تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 1049 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    کسی شماره ی از فروشگاهی را داره که ست بلند گوهای جامو را داشته باشه
    pm لطفا

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سینما خانگی با قیمت حدود 500 اینا اگه امکانش هست معرفی کنید ( 50 تومن این ور اونور فرقی به حال من نمیکنه ...)

یه سوال دیگه : 5-4 ماه پیش من قصد خرید rs30 با قیمت حدودا 570 داشتم ولی الان که نگاه میکنم میبینم قیمتش شده 650 !!! مدلی که من مد نظرم بوده فرق میکنه یا این که قیمتش افزایش پیدا کرده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه سینما خانگی با قیمت حدود 500 اینا اگه امکانش هست معرفی کنید ( 50 تومن این ور اونور فرقی به حال من نمیکنه ...)

یه سوال دیگه : 5-4 ماه پیش من قصد خرید rs30 با قیمت حدودا 570 داشتم ولی الان که نگاه میکنم میبینم قیمتش شده 650 !!! مدلی که من مد نظرم بوده فرق میکنه یا این که قیمتش افزایش پیدا کرده ؟
    سیام دوست عزیز
    rs-30 ، در حدود 5 ماه پیش 620 تومن با پلیر بوده که بدون پلیر 550 تا 570 قیمت داشت . احتمالا شما rs-33 رو دیدی که قیمتش فکر کنم با پلیر 650 هست. آمپ rs-33 جدیدتر و بهتر است که صای dts-hd master رو ساپورت می کنه و بهتر از آمپ rs-30 هست. تو این رنج قیمت بد نیست. من خودم rs-30 رو دارم و الان دارم برای بانداش cross over می ذارم تا کیفیت صدا رو بتونم بالاتر ببرم.

4. این کاربر از peymanucf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض يك پيشنهاد

مي دونم كه اين توقع زياديه و كار سختيه اما اگر رايان عزيز و يا ساير دوستاني كه در اين خصوص بصورت حرفه اي اطلاعات دارند بتونند فايلي رو تهيه كنند كه در اون اطلاعات سيستم هاي مختلف ( حداقل سيستم هايي كه خودشون بهش اعتقاد دارند ) و در رنج قيمتي ميانگين (600 تا يك ميليون ) رو در جدولي با عكس از سيستم ها بگذارند فكر مي كنم اولا كار خداپسندانه ايه ثانيا از تكرار سوال توسط دوستان كم تجربه ممانعت مي كنه . ممنون ميشم اگه اين كار صورت بگيره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من رفتم فروشگاه راستین (جای دیگه ای بلد نبودم ) گفتم یه سیستم 7.1 که 3D و 1080p 24p ساپرت کنه چی دارید اینو پیشنهاد داد

امپ Pioneer VSX-LX53 گفت 1150000 تومن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باند هم از سری monitoraudio bx با سابش 7.1 دورو بر 1700000 تومن

کد:
    من برام 7.1 - 3D و 1080p 24pبودنش مهمه نظرتون چیه خوبه بگیرم یا با این هزینه پیشنهاد بهتری دارید

باند هم Cerwin-Vega
    هم داشت خوشگل بود گفت قدرتیه بدردت نمیخره

لتفا راهنماییم کنید تاحالا ازین خریدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من رفتم فروشگاه راستين (جاي ديگه اي بلد نبودم ) گفتم يه سيستم 7.1 که 3D و 1080p 24p ساپرت کنه چي داريد اينو پيشنهاد داد

امپ Pioneer VSX-LX53 گفت 1150000 تومن

کد:
    باند هم از سري monitoraudio bx با سابش 7.1 دورو بر 1700000 تومن

کد:
    من برام 7.1 - 3D و 1080p 24pبودنش مهمه نظرتون چيه خوبه بگيرم يا با اين هزينه پيشنهاد بهتري داريد

باند هم Cerwin-Vega هم داشت خوشگل بود گفت قدرتيه بدردت نميخره

لتفا راهنماييم کنيد تاحالا ازين خريدا نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مي دونم كه اين توقع زياديه و كار سختيه اما اگر رايان عزيز و يا ساير دوستاني كه در اين خصوص بصورت حرفه اي اطلاعات دارند بتونند فايلي رو تهيه كنند كه در اون اطلاعات سيستم هاي مختلف ( حداقل سيستم هايي كه خودشون بهش اعتقاد دارند ) و در رنج قيمتي ميانگين (600 تا يك ميليون ) رو در جدولي با عكس از سيستم ها بگذارند فكر مي كنم اولا كار خداپسندانه ايه ثانيا از تكرار سوال توسط دوستان كم تجربه ممانعت مي كنه . ممنون ميشم اگه اين كار صورت بگيره .
    کار عالیه
    فقط اگه بتونه سیستمهای زیر 600 تومن و تجاری را در بر بگیره و اونا را هم معرفی و در رده خودشون بررسی کنه خوبه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز پیشنهاد شما بسیار جالبه، منتهی اینکار باید توسط یکی از دوستان صورت بگیره که کاملا تو این زمینه به همه چیز مسلط باشه.من اطلاعاتم و تجربم اونقدر کامل نیست که بتونم یه فایلی رو تهیه کنم تا دوستان فقط به اون بسنده کنند.به نظر من خود تاپیک حکم یک فایل پر از اطلاعات هست که صحبت ها و نکات و تجربیات خیلی از دوستان توش ذکر شده.بهرحال اگر کسی بخواد تو این زمینه اطلاعاتی کسب کنه و با سیستم ها بیشتر آشنا بشه فکر کنم نصف صفحات همین تاپیک رو بخونه کاملا و کاملا متوجه بشه.
    من خودم شخصا تو همین تاپیک از خیلی از دوستان مطالب و نکات جالبی رو یاد گرفتم و همیشه هم ازشون ممنونم.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من صدای BR6 رو چک کردم... صداش بد نیست در مورد ساب هم فکر نکنم خیلی ضرورتی داشته باشه... اما از یه چیزیه این BR6 خوشم اومد این بود که حجم و سایز نسبتا خوبی داره خیلی غول پیکر نیست که آدم برای جا کردنش با مشکل مواجه بشه.
    ممنون از اینکه تجربتون رو در اختیار ما قرار دادید .منم در مورد ساب با شما موافقم . فکر نکنم خیلی لازم باشه . مخصوصا تو جامو 606 که روی اسپیکر های اصلیش سوپر ووفر داره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دیروز به طور اتفاقی از جلوی نمایندگی پایونیر رد شدم و یه نگاه به ویترینش انداختم.دیدم یه سیستم جدید پشت ویترین هست که اتفاقا همین چند روز پیش آقا دادیار گل زحمت کشیده بودن و عکسش رو گذاشته بودن و در موردش سوال کرده بودن.
    منتهی به دلیل عجله ای که داشتم فقط تونستم یه نگاه کوتاهی بندازم و نفهمیدم با چه آمپی ست کرده بودن.فقط یادمه که مدل بلندگوها ES3 بود و یه بلوری 120 پایونیر و یه دی وی دی پلیر فکر کنم 420 پایونیر هم همراه سیستم بود.متاسفانه بدلیل عجله زیادم اصلا نتونستم برم تو مغازه در موردش سوال کنم و ببینم که چرا دوتا پلیر همراه سیستمه و چه نوع آمپی استفاده کردن و اصلا دمو دارن برای تست صدا یا نه ولی قیمت کل رو فکر کنم 1070000 نوشته بودن البته نمی دونم قیمت بلندگوها با پلیرهاش بود یا نه و ...
    لازم به ذکره این ست بلندگو بدون ساب ووفر هستش.
    انشالله اگه وقت کنم یسر میزنم و دقیق تر بررسی می کنم اگر هم نتونستم به این زودی ها برم هرکدوم از دوستان مسیرش از اون طرفه زحمت بکشه ببینه دقیقا چه خبره.
    فقط نکته جالبی که وجود داره اسمی بود که برای این سیستم انتخاب کرده بودن و فکر کنم جزو ابتکارات خود فروشگاه راستین بود.نوشته بود HTP ES3 BD که من هرچی تو نت سرچ کردم به نتیجه کلی نرسیدم به جز اینکه ES3 فقط مدل بلندگوهاست و HTP هم بدلیل پکیج سینمایی بودن نوشتن و BD بدلیل اضافه شدن بلوری به سیستم نوشتن.

کد:
    به این دلیل هم بلوری و هم دی وی دی گذاشته بودن که بلوری 120 mp3 , vcd , usb رو ساپورت نمیکند.

13. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •