سلام
کسی شماره ی از فروشگاهی را داره که ست بلند گوهای جامو را داشته باشه
pm لطفا
سلام
کسی شماره ی از فروشگاهی را داره که ست بلند گوهای جامو را داشته باشه
pm لطفا
یه سینما خانگی با قیمت حدود 500 اینا اگه امکانش هست معرفی کنید ( 50 تومن این ور اونور فرقی به حال من نمیکنه ...)
یه سوال دیگه : 5-4 ماه پیش من قصد خرید rs30 با قیمت حدودا 570 داشتم ولی الان که نگاه میکنم میبینم قیمتش شده 650 !!! مدلی که من مد نظرم بوده فرق میکنه یا این که قیمتش افزایش پیدا کرده ؟
سیام دوست عزیز
rs-30 ، در حدود 5 ماه پیش 620 تومن با پلیر بوده که بدون پلیر 550 تا 570 قیمت داشت . احتمالا شما rs-33 رو دیدی که قیمتش فکر کنم با پلیر 650 هست. آمپ rs-33 جدیدتر و بهتر است که صای dts-hd master رو ساپورت می کنه و بهتر از آمپ rs-30 هست. تو این رنج قیمت بد نیست. من خودم rs-30 رو دارم و الان دارم برای بانداش cross over می ذارم تا کیفیت صدا رو بتونم بالاتر ببرم.
مي دونم كه اين توقع زياديه و كار سختيه اما اگر رايان عزيز و يا ساير دوستاني كه در اين خصوص بصورت حرفه اي اطلاعات دارند بتونند فايلي رو تهيه كنند كه در اون اطلاعات سيستم هاي مختلف ( حداقل سيستم هايي كه خودشون بهش اعتقاد دارند ) و در رنج قيمتي ميانگين (600 تا يك ميليون ) رو در جدولي با عكس از سيستم ها بگذارند فكر مي كنم اولا كار خداپسندانه ايهثانيا از تكرار سوال توسط دوستان كم تجربه ممانعت مي كنه . ممنون ميشم اگه اين كار صورت بگيره .
سلام
من رفتم فروشگاه راستین (جای دیگه ای بلد نبودم ) گفتم یه سیستم 7.1 که 3D و 1080p 24p ساپرت کنه چی دارید اینو پیشنهاد داد
امپ Pioneer VSX-LX53 گفت 1150000 تومن
باند هم از سری monitoraudio bx با سابش 7.1 دورو بر 1700000 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برام 7.1 - 3D و 1080p 24pبودنش مهمه نظرتون چیه خوبه بگیرم یا با این هزینه پیشنهاد بهتری داریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باند هم Cerwin-Vega هم داشت خوشگل بود گفت قدرتیه بدردت نمیخره
لتفا راهنماییم کنید تاحالا ازین خریدا نکردم
سلام
من رفتم فروشگاه راستين (جاي ديگه اي بلد نبودم ) گفتم يه سيستم 7.1 که 3D و 1080p 24p ساپرت کنه چي داريد اينو پيشنهاد داد
امپ Pioneer VSX-LX53 گفت 1150000 تومن
باند هم از سري monitoraudio bx با سابش 7.1 دورو بر 1700000 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برام 7.1 - 3D و 1080p 24pبودنش مهمه نظرتون چيه خوبه بگيرم يا با اين هزينه پيشنهاد بهتري داريدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باند هم Cerwin-Vega هم داشت خوشگل بود گفت قدرتيه بدردت نميخره
لتفا راهنماييم کنيد تاحالا ازين خريدا نکردم
کار عالیه
فقط اگه بتونه سیستمهای زیر 600 تومن و تجاری را در بر بگیره و اونا را هم معرفی و در رده خودشون بررسی کنه خوبه
دوست عزیز پیشنهاد شما بسیار جالبه، منتهی اینکار باید توسط یکی از دوستان صورت بگیره که کاملا تو این زمینه به همه چیز مسلط باشه.من اطلاعاتم و تجربم اونقدر کامل نیست که بتونم یه فایلی رو تهیه کنم تا دوستان فقط به اون بسنده کنند.به نظر من خود تاپیک حکم یک فایل پر از اطلاعات هست که صحبت ها و نکات و تجربیات خیلی از دوستان توش ذکر شده.بهرحال اگر کسی بخواد تو این زمینه اطلاعاتی کسب کنه و با سیستم ها بیشتر آشنا بشه فکر کنم نصف صفحات همین تاپیک رو بخونه کاملا و کاملا متوجه بشه.
من خودم شخصا تو همین تاپیک از خیلی از دوستان مطالب و نکات جالبی رو یاد گرفتم و همیشه هم ازشون ممنونم.
ممنون از اینکه تجربتون رو در اختیار ما قرار دادید .منم در مورد ساب با شما موافقم . فکر نکنم خیلی لازم باشه . مخصوصا تو جامو 606 که روی اسپیکر های اصلیش سوپر ووفر داره .
به این دلیل هم بلوری و هم دی وی دی گذاشته بودن که بلوری 120 mp3 , vcd , usb رو ساپورت نمیکند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)