تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 311 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید یه سوال هم داشتم
    کسی به حرکات Fake Drag Back و Stop And Go تسلط داره مارو راهنمایی کنه ؟

ممنون
    :43:

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

من توی یکی از پستها نوشتم که فیفا تقریبا یک بازی شبیه سازه و pes بیشتر آرکید و فانه تا شبیه ساز اینو که نوشتم وای مثل مور و ملخ ریختن سرم که این چه حرفیه تو زدی استغفار کن یکی میگفت این پستی که من دادم خنده دار ترین پستیه که توی این چند سال اخیر خونده یکی میگفت دقیقا داری برعکس میگی و در واقع این فیفاست که آرکیده و pes یک بازی شبیه سازه . حالا مگه میشه اینارو قانع کرد عملا کچلم کردن .
    حسین اونا رو ولشون کن واگذارشون کن به خدا.من که هر کی بهم میرسه میگه pes بهتره منم میگم آره درست میگی.زیاد خودتو خسته نکن.
    ولی بعضی جاها pes واقعا بهتر از فیفا هستش.مثلا 5-6 نفر از دوستات میان خونتون اونموقست که pes رو روو میکنیم دو به دو بازی میکنیم میخندیم به این هوش بالای بازیکنا

من معمولا حدود 72-73 درصد پاسام درسته البته چون شروع مجددام با دروازه بان بصورت کوتاه نیست و با شوت دروازه بان بازیو شروع میکنم درصد دقت پاسها یکی دو درصد کمتر میشه . در واقع اگه شروع مجددها رو هم پاس کوتاه بدم بطور میانگین درصد پاسهای درستم به حدود 75 درصد میرسه . رکورد درصد پاسهای درستم هم 81 درصده که دوبار این رکوردو بجا گذاشتم و کمترین مقدار هم 64 درصد بوده .
    اینو گفتی من به خودم امیدوار شدم.رکورد من 86 درصد پاس درسته.کری یر مودو با من سیتی شروع کردم یه بازی دوستانه قبل فصل با ویارئال داشتم نامردا 94 درصد پاس صحیح داشتن.حال کردم.
    ولی این حالت دستی نعمتی بزرگ برای ماست.بازیها رو از این به بعد با جدیت دنبال میکنم به آمار توجه میکنم و ارزش یک گل فوق العاده بالا میره همینطور استفاده از ترکیب های متنوع در طول یک بازی.

حالا میخوام کم کم همه آپشن ها رو منوال بذارم الان فقط پاس ، پاس توی عمق ، سانتر دستی هستن.

برام دعا کنید

3. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یادته حسین اون اوایل که فیفا 10 رو دستی بازی می کردیم درصد پاس ها از 65 بیشتر تجاوز نمی کرد : دی

5. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

حالت دستی خیلی سخته... من با منچستریونایتد از ارسنال تو حالت لجندری 6 تا گل خوردم ..15 دقیقه!

7. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

حالت دستی خیلی سخته... من با منچستریونایتد از ارسنال تو حالت لجندری 6 تا گل خوردم ..15 دقیقه!
    سلام
    حالا يه دفعه نمي خواد بري دستي لجندري بازي كني ... اول بيا مراحل پايينتر ... قشنگ همه حركات رو اونجا ياد بگير و بعد برو لجندري ...
    خيلي چيزا رو بايد ياد بگيره آدم ... نحوه ي سانتر و جهت دقيقش در حال حركت بازيكن ... نحوه ي پاس دادن بازيكن و پاس تو عمق ... نحوه ي گل كردن تك به تك ها و ...

9. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جدیدا شاکلکه دوست شدم
    دیگه جمع محبوبان جمع هست توش
    مانوئل نوئر
    رائول گونزالز
    علی کریمی

اینم گل زیبای علی کریمی که از فاصله دور این ضربه ایستگاهی رو به زیباترین شکل ممکن به گل تبدیل می کنه از کف ندید کم حجمه : 704 کیلوبایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اصلاح شد)
    Last edited by Spaniuly; 11-03-2011 at 23:52.

11. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

آرمين جان فكر كنم فايل مشكل داره ... براي من تانصفه نشون ميده !

13. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مانوئل نوئر
    رائول گونزالز
    علی کریمی

اینم گل زیبای علی کریمی که از فاصله دور این ضربه ایستگاهی رو به زیباترین شکل ممکن به گل تبدیل می کنه از کف ندید کم حجمه : 704 کیلوبایت
    بسیار زیبا بود فقط یه نکته در مورد کیفیت فیلم: با این کیفیت من که نمی تونم علی کریمی را تشخیص بدم نکنه ..
    بزار من کاملش کنم ( نکنه پیرلو بود)
    جدی نگفتم اونو فقط کیفیت فیلم به خاطر ترغیب امثال من به دیدن گل زیادی پاین آورده شده بود.همین.
    Last edited by City 17; 13-03-2011 at 17:16.

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بسیار زیبا بود فقط یه نکته در مورد کیفیت فیلم: با این کیفیت من که نمی تونم علی کریمی را تشخیص بدم نکنه ..
    بزار من کاملش کنم ( نکنه پیرلو بود)

سلام
    حالا يه دفعه نمي خواد بري دستي لجندري بازي كني ... اول بيا مراحل پايينتر ... قشنگ همه حركات رو اونجا ياد بگير و بعد برو لجندري ...
    خيلي چيزا رو بايد ياد بگيره آدم ... نحوه ي سانتر و جهت دقيقش در حال حركت بازيكن ... نحوه ي پاس دادن بازيكن و پاس تو عمق ... نحوه ي گل كردن تك به تك ها و ...
    خب مثلا موقع سانتر کردن یا پاس تو عمق باید چیکار کنم که خیلی تمیز برسه.... مگه مثل ساکر نیستLB رو نگه دار بعد Y رو بزن؟ کلا چیزایی که بدون بازی هم میشه یاد گرفت رو توضیح بدی ممنون میشم
    Last edited by HORROR; 12-03-2011 at 00:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •