تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 472 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو تو خیابان ستارخان که ef7 بنزینی 2 ایر بگ بخرم داشتم تقاضا نامه اش را پر میکردم که با صدای زیاد یک سورن ودود وحشتناک که در جلوی نمایندگی حرکت میکد به بیرون از نمایندگی رفتم . سورن ef7 سفیدی بود که صاحبش ناراحت به من گفت ، نخریا. گفت فقط دو هفته به خاطر خالی کردن باطری ماشین خوابیده بوده. الان هم اومده روغن عوض کنه که با تعویض روغن اینجوری شده گفت 10 روزه میخواد ردش کنه تا میفهمن ef7 هست همه فرار مکنن گفت فقط lx سال بگیر. والا من گیر کردم .حالا که فعلا منصرف شدم. اگر هم بگیرم ux7 میگرم. گفتم با شما در جریان بزارم. برای صاحب سورن بسیار ناراحت شدم. خدایش این چه کیفیتی که به ما ارایه میدن.یعنی با 30 میلیون تومن هیچ انتخابی نداری واقعا مسخرس.
    خیلی برای خودم متاسف شدم.
    یه زمانی خاطرم هست قبل از تحریم این مدل رو واسه موتور آلمانیش می خریدن. سال 89 یه مدل ای اف دوگانه سوز خریدم. واقعا این ماشین همه چیزش به موتورشه. غیر از موتور همه جوره جنس بنجل به ما قالب کردن. خاطرم هست حتی اموبیلایزر هم ندادن به ما!! ولی خب بعد از تحریم این مدل خیلی تو سرش خورد. سال 91 بود فکر می کنم یه دسته موتور رو 400 تومن هم قیمت گرفتم تو بازار سیاه. قطعات گرون و تیراژ پایین این مشکلات رو هم داره
    Last edited by farsweb; 31-08-2014 at 22:25.

2. این کاربر از farsweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    ايران خودرو سمندهاي اي اف سون سال 92 رو براي سيستم ايربگ فراخوان داده است .
    جريان چيه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سوکت ایربگ مشکل داره دوست عزیز... باید تعویض بشه توسط نمایندگیها

5. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سمندef7 مدل 91 دارم خیلی هم راضیم فقط عددی که کیلو متر شمار نشان می دهد با عدد کیلومتر شمار کامپیوتر برای تعویض روغن فرق دارد اگر اطلاعی از موضوع دارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام سمند ef7 مدل 90 دارم خیلی راضیم ولی عدد کیلومتر شمار آن از عددکیلومترشمار کامپیوتر آن ، عدد بیشتری را نشان می دهد اگر کسی اطلاعی دارد ممنون می شم یعنی برای تعویض روغن وقتی عدد کامپیوتر را تنظیم می کنم وعدد کیلومتر شمارراهم یادداشت می کنم عدد کیلممتر شمار زودتر به عدد مورد نظر می رسد وبعد از حدودا 20 روز کامیوتر اعلام تعویض روغن می دهد
    Last edited by hossein ali 1; 01-09-2014 at 15:42. دليل: متن ناتمام

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سمندef7 مدل 91 دارم خیلی هم راضیم فقط عددی که کیلو متر شمار نشان می دهد با عدد کیلومتر شمار کامپیوتر برای تعویض روغن فرق دارد اگر اطلاعی از موضوع دارید
    با سلام سمند ef7 مدل 90 دارم خیلی راضیم ولی عدد کیلومتر شمار آن از عددکیلومترشمار کامپیوتر آن ، عدد بیشتری را نشان می دهد اگر کسی اطلاعی دارد ممنون می شم یعنی برای تعویض روغن وقتی عدد کامپیوتر را تنظیم می کنم وعدد کیلومتر شمارراهم یادداشت می کنم عدد کیلممتر شمار زودتر به عدد مورد نظر می رسد وبعد از حدودا 20 روز کامیوتر اعلام تعویض روغن می دهد
    اگر اشتباه نکنم ، عدد کیلومتر شمار رو سنسور کیلومتر اعلام میکنه ... و عدد کامپیوتر رو سنسور دیگه ای اعلام میکنه ....

تو طرحی که گذروندم این مشکل بطور کامل مطرح شد و یه ضعف بزرگ به حساب میومد برای سمند و ....

مشکلش حل نمیشه ! ولی به نمایندگی ببین چی میگن . کاش حافظه من یاری میکرد :(

9. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    سمنددوگانه مالتي LX كاركرد 6000تا مدل 93
    صبح ها ي زود كه ماشينو روشنش ميكنم تا برم كارخونه ، به علت سكوت زيباي كوچه يه صداي ترتر (روم به ديفال) از قسمت زيرموتور ماشين به گوش ميرسه مشابه شل بودن گلوئي اگزوز و انگار كه از يه جائي هوا نشتي داره و اين صدا توي ساعات ديگه روز محسوس نيست .
    از روز اول اين صدا رو داشته ، شما هم با اين شرايط تست كنين ببينين همين صدا رو دارين يا من داستان دارم .
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یه زمانی خاطرم هست قبل از تحریم این مدل رو واسه موتور آلمانیش می خریدن. سال 89 یه مدل ای اف دوگانه سوز خریدم. واقعا این ماشین همه چیزش به موتورشه. غیر از موتور همه جوره جنس بنجل به ما قالب کردن. خاطرم هست حتی اموبیلایزر هم ندادن به ما!! ولی خب بعد از تحریم این مدل خیلی تو سرش خورد. سال 91 بود فکر می کنم یه دسته موتور رو 400 تومن هم قیمت گرفتم تو بازار سیاه. قطعات گرون و تیراژ پایین این مشکلات رو هم داره
    حرف شما من رو یاد زمانی انداخت که بحث ef7 تازه مطرح شده بود، قرار شد این پروژه آخرش تحقق یک رویا باشه، ولی کی فکر می کرد که در نهایت تبدیل به یک سراب می شه، یادمه که قرار شد با مرکز تحقیقات موتور آلمان وارد فاز طراحی موتور بشیم اگه اشتباه نکنم و حافظه ام درست یاری کنه این پروژه سه تا فاز داشت که فاز اولش طراحی این موتور توسط کارشناسان آلمانی بود، که تولدش ef7 بود، در فاز دوم قرار بود کارشناسان ما با نظارت کارشناسان ایرانی یک موتور دیگر رو طراحی کنند، و در فاز آخر ما یک موتور رو به طور کامل طراحی کنیم و در این زمینه به طور کامل خودکفا و دانش بنیان بشیم، اما حالا چی شد و چرا به این جایگاه رسیدیم رو دیگه باید از مدیرانی پرسید که .... بگذریم، چه فایده داره، وصف حال این قضیه همین که بعد از چیزی حدود 10 سال از به بازار اومدن سمند ما هنوز هم داریم با اون سیستم سوخنگو عجیب غریبش (ازش متنفرم) سر و کله می زنیم، گیربکس ماشین صفر کیلومتر روغن ریزی داره، و سوکت ایربگ رفته تعطیلات،
    چی بگم، اگر 25 درصد کره جنوبی تدبیر و مدیریت داشتیم، قطعا بعد از چیزی حدود نیم قرن از تولد صنعت خودروسازی در کشورمون، هنوز مونتاژ کار اون هم از نوع بزن در رو و دزدش نبودیم

12. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

EF7 با 2000 كاركرد وقتي ماشين ميخواد حركت كنه بايد خيلي آروم كلاجو ول كنم و خيلي گاز بدم و اگر يه كم حواسم نباشه ماشين خاموش ميكنه مخصوصا توي سربالايي كه خيلي بدتر ميشه. با توجه به اين كه كلاج اينا برقيه و قابل تنظيم نيست ايراد از كجاست؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

EF7 با 2000 كاركرد وقتي ماشين ميخواد حركت كنه بايد خيلي آروم كلاجو ول كنم و خيلي گاز بدم و اگر يه كم حواسم نباشه ماشين خاموش ميكنه مخصوصا توي سربالايي كه خيلي بدتر ميشه. با توجه به اين كه كلاج اينا برقيه و قابل تنظيم نيست ايراد از كجاست؟
    سیم کلاج قابل تنظیم
    سیستم گاز برقی برای دریچه گاز هست ربطی به سیم کلاج نداره
    عمل کلاج گیری به صورت مکانیکی انجام میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •