سلام من امروز یه ویو خریدم خواهش میکنم جواب سوامو بدین چون هرجا میرم کمکم نمیکنن.
گوشی من اصلا فارسی رو ساپورت نمیکنه و وقتی اس ام اس فارسی میزنن به شکل مربع میفته.
چیکار کنم؟؟؟
Please Help Me
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام من امروز یه ویو خریدم خواهش میکنم جواب سوامو بدین چون هرجا میرم کمکم نمیکنن.
گوشی من اصلا فارسی رو ساپورت نمیکنه و وقتی اس ام اس فارسی میزنن به شکل مربع میفته.
چیکار کنم؟؟؟
Please Help Me
سلام مبارکه
نگران نباشید![]()
شما باید گوشیتون رو فلش بزنید که آموزشش تو سایت هست![]()
آقا یه دنیا تشکر
راستی میتونین یه راهنمایی بکنین که بدونم از کجا بفهمم گوشیم اصله.
در ضمن وقتی هم که فیلم برداری میکنم پسوندش mp4هست ,درسته دیگه؟
راستی چند ساعت بزارم تو شارژ اولیه الان 4 ساعته
ممنون
خیالت تخت اصله
کلا دو مدل داره یکی made by samsung هستش که تو چین ساخته میشه .
یکی made in korea by samsung هستش که تو کره ساخته میشه ولی هیچ تفاوتی ندارن.
-----------------------------------
اره mp4 با کیفیت HD هستش.
----------------------------------
اگه الان هنوز شارژ داره ازش استفاده کن تا کامل شارژش تموم بشه بعد بزن به شارژ 4-5 ساعت برا دفعه اول کافیه
گرچه زود تراز اینا پر میشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
مرسی از لطفتون
من چندتا سوال دیگه هم دارم,دیگه ببخشید کم تجربم
یکی این که نمیتونم اسم بلوتوث را عوض کنم
و دومی ساعت رو هر جور تنظیم میکنم نمیشه میزارم رو تهران اما اشتباهه
سومی هم اینکه من فلش زدم و گوشیم الان فارسی رو ساپورت میکنه اما بازی آسفالت 5 را الان هر چقدر میگردم نیست؟؟؟
یه دنیا تشکر![]()
سلام.
دوستان میشه یه کم بیشتر در مورد نصب این برنامه توضیح بدین .
گوشی باید فریمور خاصی داشته باشه تا بشه اینکارو کرد ؟ من همین فریمور فابریک رو دارم . اون قسمتی که گفتین فایل exe رو که دانلود کردم با exe خود برنامه جایگزین کنم من اصلا فایل پوشه برنامه رو پیدا نمیکنم .
لطفا راهنمائی کنین .
اولا باید ورژن بادا شما 1.2 باشد
دوما شما اول باید Navitel رو از از سامسونگ اپز روی مموری کارتتون دانلود و نصب کنید
بعد از این کار شما باید فایل متنی پوشه bada 3.5.1 رو در data برنامه کپی کنید (Others\bada_applications\ 5qc29b74b6 \ Data)
بعدش باید نقشه هارو در مموری کارتتون ذخیره کنید و از طریق برنامه نقشه هارو Index کنید
سلام
دوستان من هم wave دار شدم
دو سئواله فوری داشتم،آیا گوشی نو باید باطریش فول باشه؟، ماله من یه ذره داشت بعد از چند دقیقه تموم شد!
اگر الان یکی دو ساعت بزنم تو شارژ و قبل از پر شدن ور دارم چیزیش نمیشه؟ ، بعدن دو باره خالی شد بزنم فول پرشه...،یا برا بار اول باید بزنم حتما فول شه؟!
لطفا سریع جواب بدین![]()
به نظر من برای بار اول بذار کامل بر شه بعدش دیگه چون اینها لیتیوم یون هستند هر وقت خواستی بگذار بر شه
دوستان من هر بار گوشیمو به PC وصل می کنم و Kies رو باز می کنم وقتی می خوام برم توی بخش Samsung Apps برنامه هنگ می کنه. اولش کلی اون دایره می چرخه که ماله لود شدنه, ولی بعدش قفل می کنه. اما توی Sync کردن گوشی برنامه هنگ نمی کنه. من Kies رو هم پاک کردم و آخرین ورژنش رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت! باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)