هروقت که قراره وسیله ای رو بهمراه خودتون جایی ببرید (فرضا فلش یا کلید یا ...) همون لحظه که یادتون هست اون رو بردارید و توی کیف یا جیبتون بگذارید تجربه نشون میده به تعویق انداختن اینکار حتی در حد چند دقیقه مساوی شده با فراموش کردن انجام اینکار![]()
هروقت که قراره وسیله ای رو بهمراه خودتون جایی ببرید (فرضا فلش یا کلید یا ...) همون لحظه که یادتون هست اون رو بردارید و توی کیف یا جیبتون بگذارید تجربه نشون میده به تعویق انداختن اینکار حتی در حد چند دقیقه مساوی شده با فراموش کردن انجام اینکار![]()
دوستان هیچ وقت هیچ وقت از زندگی نامید نشید نگید من زشتم قدم کوتاست چاقم ...همیشه امیدی به زندگی داتشه باشین
یه نکته ای دیگه هم هست. اخیرا برام چنین اتفاقی افتاده بود که دو نفر همزمان به من کلید دادن و من هر دو توی دستم گذاشتم. بعد یکیش رو دادم به مغازه دار بغل فامیلمون که در رو ببنده بعد اون هم کلید رو داد به من. بعد من رفتم خونه این کلید رو گذاشتم خونه. من یه کلید دیگه داشتم که باید می رفتم در خونه ی فامیلمون رو باز می کردم بعد دیدم هیچ کدوم از کلید ها در رو باز نمی کنه بعد فکر کردم که اون یکی کلید بوده حتما رفتم و اون رو هم آوردم و اون هم کار نکرد و من فکر کردم بعد 1 ساعت که دوباره رفتم خونه ی فامیلم همون کلید های قبلی رو تک تک خوب امتحان کردم که یکیشون درست بود و شانس آوردم!!
یه بار هم رفته بودم سوپری که وسایل بخرم یهو دیدم پول همرام نیست بعد رفتم خونه که پول بگیرم بهم گفتن که پول رو بهم داده بعد تو جیب هام گشتم دیدم جیب پشتیم پوله![]()
در کل باید حواس رو خوب جمع کرد
Last edited by Iloveu-ALL; 18-04-2013 at 14:22.
وقتی توی سوپر مارکت یا جایی خرید کردین پول رو آخر حساب کنید چون ممکنه فروشنده یادش بره و شما تو دردسر بیوفتین. البته بعضی جاها اینطوری نیستن مثلا بعضی رستوران ها هستن که باید حساب رو همون اول تصویه کنی
اگر فلشتان کوچک است یک بند موبایل کوتاه بخرید و به انتهایاش وصل کنید تا آنرا راحتتر پیدا کنید
در فلش، راحت گم میشود اگر فلشتان را به دیگری قرض میدهید درش را پیش خودتان نگه دارید
سلام
قبل از استفاده از جارو برقی حتماً مطمئن بشید که چیزی مثل فلاش مموری , گوشواره , انگشتر یا کلید روی زمین یا فرش نیست .
بارها دیدم که متوجه نبودند خصوصاً کسانی که چشمشون هم ضعیفه و اشیاء به درد بخور رو فرستادند توی جارو برقی و بعدش هر چی دنبالش گشتند پیداش نکردند و حتی کار به شک و سوء ظن به این و اون هم کشیده .
@@@@@@@@@@@@#@@@@#@@@@@@@@@#@@@@@
در بیشتر خونه ها از برس گِردِ جارو برقی اصلاً استفاده نمیشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برس خیلی هنر داره و خیلی به درد بخور هست خصوصاً در جاهائی که گرد و خاک زیاده .
با این برس میشه گردگیری کرد .
خصوصاً تمیز کردن ریلِ پنجره های آلمینیومی که بعد از مدتی پر از خاک و شن میشه , گردگیری مجسمه های کوچیک زینتی , برگهای بزرگ گیاهان زینتی , سطوح ناهموار مثل دیواره های شومینه و باربیکیو , گردگیری زیر کمدها و گوشه های دیوارها
, گردگیری چمدانهای پارچه ای , گردگیری داخل ماشین از جمله سقف , درها , زیر صندلیها , زیرپائی ها و زیر زیرپائی ها و صندوق عقب و حتی تمیز کردن فیلتر هوا و جای فیلتر هوا .
گردگیری کیبورد و لپ تاپ , اشیاء زینتی , مبلمان , سقف یخچال و فریزر و کمدها که پر از گرد و خاک میشه و خیلی کارهای دیگه
===============================================
اگر بتونین شیلنگ اضافه بخرید برای جارو برقی تا اون رو همیشه در جلوی حمام یا دستشوئی بذارین تا گرد و غبارش توی خونه پخش نشه خیلی بهتره چون همه ی جارو برقی ها خصوصاً اونهائی که کیسه ی دائمی داره گرد و خاک زیادی تولید میکنه که برای سلامتی مضر هست .
اگر خروجی هوای جاروبرقی به سمت دستشوئی و حمام باشه و هواکش هم روشن باشه بیشتر گرد و خاک از منزل خارج میشه فوراً .
============================================
آشغالهای بزرگ رو با دست بردارین تا نره تو لوله ی جاروبرقی
هرگز مواد غذائی آبدار و چرب و فاسد شدنی رو با جاروبرقی تمیز نکنید وگرنه خیلی سریع فاسد میشه و تولید باکتریهای خطرناک میکنه و با روشن کردن جاروبرقی این باکتریهای خطرناک در محیط پخش میشه .
اگر موقع کار کردن جاروبرقی بوی بد به مشام میرسه حتماً کیسه رو عوض کنید و اگر دائمی هست خوب بشورینش و خشکش کنین .
برای تمیز کردنِ کیسه ی دائمی , اون رو با دست بگیرین و دستتون رو توی یک کیسه زباله بکنید , کیسه رو دور دستتون ببندین تا گرد و خاک ازش خارج نشه .
بعدش با شدت دستتون رو تکون بدین و کیسه رو خوب بتکونین .
بعدش آروم کیسه رو خارج کنین و در کیسه زباله رو محکم ببندین .
بعدش کیسه ی جاروبرقی رو تو طشت آب و تاید بشورید و آبکشی کنید و بذارید خشک بشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-04-2013 at 18:21. دليل: تصحیح
دوستان اشاره کردن که برای خرید پول رو اخر سر حساب کنید...نکته ای هست که شاید به دردتون بخوره...وقتی که میخواید پول رو حساب کنید سعی کنید پول رو به دست فروشنده بدید...! خیلی ها هستند که پول رو روی جنسا یا رو وزنه و جاهایی میزارن که شاید فروشنده حواسش نباشه برش داره و براتون دردسر بشه
تجربه به من ثابت کرد که وقتی کارایی که باید در طول یک هفته انجام بدم رو در یک لیست نوشتم خیلی عالی از پس انجامشون براومدم! پس بهتره از کارهایی که باید انجام بدیم یک رونوشت تهیه کنیم که بتونیم برنامه ریزی برای زمان انجامشون داشته باشیم و چیزی رو هم فراموش نکنیم
![]()
همیشه وقتی دیدی کسی توی خیابون یا جایی نیاز به کمک داشت (مثلا ماشینش پنچر شده یا ماشین کسی تصادف کرده و یا کسی کور هست و نمیتونه عرض خیابون رو رد شه و و و و ....) حتما اینارو کمک کنید و نترسید.کلی بعدش احساس آرامش می کنید و کلی از خودتون بیشتر خوشتون میاد.
خواهش میکنم از همه دوستان خصوصا اقایون تو رو خدا وقتی توی تاکسی کنار یک خانوم میشنید بیشتر مراعات کنید!
خیلی جای تاسف داره واقعا که اینقدر بی ملاحظه رفتار میشه...
نکته جالبتر اینکه اگر فرضا یک خانم وسط بشینه اون خانومی که گوشه نشسته هم بهتر نمیشینه که حداقل منی که وسط نشستم به اون اقای کناری برخورد نداشته باشم! واقعا غیرقابل تحمله!
تجربه نشون میده بهتره همون بین راه پیدا بشید تا اینکه اینقدر اذیت بشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)