:43:
:43:
حسین اونا رو ولشون کن واگذارشون کن به خدا.من که هر کی بهم میرسه میگه pes بهتره منم میگم آره درست میگی.زیاد خودتو خسته نکن.من توی یکی از پستها نوشتم که فیفا تقریبا یک بازی شبیه سازه و pes بیشتر آرکید و فانه تا شبیه ساز اینو که نوشتم وای مثل مور و ملخ ریختن سرم که این چه حرفیه تو زدی استغفار کن یکی میگفت این پستی که من دادم خنده دار ترین پستیه که توی این چند سال اخیر خونده یکی میگفت دقیقا داری برعکس میگی و در واقع این فیفاست که آرکیده و pes یک بازی شبیه سازه . حالا مگه میشه اینارو قانع کرد عملا کچلم کردن .
ولی بعضی جاها pes واقعا بهتر از فیفا هستش.مثلا 5-6 نفر از دوستات میان خونتون اونموقست که pes رو روو میکنیم دو به دو بازی میکنیم میخندیم به این هوش بالای بازیکنا![]()
اینو گفتی من به خودم امیدوار شدم.رکورد من 86 درصد پاس درسته.کری یر مودو با من سیتی شروع کردم یه بازی دوستانه قبل فصل با ویارئال داشتم نامردا 94 درصد پاس صحیح داشتن.حال کردم.من معمولا حدود 72-73 درصد پاسام درسته البته چون شروع مجددام با دروازه بان بصورت کوتاه نیست و با شوت دروازه بان بازیو شروع میکنم درصد دقت پاسها یکی دو درصد کمتر میشه . در واقع اگه شروع مجددها رو هم پاس کوتاه بدم بطور میانگین درصد پاسهای درستم به حدود 75 درصد میرسه . رکورد درصد پاسهای درستم هم 81 درصده که دوبار این رکوردو بجا گذاشتم و کمترین مقدار هم 64 درصد بوده .
ولی این حالت دستی نعمتی بزرگ برای ماست.بازیها رو از این به بعد با جدیت دنبال میکنم به آمار توجه میکنم و ارزش یک گل فوق العاده بالا میره همینطور استفاده از ترکیب های متنوع در طول یک بازی.
حالا میخوام کم کم همه آپشن ها رو منوال بذارم الان فقط پاس ، پاس توی عمق ، سانتر دستی هستن.
برام دعا کنید![]()
یادته حسین اون اوایل که فیفا 10 رو دستی بازی می کردیم درصد پاس ها از 65 بیشتر تجاوز نمی کرد : دی
حالت دستی خیلی سخته... من با منچستریونایتد از ارسنال تو حالت لجندری 6 تا گل خوردم ..15 دقیقه!
سلام
حالا يه دفعه نمي خواد بري دستي لجندري بازي كني ... اول بيا مراحل پايينتر ... قشنگ همه حركات رو اونجا ياد بگير و بعد برو لجندري ...
خيلي چيزا رو بايد ياد بگيره آدم ... نحوه ي سانتر و جهت دقيقش در حال حركت بازيكن ... نحوه ي پاس دادن بازيكن و پاس تو عمق ... نحوه ي گل كردن تك به تك ها و ...
جدیدا شاکلکه دوست شدم
دیگه جمع محبوبان جمع هست توش
مانوئل نوئر
رائول گونزالز
علی کریمی
اینم گل زیبای علی کریمی که از فاصله دور این ضربه ایستگاهی رو به زیباترین شکل ممکن به گل تبدیل می کنه از کف ندید کم حجمه : 704 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اصلاح شد)
Last edited by Spaniuly; 11-03-2011 at 23:52.
آرمين جان فكر كنم فايل مشكل داره ... براي من تانصفه نشون ميده !
بسیار زیبا بود فقط یه نکته در مورد کیفیت فیلم: با این کیفیت من که نمی تونم علی کریمی را تشخیص بدم نکنه ..
جدی نگفتم اونو فقط کیفیت فیلم به خاطر ترغیب امثال من به دیدن گل زیادی پاین آورده شده بود.همین.بزار من کاملش کنم ( نکنه پیرلو بود)
Last edited by City 17; 13-03-2011 at 17:16.
بزار من کاملش کنم ( نکنه پیرلو بود)
خب مثلا موقع سانتر کردن یا پاس تو عمق باید چیکار کنم که خیلی تمیز برسه.... مگه مثل ساکر نیستLB رو نگه دار بعد Y رو بزن؟ کلا چیزایی که بدون بازی هم میشه یاد گرفت رو توضیح بدی ممنون میشمسلام
حالا يه دفعه نمي خواد بري دستي لجندري بازي كني ... اول بيا مراحل پايينتر ... قشنگ همه حركات رو اونجا ياد بگير و بعد برو لجندري ...
خيلي چيزا رو بايد ياد بگيره آدم ... نحوه ي سانتر و جهت دقيقش در حال حركت بازيكن ... نحوه ي پاس دادن بازيكن و پاس تو عمق ... نحوه ي گل كردن تك به تك ها و ...![]()
Last edited by HORROR; 12-03-2011 at 00:50.
پس این ها رو هم ببینید بد نیست نسخه PC هست اینا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)