تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 416 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی روی بحرین بازیکنان سویا کم کردن !
    فقط و فقط برا زدن میرفتن داورم که تعطیل :ی
    سال بعد باید یک فکری به حال بویان بکنیم ویا هم که امروز اصلا اماده نبود .این کاسارسم نباید برگردونن به بارسا از بازی فقط اعتراض کردن بلد بود.

اعتماد بنفس در حد بنز
    هنوز یکم برا گفتن تبریک زود هستا :ی

پ ن : باید خدا را شکر کنیم بازیکنامون زنده هستند همین خیلی عالیه :ی

مگه با مساوی ما میلیون ها هوادار شاد بشن، با برد هیچ تیمی این همه آدم شاد نمیشن. بگذار ملت خوش باشن

گفته میشه در اون سه هفته بعد از باخت بارسا از آرسنال شادترین زمان تاریخ بین هواران غیر بارسا بود.
    Last edited by xmehr; 14-03-2011 at 01:38.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من بازی رو ندیدم اما اگه داوری بر ضد بارسا بوده باشه...:
    بابا ایول دارید!
    این همه بهترین تیم تاریخ بهترین تیم تاریخ میکنید منظورتون همین تیمه؟!!
    یه باری داوری کمکتون نکرد، نتونستید ببرید؟!
    پس اگه جای ما باشید که هر بازی، داوری کمک نمیکنه هیچ، همش هم بر ضدتون باشه که فکر کنم برید لیگ 2!
    ای بابا...
    +
    ایول سویا...
    خداییش اصلا انتظار نداشتم از بارسا امتیاز بگیره...

الان اختلاف شد 3 تا...یعنی اختلافی که دست خودمون نیست..چون بازی برگشت 3 امتیازش دست خودمونه...
    یعنی بارسا 1 باخت بده، تمومه...!

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کسی نفهمید پلاتینی کجا بود؟ به نظرم مصدوم شده بود این بازی نرسیده بود!
    یه گل 100% سالم ما رو نگرفتن، تک به تکمون هم 2 متر عقب تر از آفساید قرار داشت. پنالتی حتمی نیمه دوم هم گرفته نشد، حداقل یه اخراجی از سویا هم ندید گرفتن!

البته خدایی نکرده ما آرسنالی نیستیم که بخوایم بندازیم گرن داور و...، تو بازیای بعدی جبران میکنیم. اتفاقی نیفتاده و فقط با بدشانسی 2 امتیاز از دست دادیم. همین که بازیکنامون زنده از زمین خارج شدن جای شکر داره!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به قول گزارشگر فاکس: مربی سویا بین نیمه بهشون گفت شما تو فوتبال حریف بارسا نمی شین، شاید توی کاراته بشین. پس سعی کنید!

کل مسابقه همین بود.

تبریک میگم به هواداران رئال مادرید،آرسنال،اینتر منچستر یونایتد چلسی و ...

مگه با مساوی ما میلیون ها هوادار شاد بشن، با برد هیچ تیمی این همه آدم شاد نمیشن. بگذار ملت خوش باشن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد بازی هم چیز خاصی نمیشه گفت بازیکنهای بارسا واقعا بوکسشون ضعیف هست و دو امتیاز بیخودی از دست دادن البته سویا خوب دفاع(خطا) می کرد و تو ضد حمله موقعیتهای خوبی داشت اون صحنه رو بویان پنالتی بود؟
    الان اختلاف شد 5 امتیاز؟

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد بازی هم چیز خاصی نمیشه گفت بازیکنهای بارسا واقعا بوکسشون ضعیف هست و دو امتیاز بیخودی از دست دادن البته سویا خوب دفاع(خطا) می کرد و تو ضد حمله موقعیتهای خوبی داشت اون صحنه رو بویان پنالتی بود؟
    الان اختلاف شد 5 امتیاز؟
    آره همون عدد معروف

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من بازی رو از اول ندیدم، گل های مردود بارسا رو نمیدونم. اما درباره پنالتی روی کرکیچ، به نظر من نبود، پاشون ساییده شد، مگر اینکه از زاویه نقطه کرنر نشون میدادن. اون صحنه که بازیکن سویا پنالتی میدونستن هم خـــــــیلی سخت گیرانه بود. پنالتی نبود.

درباره بازی فیزیکی، داور کم کارت نداد که! اتفاقا بعضی صحنه ها به بازیکنای بارسا که مدام خودشونو مینداختن تا خطا بگیرن کارت نداد، مثل دنی آلوز که خودش رو گوشه ی محوطه جریمه انداخت زمین... اگه از داوری ناراضی باشین، سر همون گلای مردود باید باشه.

سویا هم موقعیت های خوبی داشت. پیکه ماشالا داشت! به هیچی نه نمیگفت!!! یکی نیست بگه جنبه نداری چرا با سلبریتی جماعت دوست میشی؟ یه کلاس بیاد پیشه کریس تا یاد بگیره چطور این چیزا رو از فوتبال حرفه ای جدا کنه.

خیابانی هم که ترکوند اون تیکش باحال بود که میگفت خودتون میدونین چرا پیکه حواسش به بازی نیست!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه با مساوی دل ملت شاد بشه.....اونایی که ندیدن نظر ندن همه میدونن که واقعا حق چی بود....مرد شور اون داور گاگول رو ببرن که اونقدر سختگیرانه گل سالم رو مردود کرد و در نیمه دوم این همه خطار رو الکی ازش گذشت !!!!
    کمک داور هم احتیاج به چشم پزشکی داشت...!

مربی سویا بین نیمه بهشون گفت شما تو فوتبال حریف بارسا نمی شین، شاید توی کاراته بشین. پس سعی کنید!
    این رو باید به داور هم میگفتن....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است - خوزه مورینیو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مورینیو 14ــمین پیروزی خود در لالیگا را در مقابل هرکولس کسب کرد و از عملکرد تیم هم بسیار راضی است.

"من به همراه تیم بسیار خوشحال هستم ، بازی هایی که قبل از لیگ قهرمانان اروپا انجام میشوند همواره سخت و دشوار هستند. ما باید هرکولس را میبردیم و این کار را بسیار خوب انجام دادیم.در نیمه ی دوم توپ را خوب به گردش در آوردیم."

"بنزما بهتر از همیشه بود.او کارهایی را انجام داد که قبلا هیچوقت انجام نداده بود، بنزما خوشحال است و ما هم به همراه او خوشحال هستیم .در این بازی های بنزما را داشتن خوب است و او بهترین گلزن ماست.رونالدو و هیگواین بیرون هستند و او توانسته 4 گل به ثمر برساند و به ما اجازه ی این را داده است که 6 امتیاز بسیار مهم را به حساب خود واریز کنیم.من دوست دارم که انتخاب بین بازیکن هایی که در سطح بالایی بازی میکنند برای من سخت باشد."

"هافبک های ما بسیار خوب بازی کردند.گرانرو و لاس در نیمه ی اول خوب بودند و ژابی آلونسو و خدیرا هم در نیمه ی دوم در سطح بالایی ظاهر شدند."

"لیون تیم بسیار خوبی است ، تیمی با تجربه و فلسفه دی لیگ قهرمانان اروپا.ما در بازی روز چهارشنبه باید در بهترین فرم خود باشیم.همه ی بازی هایی شما نمیتوانید آن را ببرید ضربه ی سختی به شما میزند اما واقعیت این است ، شما نمیتوانید همه ی بازی های خود را با پیروزی پشت سر بگذارید و در بعضی از مواقع شما مجبور هستید که حذف از لیگ قهرمانان اروپا را تحمل کنید.فکر میکنم که بازی سختی را در مقابل حریفی سخت پیش رو داریم.بازی کردن با 12 یار آسان است ، اگر سانتیاگو برنابئو از ما حمایت کند ما سریع پیشرفت خواهیم کرد و همچنین قدرتمند تر هم خواهیم شد."

"من نتوانستم صحبت های رئیس را بخوانم زیرا من در روزی که بازی داریم نه چیزی میخوانم نه چیزی تماشا میکنم تا تمرکز من حفظ شود.من گفتم که سخنرانی بسیار مهمی برای آینده ی باشگاه است.یک باشگاه بزرگ مربی بزرگ هم نیاز دارد اما یک مربی ــه بزرگ وقتی بزرگ است که توسط باشگاه بزرگ حمایت شود.برای من مهم است که حمایت رئیس را داشته باشم ، من همواره گفته ام که من به حمایت بازیکنانم و باشگاه نیاز دارم.رئال مادرید بزرگ ترین باشگاه جهان است و ما اگر در کنار هم باشیم قوی تر از همیشه هم خواهیم بود."

"شما با نتیجه چیز هایی میسازید.مردم با نتیجه ها خوشحال هستند وقتی آن ها هم خوب هستند و یا وقتی که فکر میکنند سرانجام خوب خواهند شد.این چیزی است که مردم را هیجان زده میکند و مهم این است که ما چیزی را امسال خواهیم برد یا به نظر برسیم که در پایان چیزی را کسب خواهیم کرد.این چیزی است که به ما اجازه میدهد تا مردم را هیجان زده نگه داریم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همه بازی یکطرف حرکت خدا ابیدال هم یکطرف
    این ابیدال واقعا عجیبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •