تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 555 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان سلام . تو سری های جدید این گوشی ک ساخت چین هستن زردی صفحه ، یا ناحیه تیره ای ک وسط صفحه ( به اندازه 1 دایره ) به وجود می امد ، یا ناحیه صورتی در دوربین ، هنوز هم موجوده یا همه چیز رفع شده ؟
    تو چینی ها این مشکل خیلی کمتر بود تا تو کره ای ها ......

2. 3 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مایکروتل یکسری به قیمت 930 تومن وارد کرد و مثل اینکه فعلا تموم کرده و میخواد دوباره وارد بکنه و ایندفعه معلوم نیست که چه قیمتی باشه چون قیمت بدون گارانتی الان به 730 رسیده و اگر مایکروتل بخواد دوباره 930 تومن قیمت گذاری کنه خیلی اختلاف ایجاد میشه !

گوشی ها هم اصل و غیر اصل ندارن و همشون کیفیتشون یکی هست. این کره ای و چینی و اینا و تفاوت قیمتشون کلاه برداری بیش نیست ! , فقط زمان خرید گوشی بدون گارانتی باید تو فاکتور این شرط رو بکنید که آنلاک فکتوری باشه و لاک نباشه.
    نه شرکت سامسونگ بلکه تمامی شرکتهای عرضه کننده برندهای خارجی از گوشی موبایل گرفته تا لوازم خانگی و اتومبیل های سواری توانایی عرضه محصولات اصل یا غیر اصل روندارند تا وقتی تو ایران هستن و این بساط گارانتی و امثالهم تنها واسه کلاهبرداری و سودجویی بیشتر از عوام هست.دل به گارانتی محصولات خارجی اونم تو ایرون خوش نکنید.گارانتی مال شرکتهایی هست که پشت صحنه هاشون 100ها تکنسین وارد و ماهر وجود داشته نه یه مشت تعویض کار قطعات که اگه بخوای ازشون تست بگیری بچه های همین فروم هم ازشون متخصص تر هستند.با احترام به نظر یکدیگر فروم بهتری بسازیم و اینجا رو با بازار مس گرا اشتباه نگیریم و سروصدا راه بندازیم

4. 3 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

دوستان تهرانی قیمت galaxi s 2 رو میدین بدون گارانتی فوریه!!!!!!!!!
    galaxi s چنده بی گارانتی????
    ممنون میشم اگه قیمتو بدین غروب میخوام بگیرم میخوام ببینم اگه ارزون تره از تهران بگیرم

6. این کاربر از 212vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iranvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. اول یک درخواست دارم اینکه بس کنید دیگه بحث این زردی صفحه و... را . چون 100 بار جواب داده شده.

دوم چنتا سوال داشتم.

1) این samsung kies دقیقا به چه کاری میاد و برای وصل شدن با usb باید همینطور usb را از گوشی بزنیم به کامپیوتر؟ نباید قبلش تنظیمی چیزی انجام داد؟ و برای جئا کردنش چی نباید disconnect یا یه چیزی شبیه به این را زد بعد usb را خارج کرد؟

2) کلا این kies به جز backup گرفتن و انتقال فایل های عادی مثل صدا و تصویر کاری میکنه؟ (چون وقتی از usb mass storage توی گوشی هم استفاده کنی هم میشه فایل ها را جابه جا کرد فقط backup نمیگیره تا جایی که من دیدم)

3) برای نصب برنامه هایی که از اینترنت با فرمت apk دانلود میکنیم مثلا بازی ؛ من با usb mass storage میریزم رو گوشی بعد توی گوشی میرم روی ایکنش نصب میکنم.اما روی مموری گوشی نصب میکنه نه روی اون 16 گیگ.باید چی کار کنم اصلا روشم درسته؟

8. 2 کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان شیرازی کسی قیمت کف شیراز رو نداره؟

10. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

گوشی ها هم اصل و غیر اصل ندارن و همشون کیفیتشون یکی هست. این کره ای و چینی و اینا و تفاوت قیمتشون کلاه برداری بیش نیست ! , فقط زمان خرید گوشی بدون گارانتی باید تو فاکتور این شرط رو بکنید که آنلاک فکتوری باشه و لاک نباشه.
    این انلاک فکتوری که میگید چی هست و چطوری میشه تشخیص داد؟؟؟
    در ضمن این که میگن یه قسمت صورتی رنگ تو دوربین وجود داره جریانش چیه اگه میشه بگید تا بدونم

12. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو چینی ها این مشکل خیلی کمتر بود تا تو کره ای ها ......
    برا من که مشکل ندارهه

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

سلام. اول یک درخواست دارم اینکه بس کنید دیگه بحث این زردی صفحه و... را . چون 100 بار جواب داده شده.

دوم چنتا سوال داشتم.

1) این samsung kies دقیقا به چه کاری میاد و برای وصل شدن با usb باید همینطور usb را از گوشی بزنیم به کامپیوتر؟ نباید قبلش تنظیمی چیزی انجام داد؟ و برای جئا کردنش چی نباید disconnect یا یه چیزی شبیه به این را زد بعد usb را خارج کرد؟

2) کلا این kies به جز backup گرفتن و انتقال فایل های عادی مثل صدا و تصویر کاری میکنه؟ (چون وقتی از usb mass storage توی گوشی هم استفاده کنی هم میشه فایل ها را جابه جا کرد فقط backup نمیگیره تا جایی که من دیدم)

3) برای نصب برنامه هایی که از اینترنت با فرمت apk دانلود میکنیم مثلا بازی ؛ من با usb mass storage میریزم رو گوشی بعد توی گوشی میرم روی ایکنش نصب میکنم.اما روی مموری گوشی نصب میکنه نه روی اون 16 گیگ.باید چی کار کنم اصلا روشم درسته؟
    جواب اخری اینه که برو تو Setting /application/apps manager اونجا رو برنامه ای که میخای کلیک کن یا هرچی ) بعد e Move to phone ro bezan mov

14. 2 کاربر از raminmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در ضمن بدونید که گوشی های سامسونگ و نوکیا میزان تششعات آن کمتر از گوشی های دیگر است
    (البته منظورم این است که هیچ گوشی سامسونگ و نوکیاسرطان زا نیست و برخی از گوشی های شرکت های دیگر سرطان زاست)

اگر کسی اطلاعاتی راجع به sar گوشی های جدید داره بزاره ببینیم

با تشکر از شما

16. این کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در ضمن بدونید که گوشی های سامسونگ و نوکیا میزان تششعات آن کمتر از گوشی های دیگر است
    (البته منظورم این است که هیچ گوشی سامسونگ و نوکیاسرطان زا نیست و برخی از گوشی های شرکت های دیگر سرطان زاست)

اگر کسی اطلاعاتی راجع به sar گوشی های جدید داره بزاره ببینیم

با تشکر از شما
    در مورد سامسونگ درسته ولی نوکیا sar بالایی داره
    مثلاً همین اس2
    0.16 هست و ان8
    1.09 چیزی حدود 7 برابر
    سونی اریکسونم sar بالایی داره

18. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با گارانتی اش کی می آید راستی کسی مجله جی اس ام جیبی را داره آخه روی آن نوشته است میزان sar های گوشی های تلفن همراه به ترتیب کسی می دونه؟

20. این کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •