تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 645 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز:

یک لپ تاپ توشیبا مدل satellite l300 d-10b خریدم و ویندوز ارجینال ویستا داشت که متاسفانه پاک شد اما فایل ریکاوریش موجوده اما نمی دانم چگونه میشه برش گردوند ؟؟؟ وقتی که ویندوز اصلی وجود داشت سی دی ریکاوری نساختم اما تو یکی از درایو ها یک پوشه به نام HDD Recovery وجود داشت آیا میشه ویندوز اصلی را برگردوند؟

ممنون میشم که راهنماییم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض ریستارت وخاموش نشدن لب تاب1520

سلام.لطفا راهنماییم کنید.من لب تاب وسترو 1520 دارم.چندروزه نه خامش میشه و نه ریستارت.پیغام لوگینگ آف را میده.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.لطفا راهنماییم کنید.من لب تاب وسترو 1520 دارم.چندروزه نه خامش میشه و نه ریستارت.پیغام لوگینگ آف را میده.

بیشتر توضیح بدید !! در چه ویندوزی این اتفاق می افته ؟

اگر در ویستا این اتفاق می افته باید بگم گاهی این مشکل پیش می یاد که معمولا با آپدیت ویندوز حل خواهد شد

در آغاز فعالیت fakename's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    نوت بوک من dell vostro 1510 هست ؛ می خوام ویندوز ویستاش رو پاک کنم , مشکلی برای کامپیوتر بوجود نمیاد ؟ (چون به نظرم جایی خوندم که اگه ویندوز نصب شده توسطه خود شرکت رو پاک کنید کامپیوتر دچار مشکل میشه ) .
    حالا به نظر شما داشتن تنها ویندوز ایکس پی کافیه ؟ ( یعنی بعدا به ویستا نیاز پیدا نمی کنم ؟)
    بعد ؛ چه طوری می تونم هر دو تا ویندوز ویستا و ایکس پی ای رو که نصبه پاک کنم و پس از این یه ویندوز ایکس پی نصب کنم ؟
    از کسی هم شنیدم که اگه اگه ویندوز غیر اورجینال رو با این ترفند های موجود اورجینال کنی , بعدا ویندوزت دچار مشکل میشه ؛ ای حرف تا چه اندازه درسته ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    نوت بوک من dell vostro 1510 هست ؛ می خوام ویندوز ویستاش رو پاک کنم , مشکلی برای کامپیوتر بوجود نمیاد ؟ (چون به نظرم جایی خوندم که اگه ویندوز نصب شده توسطه خود شرکت رو پاک کنید کامپیوتر دچار مشکل میشه ) .
    حالا به نظر شما داشتن تنها ویندوز ایکس پی کافیه ؟ ( یعنی بعدا به ویستا نیاز پیدا نمی کنم ؟)
    بعد ؛ چه طوری می تونم هر دو تا ویندوز ویستا و ایکس پی ای رو که نصبه پاک کنم و پس از این یه ویندوز ایکس پی نصب کنم ؟
    از کسی هم شنیدم که اگه اگه ویندوز غیر اورجینال رو با این ترفند های موجود اورجینال کنی , بعدا ویندوزت دچار مشکل میشه ؛ ای حرف تا چه اندازه درسته ؟
    ممنون
    با سلام دوست عزیز اینا حرفه همش، من خودم این لپ تاب رو دارم ویندوزشم خودم زدم هیچ مشلی هم نداره ، ضمنا ویستا آلتی میت نصب کن حاشو ببر نگران ساپورت نرم آفزاری هم نباش دیگه ویستا همه چیرو ساپورت میکنه البته بهتره اطلاعات لپ تاب تو بدی بگیم که ویستا برات خوبه یا نه

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    لب تاپ من xps 1530 هست که گرافیکش 8600 جی تی هست
    رم رو میدونم که میشه ارتقا داد،اما گرافیک چی میشه؟هیچ جوری نمیشه گرافیکش رو ارتقا داد؟اگه بشه هزینه اش چقدره؟
    اخه بازی های امسال ساده ترینشون 8800 میخوان!
    اینجوری ادم افسرده میشه!

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[quote=mostafa_khan001;4284469]سلام
    رم رو میدونم که میشه ارتقا داد،اما گرافیک چی میشه؟هیچ جوری نمیشه گرافیکش رو ارتقا داد؟اگه بشه هزینه اش چقدره؟
    quote]
    نه نمیشه
    اینجوری ادم افسرده میشه!
    کی همچین حرفی زده !!!

من خودم INSPIRON 1520 دارم گرافیکش هم 8600m Gt هست الان هربازی خواستم راحت بازی کرم آخرشیاشم WOLFENSTEIN با کیفیت HIGH شیفت با کیفیت HIGH و الانم دارم GTA IV با FPS 45 با کیفیت MEDUIM و PATCH 2 به راحتی بازی می کتم !!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اینجوری ادم افسرده میشه!
    متاسفانه خير ، ولي خب شما نسبت به بقيه دل ها كه 8600 دارند يك مزيت داريد و اون هم پهناي باند بيشتر است
    در مدل شما از 128 بيت استفاده شده و در مدلهاي Inspiron 1520 و Vostro 1500 از 64 بيت و اين تاثير بيشتري دارد

براي ارتقا دادن هم تلاش بيخودي نكنيد شدني نيست

در آغاز فعالیت fakename's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشخصات کامل لپ تاپم این هست :
    vostro 1510
    cpu : 2.4 , cache : 3
    ram : 2 , hdd : 250
    vga : 8400 gs 256D
    می خوام بدونم که ایکس پی , ویستا یا 7 یا کدوم دوتا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط Ni_nigc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    من توي نصب ويندوز روي لب تاپ يه مشكل دارم
    الان يه نيم ساعتي ميشه كه وسط نصب ويندوز روي " Min 7 " مونده و زمان باقيماندش كمتر نميشه .

گفتم شايد مشكل از ‍CD باشه ولي اون متون و توضيحاتي كه در مورد قابليتهاي ويندوز در هنگام نصب ويندوز ميان همينطور داره تغيير مي كنه و جلو ميره البته تكرار هم ميشه " Repeat all " منظورم اينه كه گير نكرده .

مشكل كجاست ؟
    آيا از هارد هست ؟
    احتمال ديگه يي هم هست ؟

به احتمال زیاد نسخه ویندوزی که دارید نصب میکنید مشکل داره یا هنگام Installing Device نمیتونه برخی سخت افزار ها رو نصب کنه

شما ویندوزی که خریدید رو عوض کنید و یک بار دیگه امتحان کنید ، قبلش اون درایو رو کامل فرمت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •