تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 284 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

, اتفاقا تو‌ دیجی هم خیلی تعریف پاناسونیک میکنن
    حالا این مدل ۱ میلیونیش با اون ۵۰۰ تومنی تو چی هست
    اگه فرقش یه استند باشه فقط ارزونه رو بگیرم
    دوست عزیز، چند موردی که اشاره کردم، در همه مدلهای سری لمدش مشترک هست. هرچند مدلهایی که قیمتی در حدود ۲۰۰ دلار به بالا دارند، دور موتور آنها اندکی بالاتر هم باشد و تعداد تیغه ها از ۳ به ۵ برسد و منطقی است که اصلاح با کیفیت بالاتر در مدت زمان کمتر را ارایه دهند. اما ماشینهایی در رده قیمت پایین این سری، انتظارات شخص از اصلاح را جواب میدهند.
    حال تصمیم با شما.
    Last edited by oregon; 11-11-2016 at 07:58.

2. این کاربر از oregon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام

دوستان من دنبال یه ریش تراش با حدود قیمت 800.000 تومن میگردم ضد آب بود ن و یا موارد حساسیت داشتن هم برام مهم نیست لطفاً منو راهنمایی کنید

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

ریش تراش های رمینگتون چطورن؟کدومشون خوبه؟

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام
    دوستان قصد خرید سری لمدش پاناسونیک رو دارم ، فقط 2 سوال زهنمو درگیر کرده

1- فرق مدل LV9N , LV95 در چی هست با توجه به اینکه جفتشون پایه شستشو دارند ؟

2- خرید و سفارش در تهران با بانه چه فرقی داره از لحاظ کیفیتی ؟ چون مطمئنا بانه قیمتش کمتر هست ، خرید یه مدل براون داشتم تقریبا نصف قیمت اینجا شو هزینه کردم و هنوزم خوب کار میکنه
    اگه تفاوتش فقط در ارائه گارانتی باشه سفارش بدم از اونجا بیارن برام ....

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بین براون مدل 740S و پاناسونیک مدل ES-LF51 کدوم بهتره؟؟
    Last edited by Saeed7Star; 09-02-2017 at 23:02.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجا تعطیل شده؟

8. این کاربر از Saeed7Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

7_8 سال پیش بود که از مطالب این قسمت استفاده کردم و یه ریش تراش براون activator 360 مدل 8585 رو خریدم، دو هفته پیش بود که آقای دزد زحمت کشیدن و خونه رو خالی کردن و ریش تراش رو هم بردن[emoji35] [emoji35] دوباره مجبور شدم مطالب رو بخونم و با اینکه دوس داشتم براون بخرم ولی دل رو به دریا زدم و پاناسونیک گرفتم.
    اولین اصلاح رو انجام دادم و خواستم یه مقایسه ای انجام بدم تا حداقل دینمو به سایت ادا کرده باشم.
    براون رو به طور مرتب یک روز در میون استفاده میکردم، وضعیت صورتم هم پر پر نیست ولی رشد موها و ریشهام خوبه و سریع بلند میشه. با این طرز استفاده من 2 ماه پیش بود که برای اولین بار تیغه و توری رو عوض کردم اونم بخاطر اینکه توریش سوراخ شد[emoji1] [emoji1] ولی خب نیاز به تعویض زودتر داشت چون مجبور بودم یه ذره آرومتر اصلاح کنم و زمان بیشتری میبرد، با تعویض تیغه و توری دستگاه دوباره مثل روز اولش شد، بسیار عالی و تمیز میزد. خیلی از دوستان گفته بودن که صورت زو قبل اصلاح تمیز کنید و چرب نباشه ولی من اصلا همچین کاری نمیکردم، صورتم هم چرب هست، اصلاح که میکردم صورت رو با آب سرد و صابون میشستم و خشک میکردم، بعد از خشک شدن چندتا تار مویی که ممکن بود زیر گلو مونده باشه رو دوباره میزدم و میرفت. یه نکته ای بگم برای دوستان که میگن سر توری چه پاناسونیک و چه بران داغ میکنه و زیر گلو ممکنه مو بمونه، شما باید اول گلو رو به طور کامل بزنید بعد صورت رو اصلاح کنید، اینطوری تا وقتی سر توری سرد هست اصلاح زیر گلو تموم میشه و داغی دستگاه تاثیرگذار نیست.
    اما تفاوتهای پاناسونیک و براون، پاناسونیک مدل lt50 و براون سری activator 360، پاناسونیک سبکتر هستش و اصلاح سریعتری داره، سفیدی صورت بعد از اصلاح با پانا بیشتر هستش و تمام پرزهای صورت رو میبره، صداش معمولی هست درصورتی که دوستان گفتن زیاده، تاحدودی صداشون مثل هم هست. اما نکته ای دلسردم کرد اینه که به دلیل بزرگتر بودن سر پاناسونیک میزان دید کمتر هستش مخصوصا وقتی میخوای ناحیه بین چشم و خط ریش رو تمیز کنید. براون به نظرم خوش دستتر بود و زاویه دید بهتری داشت. به نظرم نقطه قوت پاناسونیک توی اصلاح تر باشه که اونم طی فردا یا پس فردا انجام میدم و نتیجه رو میگم. براونی که مد نظرم بود بخرم مدل 790cc بود که یکی از مرفروشترین و بهتری ریش تراش های دنیاست ولی با یه چرخش پانا رو گرفتم. از خریدم راضیم چون صورتم به ریش تراش عادت داره هیچ مشکلی نداشتم اما توی فروم همه میگن پاناسونیک که این به نظرم اشتباست، باید نیازسنجی کرد و بسته به خواسته ها و نیازها انتخاب انجام بشه. این مدل پانا به دلایلی ارزون برام افتاد و 370 براش پول دادم اما اگر بخوام 1 تومن پول برای ریش تراش بدم مسلما انتخابم براون خواهد بود با اینکه از 6 تیغه شدن صورت با پاناسونیک نمیشه گذشت. نکته بعدی قطعات هست که از پاناسونیک اطلاعی ندارم ولی براون انواع و اقسام قطعات در جمهوری هست، من تیغه و توری آلمان رو باهم 110 تومن خریدم.
    Last edited by omkind; 19-02-2017 at 16:59.

10. 8 کاربر از omkind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad20000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام تفاوت بین مدلهایphilips s9031 و philips s75/30 توچیه؟ remington xf8700 چطوره؟من می خوان روزانه اصلاح کنم با ژیلت حتما باید ۴ روز صبر کنم تا بتونم بدون جوش،التهاب پوست و بریدگی مجدد اصلاح کنم آیا ماشین اصلاح این مشکل رو برطرف می کنه؟
    با سپاس

فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

براي تعمير موزر ١٤٠٠ كجا بايد بريم تهران؟ از دستم افتاده بعضي قسمتهاي پلاستيكي شكسته. نمايندگي جايي هست ببريم تعميركنن؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

براي تعمير موزر ١٤٠٠ كجا بايد بريم تهران؟
    از دستم افتاده بعضي قسمتهاي پلاستيكي شكسته.
    نمايندگي جايي هست ببريم تعميركنن؟
    سلام
    موزر سیستم ساده ای داره . بیشتر به اسباب بازی شبیهه
    در یوتیوب کلیپهای تعمیر و سرویسش هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرم خرید یک موزر اوراقی به صرفه تر از خرید قطعات نو هست

تعمیر و تعویض قطعاتش هم کار مشکلی نیست خصوصاً امروزه که میشه در نت کلی عکس و کلیپ پیدا کرد و میتونیم قبل از باز کردنِ قطعاتش ازش فیلم و عکس بگیریم

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •