تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 296 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

هادی جان ثبت کردم .

حسین می بینم که صفحه اول تاپیکو ویرایش کردی. توضیحاتت عالی بود.دستت درد نکنه. فکر کنم با توضیحاتی که دادی تعداد افراد متقاضی برای دوره بعد خیلی زیاد بشه که باید یه فکری کرد چون ممکنه خیلی ها که دوست دارن شرکت کنن از این مسابقات محروم بشن. اگر یه نفر هم در کنار تو بتونه بازیهارو مدیریت کنه فکر کنم بشه دو تا لیگ درست کرد. حالا باید دید چی میشه.
    راستی منم آپشن فایلو بهت داده بودم.توی پست اول بذارش.
    ممنون وحید جان . باشه آپشن فایلتو توی صفحه اول میذارم . راستی کرک 1.3 رو نصب کردی ؟ اگه نصب نکردی سر خودت کلاه میره چون بیشتر بخش هایی که تنظیم کردی توی فایل فرم ترکیبت ذخیره نمیشه .
    الان وقتی فرم بچه ها رو لود میکنی تمام تنظیماتی که بچه ها توی فرمشون انجام دادن برات لود میشه ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون وحید جان . باشه آپشن فایلتو توی صفحه اول میذارم . راستی کرک 1.3 رو نصب کردی ؟ اگه نصب نکردی سر خودت کلاه میره چون بیشتر بخش هایی که تنظیم کردی توی فایل فرم ترکیبت ذخیره نمیشه .
    الان وقتی فرم بچه ها رو لود میکنی تمام تنظیماتی که بچه ها توی فرمشون انجام دادن برات لود میشه ؟
    نه هنوز دانلود نکردم. فرم بچه ها چون بازی باهاشون نداشتم امتحان نکردم. میشه بگی مثلا چه چیزایی ذخیره نمیشه؟ ترکیب ذخیره بشه برای من بسه چون تقریبا تاکتیکهای پیش فرض تیم خوب هست. فقط ضربه کاشت زن ها رو مارکینگ هم ذخیره بشه خوبه. حالا در مورد این کرک مطمئنی؟ خودت امتحان کردی؟
    حالا شاید تا چند روز دیگه دانلودش کردم. فکر کنم فقط من اینجا اینترنت dial up دارم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه هنوز دانلود نکردم. فرم بچه ها چون بازی باهاشون نداشتم امتحان نکردم. میشه بگی مثلا چه چیزایی ذخیره نمیشه؟ ترکیب ذخیره بشه برای من بسه چون تقریبا تاکتیکهای پیش فرض تیم خوب هست. فقط ضربه کاشت زن ها رو مارکینگ هم ذخیره بشه خوبه. حالا در مورد این کرک مطمئنی؟ خودت امتحان کردی؟
    حالا شاید تا چند روز دیگه دانلودش کردم. فکر کنم فقط من اینجا اینترنت dial up دارم
    کرک 1.0 فقط فرمیشن بازی و تاکتیکهای تیمی رو میچینه . یعنی بخش عمده ای از تنظیمات سیو نمیشن حتی ارنج تیم و گزینه ای که ارنج تیم رو اتومات میچینه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرک 1.0 فقط فرمیشن بازی و تاکتیکهای تیمی رو میچینه . یعنی بخش عمده ای از تنظیمات سیو نمیشن حتی ارنج تیم و گزینه ای که ارنج تیم رو اتومات میچینه .
    میشه یه مثال بزنی که مثلا چه چیزای دیگه نمیاد. اگه مسئله فقط قسمت assisted settings هستش که اونو میشه هر کسی راحت به طرف مقابل بگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان داشتم آمار بازیهای بچه ها رو نگاه میکردم یادمه توی فصل نقل و انتقالات کلی به بچه ها گفتم همش به فکر مهاجم نباشید هافبک و حتی مدافعین و دروازه بان اهمیتشون کمتر از مهاجمین نیست اما کمتر کسی گوش کرد حالا اگه به آمار نگاه کنین میبینید که بچه ها بطور متوسط توی هر بازی 1.25 گل خوردن و این آمار خیلی زیاده . از اونطرف توی هر بازی 1.5 گل به ثمر رسوندن .
    اگه توی فصل نقل و انتقالان کمی به پستهای دیگه هم توجه میشد الان هر کدوم از بچه ها نتایج بهتری کسب میکردن.

آمار بازیها :

کل بازیها : 25 بازی
    تعداد بردها : 9 برد
    تعداد مساویها : 11 مساوی
    تعداد باختها : 5 باخت
    گلهای زده : 37 گل
    گلهای خورده : 31 گل

میشه یه مثال بزنی که مثلا چه چیزای دیگه نمیاد. اگه مسئله فقط قسمت assisted settings هستش که اونو میشه هر کسی راحت به طرف مقابل بگه.
    خیلی چیزا هست وحید . مثلا انتخاب بازیکنان برای ضربات کرنر و ایستگاهی دور و نزدیک یا انتخاب مدافعین برای گرفتن مهاجم حریف یا انتخاب بازیکنانی که موقع ضربه کرنر به مهاجمین اضافه بشن . همینطور کل بخش assistance .
    همچنین ویرایش پستها و انتخاب استراتژیها . هر کدوم از این موارد اهمیت زیادی در بازی دارن که حتی تنظیم دقیق اونها میتونه سرنوشت یک بازیو عوض کنه . علاوه بر اینها کسی حوصله نداره با عکس و توضیح یک ساعت به حریفش بگه که چی کار کنه .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین جان این هم فرمیشن من ( اینتر میلان) برا بازیهای رو در رو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Armin 7; 07-03-2010 at 11:19.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان من می تونم بازیمو انجام بدم آخه شهاب سیو نذاشته؟
    من از سیو قبلی کسی که قبل شهاب بازیشو انجام داده می تونم استفاده کنم؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها منم بازیمو با نتیجه ی 3 بر 0 بردم.عجب بازی بود.با اینکه رونالدو و آلونسو رو نداشتم.ولی بازی رو بردم.حالا همه میتونن قدرت واقعیه رئال رو درک کنن
    گل اول رو کاکا زد و گل دوم رو ایگوان و گل سوم رو رائول که در نیمه دوم اوردمش تو زد.بازیه واقعا زیبایی بود اصلا زیاد تمایل به گل زدن نداشتم و با پاسکاریهای تک ضرب و جابجا شدن گیجشون کرده بودم.ولی 3 گل رو زدم.
    سیو بازی:
    کد:

بازیه دیشبو دیدین رئال رفت اول جدول؟

راستی حسین خبری از بازیکنان تو جدول گلزنان نبود چرا ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این هم فرمیشن من ( اینتر میلان) برا بازیهای رو در رو
    کد:

سلام

باشه آرمین جان سیو فرمتو توی پست اول قرار میدم . در ضمن با سیو بازی عادل بازیتو انجام بده . اینکه شهاب سیو بازیو توی تاپیک نذاشته تقصیر خودشه علاوه بر این من باید آپشن فایلشو تعدیل کنم و تیمشو چند واحد قویتر کنم بعد مجدد بازیهاشو انجام بده .
    راستی این فرمیشنی که ساختی با کرک 1.3 هستش دیگه ؟

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

عادل جان الان فقط تو و وحید هستین که از کرک 1.3 استفاده نمیکنین . ایت مساله توی بازیهای رو در رو مشکل ساز میشه پس لطفا این کرک رو دانلود کن و بعد از نصب با این کرک فرم ترکیب تیمت رو بساز تا توی پست اول قرار بدم اینجوری لازم نیست برای هر بازی به حریفت بگی چطوری ترکیبت تیمتو بسازه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسین جان من میتونم بازیمو با سیو عادل ادامه بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •