تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 451 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان سلام
    دوباره دارم با N61 پست میدم!
    چهارشنبه ی گذشته رفتم و گرفتمش! با دو دست ادب تحویل دادن و یک قرون هم _زورشون نرسید_ نگرفتن
    یه کم شل اومده بودم هم 50 تومن کرده بودن تو پاچه مبارک و بیش از اینها هم معطل شده بودم!
    البته کفرم در اومد وقتی به طرف گفتم که پس چرا همکارت گفت هفته ی قبل سه شنبه آماده بوده در حالی که همونروز من زنگ زده بودم و شما گفتی مادربرد سوخته و زمان درست شدنش نامعلومه! گفت بله ساعت 5:30 بعد از ظهر درست شده! ((و من چهار تماس گرفته بودم! )) بعد طرف گفت من تماس گرفتم باهاتون ((و من اگر کارد میزدی خونم نمی ریخت! )) گفتم نخیر تماس نگرفتید با بنده!
    خلاصه گفت برگه ی رسید رو گفت امضا کن ! که گفتم اول محبت کنید من لپ تاپ رو تست کنم بعد چشم! امضا هم می کنم! خلاصه چک کردم مشکلی نداشت و سخت افزارم رو هم چک کردم محض اطمینان و مشکلی نبود!
    الانم دارم باهاش کار می کنم! دوباره ورژن 210 رو ریختن! به نظر من بهترین ورژن همینه! کم صدا و نرم کار میکنه (مثل موتور بنز )
    مبارک باشه علی جان. مال من هم امروز تعمیرش باید تموم شده باشه چون برد رسیده دستشون. فردا باید برم بگیرم. فقط کارام فشرده شده نمیدونم وقت میکنم یا نه

من هم باید همونجا جلوی چشمشون یه تست مشتی توپ بگیرم صدا و سی پی یو و گرافیک و همه چی رو خوب تست کنم که یه موقع ....

خوشحالم کارشون رو درست انجام دادند و پول اضافی هم نگرفتند. خوب کردی شل نیومدی. دمت گرم.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

وایو من جان حالا قبول میکنید که من راست میگفتم؟
    البته خیلی باید ببخشید که من اینقدر به این مطلب بلوری گیر دادم بالاخره برای دوستان دونستن این موضوع ضرر که نداشت حداقل میدونن لپ تاپی که میخرن چه امکاناتی داره.
    محسن جان خیلییییییییییییییی مبارک باشه. حالا تیکه ننداز. من و آقای وایومن و فکر کنم مهران جان و چندی دیگر از دوستان به این دلیل که قیمتش غیر طبیعیه حدس زدیم اورست سوتی داده یا حالا یه اشتباهی شده.

ولی همه خوشحالیم که بلوری رایتر داره. مبارکت باشه.

بازیهای پلی 3 هم که میدونی دیگه الان با اتصال یه فلش -- کننده میشه کپی کاری کرد و با بلوری های کپی شده بازی کرد. اینکه بلوری رایتر داری خیلی به دردت میخوره البته نه الان ولی به زودی.

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

چطور میشه تو این کلوپ پست بدیم و تو پستمون عکس باشه و عکس بصورت کامل نمایش داده بشه؟
    آخه من هروقت میخوام عکس بذارم و وقتی بالای کادر ارسال پست عکس کوه را میزنم و آدرس عکس را میدم و ok را میزنم عکس به صورت علامت ضربدر در داخل یه مربع کوچیک دیده میشه و خود عکس دیده نمیشه... مثل پست بالایی خودم
    لطفا راهنمایی کنید
    تو سایت پرشین گیگ اکانت بساز رایگانه. 100 مگ فشا میده که میتونی لینک مستقیم بدی. با لینک مستقیم هم که میشه عکس گذاشت. این که نمیاد به خاطر اینه که سایتی که توش آپلود میکنی مشکل داره.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

از اساتید کسی نبود جواب بده؟ وایومن جان علیرضا جان و بقیه دوستان لطفا راهنمایی کنید.
    یه برنامه خوب واسه رایت بلوری هم اگه سراغ دارید واسه دانلود بذارید ممنون میشم

محسن جان این فروم خیلی باحاله چون استاد نداره . بچه ها همه مشاالله صمیمی و باحال هستن آدم حال میکنه. استاد مستاد بیاد دیگه کار فروم تمومه.

والله برنامه که زیاده ولی Nero Multi Media Suite 10 و Ashampoo Burning Studio به نظر من خوب هستن.

واسه رایت ایمیج سی دی و دی وی دی و ... هم Ultra Iso خوبه.
    برنامه واسه ریپ کردن بلوری و ... هم DVDFAB .
    برنامه ساخت درایو مجازی هم Daemon Tools و Power Iso.

6. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مشاالله امروز چه شلوغ پلوغه تاپیک ...

حامد جان خسته نباشی. وقتی تو بایوس express gate نداره دیگه باید صرف نظر کنی.

ضمنا من هم اصلا استفاده نمیکنم چون یه بار کار دستم داد و اطلاعات هاردم رو یه کوچولو به هم ریخت. تازه من همیشه به علت نصب بودن برنامه های زیاد مجبورم ویندوزم رو هایبرنیت کنم که زودی بیاد بالا وگرنه باید کلی صبر کنم پراسز ها ران بشه. در واقع حدود 1050 تا ترد رو سی پی یو ران میشه که این بدون اجرای برنامه ی خاصی هست. اگه چیزی اجرا کنم که بیشتر هم میشه. یعنی ویندوز که میاد بالا انقدر شلوغه که باید کلی صبر کنم یکی یکی پراسز ها برن رو سی پی یو و ....

شما هم اگه خیلی اذیت میشی از هایبرنیت استفاده کن ببین چه جوریاست.

ASUS Fansy Start

شروع زیبای ایسوس برنامه ای هست که کاری میکنه که وقتی لپ تاپ رو روشن میکنید به جای اون صفحه که سیاه و بی ریخته عکس و آهنگ بیاد. اون رو تو بایوس اینبل کن و بعد تنظیماتش تو ویندوزته. من یه لیست عکس بهش دادم. قاب عکس انتخاب کردم. یه آهنگ رو بریدم به صورت .WAV در آوردمش و گذاشتم تو شروع روشن شدن پخش کنه. خیلی هم حال میده.

گزینه ی Animated نمیدونم چی چی که گفتی هم مال اینه که نوشته ی ایسوس که اول روشن کردن میاد به صورت متحرک ظاهر شه. صدا هم تو بایوس فعال کنی اون نوشته به همراه آهنگ نشون داده میشه.

برای اینکه غنسی استارت ایسوس هم آهنگ داشته باشه حتما آهنگ رو فعالش کن دادا.

فعلا ... شب خوش. البته ما که حالا حالاها آنلاینیم.

8. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

اینجا هم اون تصویری که از رایت بلوری توسط این لپ تاپ گرفتم را میتونید مشاهده کنید
    البته قبلش از علیرضا جان تشکر میکنم که در این امر منو راهنمایی کردن
    Last edited by mohsenjxj; 10-10-2010 at 00:34.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

بازیهای پلی 3 هم که میدونی دیگه الان با اتصال یه فلش -- کننده میشه کپی کاری کرد و با بلوری های کپی شده بازی کرد. اینکه بلوری رایتر داری خیلی به دردت میخوره البته نه الان ولی به زودی.

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

تو سایت پرشین گیگ اکانت بساز رایگانه. 100 مگ فشا میده که میتونی لینک مستقیم بدی. با لینک مستقیم هم که میشه عکس گذاشت. این که نمیاد به خاطر اینه که سایتی که توش آپلود میکنی مشکل داره.
    علیرضا جان راهنماییت درمورد اکانت ساختن تو پرشین گیگ و آپلود عکس خیلی به دردم خورد و واقعا استفاده کردم ولی چطوره که بعضی از دوستان بدون این کار و به صورت مستقیم تو این کلوپ عکس میذارن و وقتی صفحه ها رو باز میکنی بدون رفتن به آدرس خاصی عکس ها به صورت مستقیم نمایش داده میشن؟
    لطفا اگه راه حل بهتری هست بفرمایید استفاده کنیم.
    درمورد استفاده از بازیهای پلی3 هم دراین لپ تاپ و اتصال فلش و رایت کردنشون با بلوری و استفاده از اونها هم اگه ممکنه یکم مفصل تر توضیح بدید که بدونیم چجوریاست لطفا اگه ممکنه کامل و از مقدمه توضیح بدید
    باتشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا جان راهنماییت درمورد اکانت ساختن تو پرشین گیگ و آپلود عکس خیلی به دردم خورد و واقعا استفاده کردم ولی چطوره که بعضی از دوستان بدون این کار و به صورت مستقیم تو این کلوپ عکس میذارن و وقتی صفحه ها رو باز میکنی بدون رفتن به آدرس خاصی عکس ها به صورت مستقیم نمایش داده میشن؟
    لطفا اگه راه حل بهتری هست بفرمایید استفاده کنیم.
    درمورد استفاده از بازیهای پلی3 هم دراین لپ تاپ و اتصال فلش و رایت کردنشون با بلوری و استفاده از اونها هم اگه ممکنه یکم مفصل تر توضیح بدید که بدونیم چجوریاست لطفا اگه ممکنه کامل و از مقدمه توضیح بدید
    باتشکر فراوان
    محسن جان عکسایی که گذاشتی بازم نیومد که. من با همون علامت کوه میذارم میاد. شاید تو پی سی من اینجوریه. نمیدونم ...

بچه های فروم تو سایتایی با قابلیت لینک مستقیم آپ میکنن. مثلا اینا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زیاد هم هستن ولی من چون میخوام عکسا یه موقع غیب نشه یا پیلتر نشه از پرشین گیگ استفاده کردم . تا حالا ندیدم پیلتر بشه ...

اینم عکس شما:

آقا من کی گفتم ps3 رو با n61 بازی کنید ؟ من فتم ps3 هم کپی خور شده و میشه توش بلوری کپی شده گذاشت و استفاده کرد منتها باید اون فلش خاص روش وصل شه. کار چینیها بوده ... نامردا .

برای ps2 اجرا کردن با کلی دنگ و فنگ من یه تاپی زدم ... حالا هنوز همه ps2 ها شبیه سازی نشده چه جوری میخوان ps3 رو شبیه سازی کنن؟
    Last edited by alireza1411; 09-10-2010 at 23:56.

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داش حامد ببین برو توی منوی start اون پایین . بعد روی run کلیک میکنی اونجا تایپ میکنی msconfig یک پنجره باز میشه که چند تا تب داره میری توی تب startup اونجا هرچی تیک میبینی رو بردار بجر مثلا power managment . یا باطری . صدا .... از اسمشون معلومه شما اگه یک عکس هم بزاری از برنامه هایی که توی این پنره نشون داده میهش بهتر میتونم کمک کنم . یا حق .

14. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان من امروز بالاخره asus n61jq رو 1.400.000 گرفتم البته ویندوز نداشت و dos بود بعد که آمدم خوابگاه بازش کردم دیدم asus pro61 jq هستش با گارانتی امرتات خواستم ببینم این دو تا چه فرقی با هم دارن وکدومشون بهتره ممنون میشم راهنماییم کنید
    کانفیگش رو لطف میکنی؟

امروز یه n61jq-jx061v توی بازار بزرگ اهواز دیدم همیجوری رفتم قیمت گرفتم چشتون روز بد نبیه
    گفت 1590!!!!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا من کی گفتم ps3 رو با n61 بازی کنید ؟ من فتم ps3 هم کپی خور شده و میشه توش بلوری کپی شده گذاشت و استفاده کرد منتها باید اون فلش خاص روش وصل شه. کار چینیها بوده ... نامردا .

برای ps2 اجرا کردن با کلی دنگ و فنگ من یه تاپی زدم ... حالا هنوز همه ps2 ها شبیه سازی نشده چه جوری میخوان ps3 رو شبیه سازی کنن؟
    نه علیرضا، بلوری کپی نمیخوره، فقط از روی هارد اجرا میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •