فکر کنم آخری باید باشه ....اسمش یادم نیساون شنل....esc بزنيد بعد توي inventori ...اونجا پيداش ميكنيد ...![]()
![]()
فکر کنم آخری باید باشه ....اسمش یادم نیساون شنل....esc بزنيد بعد توي inventori ...اونجا پيداش ميكنيد ...![]()
![]()
ببخشید من منظورتو اشتباه فهمیدم گفتم بری همونجا که خریدی![]()
esc رو بزن میشه عوش کرد![]()
سلام دوستان من امروز نسخه ۲ دی وی دی بازی رو خریدم.تو بازی هم اومد رفتم تا اون قسمت اول که پدرش بهش یه نامه میده که به کسی برسونه ولی هیچ علامتی تو نقشه نیست! کجا باید برم؟ رو eagle vision هم میرم میزنه map update ولی map هیچ تغییری نمیکنه! باید چیکار کنم؟ من امروز با کلی ذوق و شوق خریدمش...
سلام....
دوست من موردي نداره ..... ذوق و شوقتم نگه دار .....ايراد از كزكتون هست ....صفحه قبلي يكي از دوستان به اسم ESLAMI اگه اشتباه نكنم ....توي امضاشون كرك بازي هست .... اونو بگيريد و مراحلي كه گفته رو انجام بديد ...درست ميشه ...![]()
دوستان راهنمایی کنند محل سیو بازی در ویندوز سون کجاست و برای انتقال اون بر روی یه پی سی دیگه باید کار خاصی انجام داد یا نه ؟
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم این پیغامو میده
an internet connection is reguired to play this game .failed to connect to the ubisoft master server .pleas verify that your internet connection is functional and try again
راستی من این بازیو با windows7 اجرا میکنم
ممنون میشم که راهنماییم کنید
من شنیده بودم که این بازی احتیاجی به crack نداره
بازی احتیاج به اتصال به اینترنت داره
دوست عزیز و قدیمی
سلام
امکان داره آدرسی برای دانلود این پچ Black Edition به من بدی؟
یک مقداری هم از تفاوت هایش برایم بگو
سلام. بچه ها من اونجا که میره تو جلد التایر گیر کردم. اونجا که همش از مامورهای صلیبیه. میرم دنبال هدفش ولی از برج نمیتونم بالا برم .دلیلش چیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)