رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است - خوزه مورینیو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مورینیو 14ــمین پیروزی خود در لالیگا را در مقابل هرکولس کسب کرد و از عملکرد تیم هم بسیار راضی است.
"من به همراه تیم بسیار خوشحال هستم ، بازی هایی که قبل از لیگ قهرمانان اروپا انجام میشوند همواره سخت و دشوار هستند. ما باید هرکولس را میبردیم و این کار را بسیار خوب انجام دادیم.در نیمه ی دوم توپ را خوب به گردش در آوردیم."
"بنزما بهتر از همیشه بود.او کارهایی را انجام داد که قبلا هیچوقت انجام نداده بود، بنزما خوشحال است و ما هم به همراه او خوشحال هستیم .در این بازی های بنزما را داشتن خوب است و او بهترین گلزن ماست.رونالدو و هیگواین بیرون هستند و او توانسته 4 گل به ثمر برساند و به ما اجازه ی این را داده است که 6 امتیاز بسیار مهم را به حساب خود واریز کنیم.من دوست دارم که انتخاب بین بازیکن هایی که در سطح بالایی بازی میکنند برای من سخت باشد."
"هافبک های ما بسیار خوب بازی کردند.گرانرو و لاس در نیمه ی اول خوب بودند و ژابی آلونسو و خدیرا هم در نیمه ی دوم در سطح بالایی ظاهر شدند."
"لیون تیم بسیار خوبی است ، تیمی با تجربه و فلسفه دی لیگ قهرمانان اروپا.ما در بازی روز چهارشنبه باید در بهترین فرم خود باشیم.همه ی بازی هایی شما نمیتوانید آن را ببرید ضربه ی سختی به شما میزند اما واقعیت این است ، شما نمیتوانید همه ی بازی های خود را با پیروزی پشت سر بگذارید و در بعضی از مواقع شما مجبور هستید که حذف از لیگ قهرمانان اروپا را تحمل کنید.فکر میکنم که بازی سختی را در مقابل حریفی سخت پیش رو داریم.بازی کردن با 12 یار آسان است ، اگر سانتیاگو برنابئو از ما حمایت کند ما سریع پیشرفت خواهیم کرد و همچنین قدرتمند تر هم خواهیم شد."
"من نتوانستم صحبت های رئیس را بخوانم زیرا من در روزی که بازی داریم نه چیزی میخوانم نه چیزی تماشا میکنم تا تمرکز من حفظ شود.من گفتم که سخنرانی بسیار مهمی برای آینده ی باشگاه است.یک باشگاه بزرگ مربی بزرگ هم نیاز دارد اما یک مربی ــه بزرگ وقتی بزرگ است که توسط باشگاه بزرگ حمایت شود.برای من مهم است که حمایت رئیس را داشته باشم ، من همواره گفته ام که من به حمایت بازیکنانم و باشگاه نیاز دارم.رئال مادرید بزرگ ترین باشگاه جهان است و ما اگر در کنار هم باشیم قوی تر از همیشه هم خواهیم بود."
"شما با نتیجه چیز هایی میسازید.مردم با نتیجه ها خوشحال هستند وقتی آن ها هم خوب هستند و یا وقتی که فکر میکنند سرانجام خوب خواهند شد.این چیزی است که مردم را هیجان زده میکند و مهم این است که ما چیزی را امسال خواهیم برد یا به نظر برسیم که در پایان چیزی را کسب خواهیم کرد.این چیزی است که به ما اجازه میدهد تا مردم را هیجان زده نگه داریم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید