تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 430 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه Masoud-Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اسمش arc HD نیست اسمش nozomi :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوچ ! شما بلاگ جی اس ام آرنا رو هم بخون
    همین گوشی آرک هست که عیب هاشو بر طرف کرده
    همون عیب هایی بنده چند مدت پیش گفتم همه غیرتی شدن گفتن این گوشی هیچ عیبی نداره !

1. اضافه شدن دوربین جلو
    2. دو هسته ای شدن گوشی ( قابل توجه بعضیا که گفتن سونی اریکسون بی خودی چیز هایی که مورد استفاده نیست رو اضاف نمی کنه ! پس دیدید که لازم بود. )
    3. فیلم برداری 1080 HD که 1080 هم پخش می کنه

قیافه گوشی همین آرک هست که به اسم Arc HD احتمالا میاد ! این خبر هم هنوز به طور رسمی اعلام نشده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چجوری باید با فلش تولز رام بریزم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

نوچ ! شما بلاگ جی اس ام آرنا رو هم بخون
    همین گوشی آرک هست که عیب هاشو بر طرف کرده
    همون عیب هایی بنده چند مدت پیش گفتم همه غیرتی شدن گفتن این گوشی هیچ عیبی نداره !

1. اضافه شدن دوربین جلو
    2. دو هسته ای شدن گوشی ( قابل توجه بعضیا که گفتن سونی اریکسون بی خودی چیز هایی که مورد استفاده نیست رو اضاف نمی کنه ! پس دیدید که لازم بود. )
    3. فیلم برداری 1080 HD که 1080 هم پخش می کنه

قیافه گوشی همین آرک هست که به اسم Arc HD احتمالا میاد ! این خبر هم هنوز به طور رسمی اعلام نشده
    الان تک هسته ای بودن این گوشی عیبه؟
    کسی که تک هسته بخواد تک هسته ای می خورد 2 هسته ای بخواد 2 هسته ای میخره .اگه تک هسته ای بودن عیبه شما باید یه گوشی 2 هسته ای مثل gs2 می خریدی
    این جوری که شما می فرمایید تمام تک هسته ای عیب دارن و باید دو هسته ای باشن
    مورد سوم هم که واسه 2 هسته ای هاست
    مورد اول رو میشه قبول کرد البته نه تو مملکت ما

آرک اچ دی یا همون نوزومی خیلی با Arc فرق داره نمیشه گفت گوشی ای هست که توش عیب های آرک برطرف شده چون اولا قابل مقایسه نیستن و آرک هم مشکل خاصی نداره که بخواد برطرف شه

4. 4 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چه جوری میتونم برنامه هایی مثل facebook.data monitor ,............. delete کنم؟

داره خودمونی میشه Masoud-Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

الان تک هسته ای بودن این گوشی عیبه؟
    کسی که تک هسته بخواد تک هسته ای می خورد 2 هسته ای بخواد 2 هسته ای میخره .اگه تک هسته ای بودن عیبه شما باید یه گوشی 2 هسته ای مثل gs2 می خریدی
    این جوری که شما می فرمایید تمام تک هسته ای عیب دارن و باید دو هسته ای باشن
    مورد سوم هم که واسه 2 هسته ای هاست
    مورد اول رو میشه قبول کرد البته نه تو مملکت ما

آرک اچ دی یا همون نوزومی خیلی با Arc فرق داره نمیشه گفت گوشی ای هست که توش عیب های آرک برطرف شده چون اولا قابل مقایسه نیستن و آرک هم مشکل خاصی نداره که بخواد برطرف شه
    یکی به من بگه چه ربطی داشت به نوزومی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من دارم در مورد آرک صحبت می کنم ! این گوشی هم آرک اچ دی هست نه نوزومی ! نوزومی ربطی به بحث ما نداره !
    اتفاقا دوربین هم چند روز دیگه غصه شو می خوری بزار اندروید 4 بیاد اون وقت می گی کاش دوربین جلو هم داشت یکم با این نرم افزار تشخیص چهرش پز می دادم !
    الان آرک اس تو دست من داره کم میاره ! ( 120 تا ایکون برنامه که شامل برنامه های خودش هم می شه )
    در مقایسه با iPhone 3g که زیاد باهاش کار کردم و گیم بازی کردم ضعیف هست ...

تنوع بازی های اندروید چیزی از iOS کم نداره اما نمی دونم چرا سایت های ایرانی این گیم ها رو قرار نمی دن !

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

من دارم در مورد آرک صحبت می کنم ! این گوشی هم آرک اچ دی هست نه نوزومی ! نوزومی ربطی به بحث ما نداره !
    اتفاقا دوربین هم چند روز دیگه غصه شو می خوری بزار اندروید 4 بیاد اون وقت می گی کاش دوربین جلو هم داشت یکم با این نرم افزار تشخیص چهرش پز می دادم !
    الان آرک اس تو دست من داره کم میاره ! ( 120 تا ایکون برنامه که شامل برنامه های خودش هم می شه )

تنوع بازی های اندروید چیزی از iOS کم نداره اما نمی دونم چرا سایت های ایرانی این گیم ها رو قرار نمی دن !
    البته دوستان که ارک معمولی دارن فعلا باید غصه اندروید 4 رو بخورن که واسه این گوشی نمیاد بعد میرسن یه دوربین
    شما که میدونستید احتیاجاتتون چیه خوب این گوشی رو انتخاب نمی کردید که اینقدر حال گیری نکنه
    ولی این دوربین دوم با اینکه بدرد ایران نمی خوره ولی یه جوری رو اعصابه برای همین که خارجیا میلی به خرید این گوشی ندارن نمدونم کجا دیدم که گوشی Xperia Ray جای ارک تو فروش گرفته

8. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

البته دوستان که ارک معمولی دارن فعلا باید غصه اندروید 4 رو بخورن که واسه این گوشی نمیاد بعد میرسن یه دوربین
    شما که میدونستید احتیاجاتتون چیه خوب این گوشی رو انتخاب نمی کردید که اینقدر حال گیری نکنه
    ولی این دوربین دوم با اینکه بدرد ایران نمی خوره ولی یه جوری رو اعصابه برای همین که خارجیا میلی به خرید این گوشی ندارن نمدونم کجا دیدم که گوشی Xperia Ray جای ارک تو فروش گرفته
    سلام...

دوست عزیز در مورد این که ICS روی Arc نمیاد، منبع معتبر دارید؟ (قضیه کل کل هست )

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

12

سلام...

سلام
    منابع که زیاده ولی خوده سونی اریکسون گفته تمامی گوشی های سری اکسپریا سال 2011 به اندروید 4 اپدیت میشن ولی من اسمی از ارک اس ندیدم شرمنده دوستان اشتباها نوشتن ارک ولی اسمی از ارک اس ندیدم که 100% باید واسش بیاد ولی زمان دقیق معلوم نیست
    این بزارید به حواس پرتی من یه خبر بده شنیدم

11. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

: )))
    شما یه بار دیگه پست منو با دقت بخون
    من دارم میگم آرک اچ دی یا همون نوزومی این یعنی اینکه آرک اچ دی همون نوزومیه.نوزومی کد نیمه حالا شده آرک آچ دی
    اون تشخیص چهره هم فکر نمی کنم خیلی کارامد باشه مثل تشخصی صدا

خود سونی اعلام کرده که نمیاد؟؟!!

13. این کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...

عرفان برو از کلنگ عزیز عذرخواهی کن ، روی 2011 های سونی تماما ICS میاد یکی به نفع کلنگ

15. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •