اگه بتونی استکیومتری رو بزنی فکر کنم بقیه آسانتر از اون باشند چون هر تست استکیومتری(به قول معلم ما)حداقل 3 4 دقیقه وفت لازمه
اگه بتونی استکیومتری رو بزنی فکر کنم بقیه آسانتر از اون باشند چون هر تست استکیومتری(به قول معلم ما)حداقل 3 4 دقیقه وفت لازمه
کلا فکر کنم شیمی برای اکثر بچه ها راحت ترین درس محسوب میشه.
اکثر کسایی که شیمی رو بالای 65 میزنن مشکل اصلیشون شیمی پیش 2 هست.
خودم وقتی پیش دانشگاهی بودم معلم شیمیمون از همون اول سال این شیمی پیش 2 رو واسمون عین غول 10 سر کرده بود،انقدر که من خودم از شروع شدن ترم دوم وحشت داشتم.
واسه امتحانای ترمم شیمی رو 16 شدم درصورتی که زیست،فیزیک و ریاضی رو 20 شدم.
واسه کنکورم اصلا سراغ این 2 تا فصل نرفتم چون خیلی میترسیدم...
اما وقتی بعد کنکور این 2 تا فصل رو خوندم به این نتیجه رسیدم که هیچ فرقی با سایر مباحث شیمی نداره فقط یکم پیچیده تره،ولی اگه کامل بخونی و درست بفهمی 8 تا تستش رو تو کنکور قول میدم راحت تر از بقیه مباحث شیمی جواب بدی.
اي بابا همه به فكر كنكورن ديگه مثل قديما نيست دانشگاه رايگان باشه قبول هم بشي بايد كلي هزينه به دانشگاه بدي زياد خوشحال نباشيد بگيد ما خيلي زرنگيم كنكور قبول شديم
مگه چقدره؟؟!!![]()
شیمی درسی بود که من برای درصد 100 رفتم سر کنکور گرچه میدونستم عمرا نمی تونم 100 بزنمولی خب چیزی که تو سال کنکور یاد گرفتم این بود که سعی کنم به بالاتر از تواناییم فکر کنم
برای صد زدن شیمی ( منظور همون بالای نود هست) :
1- علاقه داشته باشید و یا حداقل از هیچ کدوم از مباحث شیمی بدتون نیاد
2- روی جدول تسلط زیادی داشته باشید ( گروه های اصلی و همین طور عناصر 4 تناوب اول رو بلد باشید)
3- بیشتر واکنش ها رو در حد حفظ بلد باشید ( البته واکنش های خاص که توی متن کتاب و تمرینات رو حفظ کنید)
4- کنکور ریاضی و تجربی داخل و خارج از سال 84 به این طرف رو بزنید. البته در ماه خرداد
5- ترجیحا درس آخر نباشه ( که وقت کم بیارید)
6- مسئله مسئله مسئله ..... خیلی خیلی باید مسئله حل کنید
7- تستای مبکران رو چند باره حل کنید حداقل تستایی رو که علامت میذارید رو دوباره حل کنید
8- کوچکترین نکات متن کتاب و درسنامه های بهمن بازرگانی رو به دقت بخونید و کاملا بفهمید
9- دعا کنید سر کنکور شانس داشته باشید و سوال عجیب غریب به پستتون نخوره
( دلیل اینکه می گم نمیشه به صد فکر کنید اینه که تو کنکور 88 فکر میکنم حدود 30-40 نفر در کل کشور تونسته بودن شیمی رو بالای نود بزنن رشته ریاضی توضیحات دقیق رو در کتاب سنجش آخر گاج می تونید پیدا کنید)
فکر کنم در حال حاضر ترمی 700-800 باشه!!!مگه چقدره؟؟!!
Last edited by Reza31001; 10-02-2011 at 21:16.
دانشگاه پيام نور حضوري حدود 460 هزار تومان
غير انتفايي 550 هزار تومان
شبانه 260 هزار تومان
آزاد 800 هزار تومان
قيمت ها حدوديه!!!!!
شبانه هم از سرت بنداز بيرون سهميه به ارتشي ها و فرهنگيان تعلق گرفته
نه بابا شبانه هم وجود داره منتها یه سری سهمیه مخفیبرای هیئت علمی و ... وجود داره که فکر می کنم نامحدود باشه
(در ضمن فرهنگیان هیچ گونه سهمیه ای ندارن اگه بود چون من از هر دو طرف (پدر و مادر) ساپورت میشم باید تو شریف درس می خوندم)
به خود كسي كه فرهنگي باشه ميدن !!!!!!!!!!!
تازه اگه رتبت 1 بشه شبانه زابل قبول ميشي پس زياد زور درس نزن كار كن مگو چيست كار كه سرمايه جاوندانيست كار
دو ماه هم بخوني بسه
اينمدتو كار كن يه چيزي نسيبت بشه
بچه های داوطلب ارشد:
تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز دوشنبه 25/11/89 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرسقرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است بر اساس اطلاعات كارت اعتباري و يا شماره پرونده و كد رهگيري وارد سايت سازمان شده و نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون اينترنتي و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي شخصاً براي پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اهاااااااا... من فکر میکردم روزانه هم پولی شده
من خودم الان دارم ترمی 1 .. 1 و دویست پول میدم برای آزاد
پیام نورم حدودا 250 تا 300 تومنه
Last edited by babak_gww; 10-02-2011 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)