سلام طرح بعثت من داره تموم میشه میخاستم یه مشورت بدید 1مگ مخابرات دانلود شبانش چطوریاس؟سرعتش چنده؟طرحی که من داشتم دانلود شبانش مالی نبود بزور400-500مگا بایت تا صبح دانلود میکردم لطفا منو راهنمایی کنید...
اینجا مشهد خواجه ربیع![]()
سلام طرح بعثت من داره تموم میشه میخاستم یه مشورت بدید 1مگ مخابرات دانلود شبانش چطوریاس؟سرعتش چنده؟طرحی که من داشتم دانلود شبانش مالی نبود بزور400-500مگا بایت تا صبح دانلود میکردم لطفا منو راهنمایی کنید...
اینجا مشهد خواجه ربیع![]()
سلام به همه
دوستان امکان انتقال حجم بین دو خط که هر دو هم طرح 128 دارن وجود داره؟
ممنون
Last edited by danial13; 31-05-2013 at 22:57.
معرفی برترین ارائهدهندگان اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا فکر کنم امکان انتقال حجم به ماه بعد امکان داشته بااشه
ولی انتقال به خط دیگه رو فکر نکنم
در کل بهتره زنگ بزنی اینجوری خیلی مطمئن تره
جالبه این چند شب که دوستان راضی هستن سرعت من پایینه
مشاهده ریزکارکرد بدون نیاز به وارد شدن به سامانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه دیگه . شاتل با دوز و کلک از همه بهتر عمل کرده . بهترین سرعت در تمام ساعات شبانه روز .
کلا همه شرکتهایی که دانلود شبانه شون تعطیله بهترین امتیاز رو گرفتن . ولی دیگه حرفی از قانون های مسخره شون (قانون مصرف منصفانه) نیاوردن همین شرکتها رو به اشغال ترین شرکت تبدیل کرده . کلا این نظر سنجی فقط واسه وب گردی تست شده .
بجای اینکه اینجور نظرسنجی ها به عنوان مرجعی برای مشتریان باشه شده تبلیغاتی واسه اشغال ترین ISP ها .
Last edited by Gregar; 01-06-2013 at 11:15.
سلام
اوضاع تورنت برای شما چطوره؟ برای من که افتضاح شده! (طرح بعثت قدیم).
من که خوره تورنت بودم توی یه ماه اخیر حتی نتونستم یه فایل 500 مگی رو باهاش دانلود کنم. در حالی که تورنت کلی سید و لیچ هم داره.
تورنت از یه طرف بیشتر به درد ایرانی ها میخوره و از طرف دیگه اصلا به درد ایرانی ها نمیخوره . نمیدونم منظورو گرفتین ؟
آره دادا گرفتم
از اون لحاظ كه حرف نداره
ولي چه فايده كه سرعت ر ي د ه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)