه داد:« بازی چهارشنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا، مثل دیدار مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی بود، چرا که هر دو تیم توانایی هایشان را نشان دادند. آرژانتین با اتکا به بازیکنانی که دارد ارزش واقعی اش را به نمایش گذاشت. من بازیکنان بزرگی را در اختیار دارم که می توانند شادی را برای مردممان به ارمغان بیاورند.»

سرمربی تیم ملی آرژانتین در پایان صحبتهایش در مورد مسی گفت:« تنها می تواند خدا را شکر کنم که مسی بازیکنی آرژانتینی است.»

کد:
    2010/3/4

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز...
    من منافاتی با این رده بندی ندارم که... من فقط نظرم رو گفتم... نمیدونم چرا شما موضوع رو شخصیش می کنید...
    1- بابت این میگم الکی خوش کن که از اینگونه جدول ها هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت بهش استناد کرد... یعنی مثل جدول لیگ ها نیست که بگم تا الان تو لیگ برتر چلسی به خاطر قدرتش از منچستر بالاتره...

2- از لینکی که گذاشتی ممنونم... بخش معیار ها رو خوندم... حرفت رو قبول دارم... اما به نظر من معیار های قرار داده شده کافی نیستند... اگه خواستی، پ.خ بده باهم راجع بهشون بحث کنیم...

3- والا تاپیکی که شما گذاشتید واسه رنکینگ تیم های باشگاهی بود نه تیم های ملی... فکر نکنم کسی ندونه که من منچستری هستم... تیم ملی مون رو هم که هر کی ایرانیه دوست داره... من کاری به حرف کفاشیان ندارم و طرفدارش نیستم.... ولی حالا که حرف تیم ملی اومد وسط یه سوال دارم... اون موقع که تیم ملی 98 رده 50 60 رنکنیگ جهان بود، تو جام جهانی که یه تورنمنت جهانی هستش، بهتر نتیجه گرفت یا تیم ملی 2006 با رنکینگ 20،15؟

4- یه نکته هم بگم... شخصا تا حالا جایی نخوندم که تیم های بزرگ دنیا... یا چرا راه دور بریم... تیم های بزرگ فوتبال آسیا که جام جهانی باید تشرف ببرن، اینقدر به این رده بندی ها که ما اهمیت میدیم، ارزش بزارن... اونا می دونن که پیشرفت تو این جدول هایه صرفا تعیین رتبه، مستلزم گرفتن جام های مختلف تو سطح ملی و بین المللی هستش... نه با 4 تا برد پشت سر هم... اگه رتبه 15 16 تیم ملی تو 2006 خیلی واسه ما شیرین بود، دلیلش این بود که با اقتدار رفتیم جام جهانی... یا واسه بارسا این رتبه اول دنیا، 6 تا جام مختلف رو یادآور میشه...

ببخشید از همه که پرحرفی کردم...
    قربون همتون
    یاعلی
    1- رنکینگ خودش نتیجه است. قرار نیست از روش استنباط کنید که. اما جایگاه خوب داشتن درش یجورایی افتخاره. البته تیمی که جایگاه خوبی پیدا میکنه قبلا در بازی هاش اینو نشون داده که به اونجا رسیده. اما چون یک فرد نمیتونه همه بازی های فوتبال رو ببینه و نتایج رو در نظر بگیره و تعصب و علاقه هم هست (که ممکنه باعث بشه علارغم موفقیت بی نظیر تیمی عادلانه درباره اش نظر ندید), رنکینگ میتونه کمک کنه.

2- قرار نیست انتخاب اتمی باشه. هر کدوم از انتخاب های فوتبالی چه بازیکن و چه تیم روششون منتقد داره.
    اما نه اینکه فرد تا حالا موافق بوده, هیچ بحثی نداشته و اخبار برترین تیم ها و بازیکنان جهان رو پیگیری میکرده, امسال بنویسه از نظر من بی ارزشه و تازه یادش افتاده معیارها رو زیر سوال ببره. (همچین فردی احتمالا خودشم میدونه که این احساس واقعیش نسبت به رنکینگ نیست و بخاطر تنفر می نویسه. آرزوی این رو هم داشته باشه که تیم مورد علاقه اش دوباره جایگاه خوبی کسب کنه).

رنکینگ باشگاه ها و برترین تیم جهان دو دهه است ارائه میشه. شما به عنوان یک هوادار منچستر سال قبل که اعلام شد Manchester United اوله اظهار خوشجالی کردید یا نوشتید من منتقد روش هستم و به فلان دلایل رنکینگ بی ارزشه؟

3- بحث ملی اونم ایران نیست. خواستم با مثال نکته مورد 2 رو بهتون بگم. اتفاقا رنکینگ تیم های ملی مخصوصا بخاطر دوره بسیار کوتاهش بیشتر کاربران رو متعجب میکنه. رتبه 15 ایران در دو ماه از سال 2005 هم نمونه بارزشه. اما رده بندی باشگاه ها مخصوصا All Time مناسبه. چون حاصل نتایج دقیق کلی بازی هست.

4- طبیعیه, چون نتایج, رنکینگ رو مشخص می کنند. اما وقتی یک هوادار بخاطر تعصب و علاقه حاضر نباشه با وجود بازی ها به حقیقت اعتراف کنه, یادآوری رنکینگ رسمی حرف نهاییه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •