تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 1291 اولاول ... 1782282682742752762772782792802812822883283787781278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت guitar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز تماس گرفتم اپراتور گفت تماس فقط به خاطر اینه که به شما بگن توی محدوده سیگنال دهی هستید یا نه ولی اگه خودتون مطمئن هستید که مشکل سیگنال ندارید میتونید پول رو به حساب بریزید ومنتظر نصاب بمونید حالا نمی دونم چکار کنم میشه به حرف اپراتور اطمینان کرد ؟ اخه تو ایمیل گفته قبل از تماس ایرانسل با شما از واریز پول خوداری کنید.9 روز هم گذشته.

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز تماس گرفتم اپراتور گفت تماس فقط به خاطر اینه که به شما بگن توی محدوده سیگنال دهی هستید یا نه ولی اگه خودتون مطمئن هستید که مشکل سیگنال ندارید میتونید پول رو به حساب بریزید ومنتظر نصاب بمونید حالا نمی دونم چکار کنم میشه به حرف اپراتور اطمینان کرد ؟ اخه تو ایمیل گفته قبل از تماس ایرانسل با شما از واریز پول خوداری کنید.9 روز هم گذشته.
    من هم که زنگ زدم به اپراتور همینو گفت ولی من باور نکردم (از Electronic-Arts پرسیدم گفت دوباره زنگ بزن) فرداش که زنگ زدم گفت شناسه وایمکس رو بدید بعدش گفت به پشتیبانی خبر میدم تا 24 ساعت دیگه بهتون زنگ می زنند که بعد از یک ساعت از شماره 09351000000 تماس گرفتند و گفتند منطقه شما سیگنال قوی هست و می تونید پول رو پرداخت کنید.

3. این کاربر از petr-cech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما ، با این اوصاف برای وایمکس اقدام کنم بهتره.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من تقریبا 10 روز هست ثبت نام کردم روز اول یک SMS اومد که 28 روز محلت دارید پرداخت کنید روز بعد SMS اومد که ظرف 2 روز پرداخت نکنید حاسبتون بسته میشه...!
    چون که داخل E-Mail گفتند که حتما باید باهاتون تماس گرفته بشه تا پول رو واریز کنید منم هنوز پول رو واریز نگرفتم...تماسی هم تا امروز با بنده گرفته نشده..!! بعد از 10 روز..!

چیکار کنم؟
    بابا صد بار تا حالا گفتم اگر زنگ نزدن باید خودتون زنگ بزنید و اگر گوش نکردن دوباره زنگ بزنید

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11 دریافت فایل به روز رسانی نرم افزار مودم های وایمکس

Firmware

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by patal; 28-02-2011 at 20:06.

7. 5 کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جريان اين فريم وير ها چيه‌؟ بايد حتما ارتقاع بديم ؟
    رعایت نکردن هرکدام از موارد فوق منجر به آسیب دیدن و از کار افتادن کامل مودم خواهد شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد فريم وير :
    فايل راهنماي فريم وير را دريافت كردم و خواندم و سپس برنامه مربوط به آپديت فريم وير را دريافت كردم و بعد از تغيير ip و بقيه چيزها برنامه رو اجرا كردم و تا 99% هم خوب پيش رفت كه بعد از چند دقيقه زد upgrade field و يك پيغام داد كه به فارسي ميشه ""مودم را يك بار خاموش كنيد و دوباره روشن كنيد و برنامه را اجرا كنيد و اگر دوباره به مشكل برخورديد با پشتيبان تماس بگيريد"" كه دوباره سر 99% همون طوري شد و Fail شد ....بعد از اين ديدم كه آنتن ها به طور عجيبي يكي در ميان روشن شده و اونجا بود گفتم كه مودم پريد ! و بايد باهاش خداحافظي كنم كه بعد از برگردوندن Ip به حالت اتوماتيك و ري استارت مودم ،‌اين به آغوش من بارگشت.اين آپگريد هم مكافاتي داره !

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------

نمي دونم چرا آخرش upgrade field ميزنه ! دوستان مي دونند؟

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

اين آخرش اينطوري شده و upgrade field زد براي مودم مشكلي پيش نمياد؟

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

10. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از دیروز بعدازظهر سرعتم دوباره خیلی خوب شده بود ولی مجددا از امروز بعدازظهر سرعتم حدود 24کیلو بایت شده!!
    برای شما هم افت سرعت پیش اومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد فريم وير :
    فايل راهنماي فريم وير را دريافت كردم و خواندم و سپس برنامه مربوط به آپديت فريم وير را دريافت كردم و بعد از تغيير ip و بقيه چيزها برنامه رو اجرا كردم و تا 99% هم خوب پيش رفت كه بعد از چند دقيقه زد upgrade field و يك پيغام داد كه به فارسي ميشه ""مودم را يك بار خاموش كنيد و دوباره روشن كنيد و برنامه را اجرا كنيد و اگر دوباره به مشكل برخورديد با پشتيبان تماس بگيريد"" كه دوباره سر 99% همون طوري شد و Fail شد ....بعد از اين ديدم كه آنتن ها به طور عجيبي يكي در ميان روشن شده و اونجا بود گفتم كه مودم پريد ! و بايد باهاش خداحافظي كنم كه بعد از برگردوندن Ip به حالت اتوماتيك و ري استارت مودم ،‌اين به آغوش من بارگشت.اين آپگريد هم مكافاتي داره !

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------

نمي دونم چرا آخرش upgrade field ميزنه ! دوستان مي دونند؟

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

اين آخرش اينطوري شده و upgrade field زد براي مودم مشكلي پيش نمياد؟

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
    من کله قندم (ببخشید مودم BM632) را بدون مشکل آپدیت کردم.

13. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان تو قسمت تنظيمات و اطلاعات Device رو ديدم از 02 به 520 آپگريد شده ولي نمي دونم براي چي سر 99% درصد گيركرد!

15. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •