سلام خدمت اساتید
فکر کنم چند ساعت پیش که سایتشونو چک کردم 600 زده بود![]()
سلام خدمت اساتید
فکر کنم چند ساعت پیش که سایتشونو چک کردم 600 زده بود![]()
580-600 بود تو ایران دلیور . یعنی تقریبا"با قیمت آتریکس خود ایران دلیور یکی هست![]()
خداییش برای اختلاف جزیی 200 نمی ارزه!
سلام نصب رام moto ginger ms2 teaser v5 چه جوریه کسی میدونه رام من الان رام اصلی 2.3.4 هستش.
میتونم اصلا نصبش کنم؟
سلام دوستان
من می خوام دیفای بگیرم ولی کل بازار رو گشتم لنز قرمز گیرم نیومد
حالا یه سوال
چقدر برام مشکل پیش میاد اگه لنز سبز رو بخرم به خصوص برا آینده توی آپدیت رام ها مشکلی برام پیش نمی یاد؟
یه راهنمایی کنین ممنون میشم
این گوشی فایلهای pdfرا میخواند؟البته با آپدیت به اندروید2.2
اگر کسی دست دوم وتمیز این گوشی را میخواهد بفروشد لطفا به من اعلام کند تانسبت به خرید اقدام شود.
این رام 2تا فایل داره یکی zip هست و یکی دیگه sbf . اول فایل زیپ رو از تو ریکاوری ریستور میکنی و بعدش که گوشی ریست شد و بالا اومد فایل با پسوند sbf رو با برنامه rsd-lite فلش میزنی .
این سبز و قرمز رو الکی بزرگ کردن . والا من که لنز سبز داشتم هر رامی هم میخواستم رو گوشیم میریختم . در مورد آپدیت هم نگران نباش چون نهایتش برای این گوشی جینجربرد هست که الانم براش کلی از این رامها هست .
بله pdf رو نشون مید
Last edited by fire159; 13-11-2011 at 10:08.
ایا تفاوت آندروید2.2 با 2.3 این قدر چشمگیر است که defy+ را باقیمت تقریبا600هزارتومان بخرم؟چه تفاوتهایی این دو ورژن دارند؟
به نظر من با این تفاوت قیمت خرید دیفای معمولی خیلی خیلی بهتر هست . دیفای هم تو ایران گوشی محبوبیه و ساپورت خیلی خوبی داره .
الان فکر کنم دیفای 370 هم گیر بیاد . با این قیمت واقعا" حریف نداره این گوشی
سلام
من تصمیم گرفتم defy بخرم فقط یه چندتا سوال داشتم در موردش
این گوشی تا چند سال میتونه برام کار کنه ؟ از لحاظ استحکام بدنه و خش و این چیزا میگم ، چون من زیاد حوصله اینو ندارم که حواسم باشه گوشی خش نگیره و این چیزا
من استفادم ایناست آهنگ گوش دادن ، کلیپ دیدن ، عکس دیدن ، بلوتوث ، اس ام اس ، ام ام اس ، اینترنت ، چت ، پست گذاشتن ، فیس بوک ، برنامه های بانکی ، gps ، wifi . این که شد همه چیز
راستی با فارسی مشکلی نداره ؟
وای فای و جی پی اس خوب کار می کنن ؟
توی پکش چی باید باشه ؟
گوگل مپ داره ؟
باطریش چقد دووم داره ؟
multi touch داره ؟
چه پسوندایی از فایل های ویدیویی رو اجرا میکنه ؟ divx اجرا میکنه ؟ یا باید برنامه نصب کنی واسش ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
Last edited by reallovegach; 14-11-2011 at 13:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)