دوست عزیز نوشته روزای اوله سال. روزای زوج. و اگه نتونی بگیری باید از اول بازی کنی.
دوستان کسی جواب منو نداد این لینک هایی که گذاشتید واسه دانلود با pc اجرا میشه؟ چطوری؟
دوست عزیز نوشته روزای اوله سال. روزای زوج. و اگه نتونی بگیری باید از اول بازی کنی.
دوستان کسی جواب منو نداد این لینک هایی که گذاشتید واسه دانلود با pc اجرا میشه؟ چطوری؟
منم تو خونه یک DVD9 پر دارم که وقتی حجمش و میبینی کلا 200 KB هم نمیشه!![]()
من در بازی کابوس 22 گیر کردم آنجایی که دختره میمیره پسره میره تو ساختمون و باید چهارتا قلب و چاقو پیدا کنه و من از چهارتا قلب سه تا را پیدا کردم لطفا به من کمک کنید یکی دیگشو پیدا کنم.
من كه نتو نستم توي هاروستمن دختر ازدواج كنم در باري اسب شما چه ساعتي ميريد اونجا
  اينجا مروبط به هاروست مون بهتر اين در جاي مناسب تايپ كني ممنونم
اين مروبط به شييه ساز كه براي هر كدم نوشته شده
مبدل بازی های PSP بر روی کامپیوتر (Harvest Moon : Innocent Life)
مبدل بازی های Nintendo DS بر روی کامپیوتر (Harvest Moon DS)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبدل بازی های Nintendo 64 بر روی کامپیوتر (Harvest Moon N64)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود بازی Harvest Moon N64 5MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دستت درد نکنه ممنون.فقط اگه میشه این:مبدل بازی های Nintendo 64 بر روی کامپیوتر (Harvest Moon N64) رو دوباره بزاری چون نمیگیره.
Last edited by armin_1242000; 24-07-2008 at 23:53.
ممنونم كه جوابم و داديد... راستش همين كارو كردم ... ديدم ديگه چاره اي ندارم و از اول شروع كردم
(ولي خوب تا حدودي فهميدم اشكال كار از كجا بود ) در ضمن بدم نشد اين از اول شرع كردن ... اين بار ديگه بدون گيم شارك بازي كردم و فقط از تعويض حيوانات براي پول دار شدن استفاده كردم ....
راستي يه سو ال!!!!
من درچه ي فروش رو به 99 رسوندم ولي وقتي بيشتر از 99 شد دوباره رفت از اول ؟!!! چرا؟
يه چيز ديگه ... روزي كه may مياد دم خونم بايد بگم بره كليسا يا بره پيش مادر بزرگ ... من گفتم بره كليسا چون ديدم مادر بزرگ ميگه نميتونه و آخرش اونم بچه هارو ميفرسته كليسا !! حالا كدوم و بايد انتخاب ميكردم ؟!!!
راستي كسي تا حالا تونسته سال اول در مسابقه ي آشپزي با چيت يا بدون چيت اول بشه ؟!!!!!
من كه فكر كنم محال باشه !!!
super cj جان ممنون از مبدل هايي كه گذاشتي.. هنوز دانلودشون نكردم ولي حتما" سر فرصت اين كارو ميكنم
Last edited by aroosak_kooki; 25-07-2008 at 07:21.
به نظر من که یک عمر هاروست مون بازی کردم محاله !!!!!!
دستتون درد نكنه...وايي چقدر اين بازي Harvest Moon DS با مزه است...
موافقم 100%... يك عمر بازي كرديد؟ چند ساله مگه ؟
Last edited by aroosak_kooki; 26-07-2008 at 04:57.
سلام.راستش در مورد درجه ی مزرعه همین اتفاق واسه ی خودم افتاد .نمیدونم باید چیکار کرد.
و واسه ی may باید گزینه ی کلیسا رفتن رو بزنی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)