نمیگم گرافیک شاخی داره ولی شما این مقایسه بین این بازی و COD MW3 رو ببین :
![]()
نمیگم گرافیک شاخی داره ولی شما این مقایسه بین این بازی و COD MW3 رو ببین :
![]()
Last edited by hamed30; 19-11-2011 at 13:26.
ما که از بازی چیزی حالیمون نمیشه و به قول شما از روی تعصب نطر میدیم بد نیست اینو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by $360$; 19-11-2011 at 13:28.
ای بابا باز لینک کلیپ این برادر رو که گذاشتیدخیلی باحاله ! نسخه ی انگلیسیشه ! حتما ببینید دوستان و به عمق توهم پی ببرید
![]()
نمیدونم چی بگم تو فروم ea چه بد و بیراه ها که بهمون نگفتن
یه نمونه
Iran will be invaded before they get nuclear weapons, and the region will be a better place for it.
Dictators with nuclear weapons have never been a good idea.
طرف عکس گذاشته میگه واقعا دردناک بود
یوتیوب
This review is so fucking stupid it is frustrating to watch. It's just sensationalized bullshit over meaningless details.
By the way the Iranian Navy is a fu*cking joke.
"gamplay is in most cases like a simulated war having no exciting moments"...
WTF???, that IS what is exciting about it!
MAD IRANINAN IS MAD!!
DERP!
جسارتا شما بیا یکم در مورد "گیم پلی" واسه ما توضیح بده اصلا این "گیم پلی" که میگی چی هست ؟![]()
ایرانی ها که .... آمریکا یی ها هم با یک گیم نظرشون راجع به ایران عوض نمیشه ، بازی بازیه مزخرفیه من به محض این که تمومش کردم پاکیدمش کلا هیچ جذابیتی نداشت انصافا حتی اگه به جای ایرانی ها توی بازی روس ها رو در نظر بگیریم (به طور فرضی)
بازم اصلا بی محتواس (چه دشمنا ایرانی باشن و چه هر کجایی ) بازیه بی ارزشی بود
به به چه ادبی چه نزاکتی بنازم به این بافرهنگی .انصافا رعایت کردن فرهنگ سایت یعنی همین دیگه
شما حالا بیایین فکر کنید این کسی که این نظر رو داده چه عتیقه ایه
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
آها یادم رفت بگم این بروبچه های ea خودشون یه پا کارشناس مسائل سیاسی هستن
معمولا این چنین نوشته ها همیشه از طرف خودی ها نوشته میشه
بهترین بازی بود که تا الان تمامش کردم...
بسیار بازی زیبایی هست و فوق العاده جذاب
من ماندم چطور بعضیهاbattlefield با mw3 مقایسه میکنند
تو بازی mw3 مثل مور ملخ دشمن میزیزند سرت و واقعا غیره طبیعی هست در حالی که تو battlefield خیلی به واقعیت نزدیکتر هست
گرافیک mw3 اشغال به معنی تمام هست در کل با mw2 تغییری نکرده
کلا سری MW فقط اکشن هست و اصلا به واقعیت نزدیک نیست در حالی که battlefield در هر قسمت به واقعیت خیلی نزدیکتره اما اکشن MW رو نداره
در ضمن MW3 و MW2 از یک موتور استفاده میکنن پس تعجبی نداره که فرق چندانی نداشته باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)