[/COLOR]سعید جان نوشتم که....
اونو میزنم(Shout) افکتی میشه (مثل یخ) میآد رو زمین میشینه اما هرچی با شمشیر میزنم خونش کم نمیشه ...باگ از منه؟!
![]()
[/COLOR]سعید جان نوشتم که....
اونو میزنم(Shout) افکتی میشه (مثل یخ) میآد رو زمین میشینه اما هرچی با شمشیر میزنم خونش کم نمیشه ...باگ از منه؟!
![]()
نه باگ نیست طرف سگ جونه! بزنش تا بمیره!! ترکیب جادو + شمشیر + کمان رو با هم بزنید
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
اونو خودتون باید تشخیص بدید! اگر مصرف شمشیریتون بالاست استامینا 2 و هلث 1 به نظرم خوبه ولی اگر زیاد ضربه قدرتی نمیزنید برعکسش! اگر مثل من جادو و کمان هم مصرف میکنید هلث 2 و استامینا 1 و جادو 1 یا اصلا مساوی با هم! ولی مساوی نکنید اصلا خوب نیست...
یکی جواب ما رو هم بده لطفا
سلام دوستان کسی میدونه بازی shout alduin داره یا نه؟
ضربه قدرتی, که هروقت آماده بود میزنم. چون سپر ندارم گفتم 2 health و 1 stamina (چون فعلآ اوایل بازی هستم و از وضعیت باس های آخر بازی, خبر ندارم, میترسم که هیروم اونجا کم بیاره). سمت جادو و کمان هم اصلآ نمیرماونو خودتون باید تشخیص بدید! اگر مصرف شمشیریتون بالاست استامینا 2 و هلث 1 به نظرم خوبه ولی اگر زیاد ضربه قدرتی نمیزنید برعکسش! اگر مثل من جادو و کمان هم مصرف میکنید هلث 2 و استامینا 1 و جادو 1 یا اصلا مساوی با هم! ولی مساوی نکنید اصلا خوب نیست...
سلام من چندتایی سوال داشتم امیدوارم کسن بتونه راهنماییم بکنه
1.lether و ectoplasm از کجا گیرم میاد واسه بالا بردن قدرت اسلحه هام میخوام
2.چندتا ایتم دارم نمیدونم باید چه کارشون کنم نه میشه دورشون انداخت و نه فروختشون اینا هم اسم هاشونmystic tuning glove)(.radiant rament fin clothes.rjorns drum .runed lxicon.لباسه سبز رنگ /دست کش مشکی با خطهای سفید .مکعب........
3.من خیله وقته که جادوی گرگ نما رو گرفتم ایا تو روند بازی تاثیر داره مثلا نشه یک ماموریتو به خاطره اینکه گرگنما هستم بگذرونم اگه که اینجور هست لطف کنید بگید که چطوری به حالت اول برمیگرده یا اگه به حالت اول برگشت میشه دوباره گرگ شد اخه خیلی حال میده وقته که گرگه
یعنی چی؟؟؟
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
1- از آهنگرا یا مغازه داره بخرین
2- این آیتم ها مربوط به کوئست هاییه که باید انجام بدین معمولا در حین انجام کوئست اونارو از دست میدین.(البته بعضی ها هم به خاطر باگ حتی بعد از تموم کردن کوئست هم توی Inventory میمونه. مثل طبل و فلوت که هنوز توی وسایل من مونده)
3- خیر کوئستی نیست که به خاطر گرگنما بودن نتونین اون رو برین. اگه خواستین دیگه گرگنما نباشین باید کوئست های Companions رو برین. (توی Whiterun)
به نظرم کار درستی نیست کلا جادو و کمان رو بذارید کنار
یکیشون رو تقویت کنید ولی باقی رو کلا 0 نذارید! بعدا مشکل میشه
این ایتم کجاگیرم میاد ectoplasm واسه قوی کردن یه شمشیر مخوام من خیلی رفتم جلو این ایتمو کسی تو بازار نداره که ازش بخرم شمشیره هم به شکل روحه ابی هست
راستی به نظرتون این بازی کی تمام میشه؟لازم به ذکرم هست که باید بگم تازمانی که کردیتس اتوماتیک فعال نشه یعنی اینکه بازی هم تمام نشده. همون نوشته اخر هربازی رو میگم
Last edited by aminzzzzz; 01-02-2012 at 00:03.
سلام
مجددا مقادیری سوال داشتیم که امیدواریم دوستان دانسته هاشون رو با ما به اشتراک بذارن
1-من الان حدودا 47 تا کوئست رو تموم کردم.میدونم که بازم هست.چیتی نیست که کوئست ها بیاد تو لیستم بعد برمشون(نه اینکه کوئستو بگیرم)
2-اینکه لباس ها ست باشه یا نه فرق داره؟ چون من از هر قسمتی که قویتر بود رو دارم استفاده میکنم
3-من بعضی از این غار های nord ها (اگه درست گفته باشم) رو تا آخر رفتم ولی علامت clear بغلش نیومد. چه کاری نکردم؟(کلفتشون رو کشتم+اون ورد مخضوص رو هم پیدا کردم)
4-میشه یه جادو رو از رو اصلحه برداشت؟
5-یه جا به یه در رسیدم که جادویی شده و وقتی میخوام بازش کنم میگه نمیشه! چه جوری باید جادوش رو بردارم؟(البته با چیت ازش رد شدم)
6-وقتی ازدها رو میکشیم یه اتفاقی میافته(نورانی میشیم) این یعنی چی؟
7-اینکه دوستان خرتو پرت هارو با هم ترکیب میکنن و یه چیز خفن درست میکنن چه جوریه؟ منم میخوام
8-غیر از تمرین و کتاب و افرادی که یاد میدن. راهی نیست که مهارت آهنگری رو بشع برد بالا؟
9-بازی چند تا لول داره؟ بی نهایته؟
10-من این بازی رو روزی 11 ساعت بازی میکنم. به نظر شما کمه
mer30
سلام عزیز بازی هیچ وقت تموم نمیشه. کوئیست های Dark Brotherhood و Companions و Thieves Guild هی تکرار میشن.
واسه پیدا کردن اون آیتم هم اینجا رو ببینین . محل های پیدا کردنشو نوشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saeed_136915; 01-02-2012 at 00:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)