تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 421 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این مدا که سی دی همراهش نیست جز داس
    خش رو من ندیدم ولی جای دست میمونه که البته پاک کردنش راحت هست ولی شاید یکی دوست نداشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب خوبی یک لپ تاپ به ویندوز اورجینالش هست. حالا چرا سی دیش را نمی دن!!؟

مدلی از دل هست که چنین خصوصیت های خوبی داشته باشه ولی نکات ضعف 5010 را نداشته باشه؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب خوبی یک لپ تاپ به ویندوز اورجینالش هست. حالا چرا سی دیش را نمی دن!!؟

مدلی از دل هست که چنین خصوصیت های خوبی داشته باشه ولی نکات ضعف 5010 را نداشته باشه؟
    خوب این که لپ تاپ با ویندوز اورجینال بهتره یا نه نظر شخصیه و هر کسی بسته به کاربردش یکی از این دو رو انتخواب میکنه
    از نظر من بدون ویندوز برای کاربرای حرفه ای بهتره چون حدود 50 هزار ارزونتره و از طرفی کاربرا مجبور نیستن حتما از ویندوز 7 hp یا starter استفاده کنن
    در مورد Cd هم که مشکلی نیست ، شما میتونید با نرم افزارهای بک آپ گیری ، از ویندوز بک آپ تهیه کنید و هر زمان که ویندوز دچار مشکل شد، براحتی اون رو به روز اول برگردونید ، فکر میکنم اگه اینکار هم نکنید ، یه درایو پنهان که مختص به ریکاوریه ویندوزه وجود داره که میشه در این مواقع ازش استفاده کرد، اما راه بی خطرتر اینه که با norton ghost یا هر برنامه دیگه، یه بک آپ بگیرید
    لک شدن بدنه رو نمیشه چندان هم جزو معایب حساب کرد(حداقل باعث میشه بیشتر به لپ تاپتون برسید)
    خش هم که نه، مگه اینکه با میخی چیزی بیفتی به جونش
    اگه عیبش رو میخای که فقط زاویه دید نامناسبه، یعنی فقط از روبرو تصویر خیلی شفاف دیده میشه
    مورد آخر رو ما پیدا نکردیم، شما بگردید اگه پیدا کردید به ما هم خبر بدید
    Last edited by sheytoon001; 12-02-2011 at 01:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از جواب.
    شما گفتید نیازی به سی دی نیست و فقط از ویندوزی که داره بکاپ بگیرم و...
    خب مشکل من اینجاست! مگه ویندوز روشون نصبه؟ مگه سیستم عاملشون داس نیست؟

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

راستی نگفتید درایورها را باش می دن یا نه؟ کدام گارانتی داشته باشه بهتره؟ یا فرقی نمی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزی اگر دقت کنید امروزه تعداد لپ تاپ هایی که با داس ارائه میشوند بیشتره و من خودم به شخصه اصلا حاضر نیستم از 7 خانگی استفاده کنم.1 سال و نیم هست از 7 مورد نظرم استفاده میکنم و راضی هستم.
    موقغ خرید علی الحساب یه ویندوز براتون نصب میکنند که بیشتر هم 32 بیت هست.که بهتره بعدا خودتون عوضش کنید.
    درایورهاش رو هم معمولا فروشنده میریزه توی هارد و بهتون میده اما اون هم ممکنه 32 بیتش رو بهتون بده.
    اگر ایترنت پر سرعت دارید میرید سایت دل و تمام درایور ها رو میگیرید برای همیشه خلاص میشید.
    گارانتی که چه عرض کنم هر کی یکی رو دوست داره.
    من با گارانتی امرتات گرفتم ولی به نظر من دنبال گارانتی مغازه ای نرو و از همین معروف ها مثل امرتات و زیگورات و ... بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب از جایی که من می خوام بخرم می گه 60-70 تومان بیشتر می گیره تا ویندوز نصب کنه فکر کنم اورجینال باشه. درسته؟ از کجا بفهمم اورجیناله؟ قیمتی که می گه مناسبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

هر کی به یه سیستم عامل نیاز داره.یکی آلتیمیت ، یکی پروفشنال و ...
    با توجه به قابلیت های این لپ تاپ که مناسب واسه هر نوع کاربری هست ، روش ویندوز نصب نشده.تا بسته به نیاز هر فرد خودش نصب کنه.
    در مورد درایور هم باید گفت که شرکت دل این لپ تاپ رو به سفارش ایران نزده.یا سفارش دبیه یا اروپا.از اون جاییم که همه جا (به جز ایران) اینترنت پر سرعت دارن نیومده خودشو عذاب نداده چون ظرف چند دقیقه دانلود می شه.
    اگه به سفارش ایران بود حتما شرکت دل خودش روش تمامه ویندوز هارو نصب می کرد ، 4تا کپیم از درایورا می گرفت ، می ذاشت تو جعبه ی لپ تاپ

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------

خب از جایی که من می خوام بخرم می گه 60-70 تومان بیشتر می گیره تا ویندوز نصب کنه فکر کنم اورجینال باشه. درسته؟ از کجا بفهمم اورجیناله؟ قیمتی که می گه مناسبه؟
    ویندوز اصل 60 تومنه؟
    پس برو 30 تا 2000 تومنیه غیر اصل بخر.هر کدوم بلاک شد اونیکیو نصب کن
    والا بصرفه تره.هیچ کم و کاستیم نداره.البته فکر نکنم به 30 تا نیاز پیدا کنی حداقل هر کدومش واست 1 سال کار می کنه.یعنی تا لپ تاپت کار می کنه ، ویندوز هم داری.
    یه خوبیه دیگشم اینه که 60 تومنو اقساط می دی.سالی 2000 تومن

8. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir--khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اسپیناس تو سایتش یه گرافیک با مدل ATI HD 1024mb گذاشته.
    میشه درباره این یکم توضیح بدین.
    قیمتش هم با core i5 نوشته 899 تومن.

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

دوستان از مشكلاتی كه 5010 داره كدوما رو شما هم دارید؟

1-اسمبل شل و ول قسمت مانیتور طوریكه كه سمت چپ و پایین عملا" لقه!
    2-مشكل با وایرلس كه بعضی وقتها اتوامتیك وصل نمیشه و باید خاموش روشن بشه
    3-باطری در جای خودش كاملا" محكم نیست و یك میلیمتری لق میزنه

ضمنا" 5010 یعنی بدون ویندوز! نسخه دارای ویندوز اسمش 15R هست نه 5010
    مطمئنی دوست عزیز؟؟؟ 15R رو میگم!!! آخه لپ تاپ من INSPIRON 15R هستش ولی ویندوز نداشت!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب پس با این اوصاف بهتره نذارم ویندوز نصب کنه و خودم نصب کنم. آخه یه مشکلی که هست ویندوز 7 بعد از مدتی گیر می ده غیر اورجینالش را می گم.
    در کل عیبی نداره برای لپ تاپ ویندوز اورجینال نگیر؟.
    خواهشا این را هم بگید از کجا بفهمم اورجینال می ده یا نه؟ کدام ویندوز روی این لپ تاپ خوب جواب می ده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •