می تونین بازی رو با خیال راحت از سایت دانلودها بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونین بازی رو با خیال راحت از سایت دانلودها بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا فقط یکی بیاد بگه بزرگترین مشکل بازی یعنی صدای مسخره تماشاگرا حل شده ؟
به جرات میتونم بگم من و بالای 10 تا از دوستام به خاطر گزارشگر و صدای مسخره تماشاگرا در نسخه 2010 حتی حاضر نشدیم یک دست هم درست و حسابی بازی کنیم ..
تو نسخه دمو دروازبانها اکثر توپهایه برگشتی رو میندازن جلو پای مهاجم اونم گلش میکنه تو نسخه اصلی چطوره؟
تو تهران کجاها آوردن ؟ همه جا ؟
بچه ها یه لطفی کنید در اختیار ما هم هم بزارید . نسخه اصلیو میگم .....![]()
آقا یکی بگی چطورمیشه بازی رو بصورت ارجینال تهیه کرد ؟
در مورد صداي تماشاگر ها بايد بگم من كه تغييري احساس نكردم....و چيز ديگه اي كه من رو خيلي ميرنجونه اينه كه بعد گل خوشحالي ها درست و حسابي نيس تماشاگرها سرو صداشون زياد نيس و بازيكن ها دور هم با شور و اشتياق جمع نميشن...معمولا زماني كه گل به ثمر ميرسه بازيكن شروع به خوشحالي كردن ميكنه ولي اينجا بايد انقدر بره تا از محوطه خارج شه و برسه گوشه زمين و مشتش رو گره كنه كه فكر ميكنم جالب نيس
آقا اگه می تونی رایت کن برای ما هم پیک کنی ممنونت می شیم . همه هزینه ها رو هم می دیم .
محتوای مخفی: صحبت های مدیر سایت دانلودهار در مورد این بازی و جواب سوال بازدید کننده ا در نوع خودش جالب بود که براتون میزارم راست و دروغش پای خودشون
پس با این حساب کونامی دیگه باید از عرصه ساخت بازی فوتبال در پیسی بیرون بره ..
مسئولای کونامی فقط به فکر کنسول هستند و با این کار دارن ثابت میکنند که ps3 براشون مهمه نه پیسی ..
به نظرم باید منتظر باشیم یه شرکت غول دیگه ساخت بازی فوتبال رو بر عهده بگیره چون واقعا کسی که ps3 بازی کنه pes تو پیسی مذخرف ترین بازی عمرش میشه با این مشکلاتش ..
وقتی بازم صدای تماشاگراش رو درست نکردند یعنی اینکه عمدا نمیخوان درست بشه !
Last edited by Gilopa; 01-10-2010 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)