تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 628 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام...
    Asus k52 موقع بازي زياد داغ نمي كنه كه به جاي Acer 5741G بگيرم؟
    چرا معمولا همه کم و بیش داغ می کنند. اما مقاومت ها در مقابل گرمای زیاد بسته به برند فرق می کنه.
    ظاهرا کول پد خوب بگیری چند ساعتی میشه بازی کرد. بهرحال لپتاپ زیاد هم بازی نیست (خودم تا عصر از سر کار می رسم خونه روشن می کنم تا بازی کنم).
    من اول می خواستم K52 یا K50 (مدل قدیمی تر) بگیرم. فروشنده میگفت بدنه قدیمی هاش دیرتر داغ می کنه.

این ایسر من که اصلا بدنه اش داغ نمیشه. اما باد خیلی گرمی موقع بازی از فنش بیرون میزنه.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان دیروز یه نوت بوک GIGABYTE مدل M1305 دیدم که انقدر زیبا بود نتونستم راحت از کنارش بگذرم.کسی راجع به این برند اطلاعاتی داره.کیفیتش چطوره؟

ميشه بگين كجا ديدين
    توي نت يا بازار

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام...
    Asus k52 موقع بازي زياد داغ نمي كنه كه به جاي Acer 5741G بگيرم؟
    دوست گرامب لپ تاپ کشش بازی خیلی نداره من خودم 5741 دارم وقتی به عنوان مثال IGI 2 بازی میکنی حتی اگه جلوی باد کولر هم باشی که خودم امتحان کردم اصلا فن لپ تاپ خاموش نمیشه و بعد از یک ساعت حوالی فن و کلید های QWERASDFZX داغ میشه که به راحتی میشه فهمید اگه زیاد می خواهی بازی کنی sony بگیر چون بهترین سیستم خنک کننده را دارد البته من اینجوری فکر میکنم وشنیدم

4. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

با سلام...
    فكر كنم جاي برخي از سوالاتم اينجا نباشه... اگر اينطوره ببخشيد ولي نمي دونستم كجا مطرح كنم...
    1- مي خواستم بدونم عمر مفيد حدودي نوت بوكهايي كه قيمتشون حدودا 1 ميليون تومان باشه حدودا چقدره؟
    2- من تحقيقاتي كه كردم به اين مدل لپتاپ رسيدم كه مدلش Acer 5741G هست. من هدفم از استفاده از نوت بوك استفاده از برنامه هاي گرافيكي مثل 3D Max و ... هست و كمي هم انجام بازي و انجام كارهاي دانشجويي و انجام تحقيقات... ولي شنيدم كه اين نوت بوك زبان عربي و انگليسي داره و نمي دونم اگر اينو بخرم اگر بخوام فارسي تايپ كنم از كجا جاي صحيح حروف را پيدا كنم؟
    3- ميشه لطفا مدل هاي مختلف ديگه اي را معرفي كنيد كه عمر مفيد بالايي داشته باشه و زياد سنگين نباشه كه راحت بشه حملش كرد و اينكه در ايران نمايندگي و پشتيباني معتبري داشته باشه كه وقتي به مشكل بر خورد بشه بهش مراجعه كرد....؟( با جستجو در بين مدلهاي مختلف در اين سايت واقعا سر در گم شدم )( لطفا مدل سخت افزارهاي نوت بوك پيشنهادي رو هم در صورت امكان ذكر كنيد و مدل پيشنهادي كارت گرافيكش حداقل 1ْGB باشه... )
    4- منظور از اين كانفيگ كه مي گن مثلا اين سرب نوت بوك كانفيگ هاي مختلف داره، چيه؟
    و اينكه ميگن نوت بوكها به افزايش درجه ي حرارت مقاوم هستند درسته؟

پيشاپيش از راهنماييتون و اين سايت پر محتوا ممنونم...
    acer 7541 G بد نیست و با توجه به قیمتش گرافیک و کانفینگ خیلی خوبی داره واسه 3D MAX هم فکر کنم جواب بده چون من خودم همین مدل را دارم و باهاش برنامه نویسی کار میکنم و تا 11 ساعت بدون وقفه باهاش کار کردم و از نظر من اصلا داغ نکرد ولی تا بحال 3D MAX کار نکردم

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

آقا جون مادرتون یکی هم ما رو تحویل بگیره من باید تا پس فردا این لب تاب رو بخرم چون پس فردا شب تولد نامزدمه میخوام بهش کادو بدم.میگم بهترین چیزی که با 900 تومن میشه خردی چیه؟برند و مارک هم اصلآ مهم نیست.زیاد هم اهل بازی نیست.فقط میخوام کانفیگ بالا داشته باشه و کلآ زود خراب نشه و اذیتش نکنه.
    سوال بعد این که بین Dell 5010 و Acer 5741 شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟همونطور که گفتم کانفیگ بالا و جنس خوب برای ما مهمه و این که اذیتمون نکنه.از نظر cpu هردو corei5 هستند اما 5010 فکر کنم 2.4 باشه و ایسر 2.26
    در عوض از نظر هارد مال 5010 هاردش 500 هست و مال ایسر 640 که البته اصلآ مهم نیست آدم یه هارد اکسترنال میگیره میبنده بهش.لطفآ کمک کنید.مرسی.
    از نظر من که خودم 5741 دارم بهتره ولی چون واسه نامزدت می خواهی 5010 را بگیر چون دخترانه تر هست

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

دوستان من چند صفحه قبل سوال كردم اما اينگار كسي منو دوست نداره!
    بين سري 3500vostro و سري inspiron 5010 شما ميگيد كدوم؟
    منكه خودم نظرم روي 3500 هست. در واقع بين 3500 و 5741g موندم.
    3500 خوشگلتره و ماركش دل هست و نسبت به 5741 كانفيگ كمتري داره.
    خلاصه موندم...
    من هم مثل خودت بودم اخرش 5741 را گرفتم اون هم فقط واسه این که کانفینگ بالاتری داشت از نظر من بیخیال برند بشو

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

مباركه
    من دنبال يه لپ تاپ نهايتا تا 900 براي برادرم هستم
    حسابداري ميخونه
    سرچ كردم اين ايسر 5741 رو پسنديدم
    فقط ميخواستم ببينم چند رنگ داره
    و اينكه صفحه نمايشش واقعا از كنار پيدا نيست؟
    بعد يه كم در مورد صفحه كليدش توضيح نميدي؟
    از روي عكسايي كه ديدم حس كردم كليداش تخته و زيرشون خاليه

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

يه جوري كه احساس كردم زيرش به راحتي خاك ميره

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

مدل ديگه اي توي اين قيمت كه صفحه نمايش بهتري داشته باشه
    و زيبا هم باشه نيست؟
    صحفه نمایش 5741 از نظر من عالیه ولی زیر کیبوردش بازه و حق با شماست وبه راحتی خاک و اشغال میره زیرش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    چند وقتی هست تصمیم به خرید لپ تاپ دارم ولی تو برند ها و کانفیگ های مختلف شدیدا سردرگم شدم.
    حد اکثر تا 1 تومن می خوام پول بدم.قیافه ی لپ تاپ واسم مهمه(می خوام خوش ساخت باشه) در ضمن بازی هم نمی خوام باش بکنم.ولی می خوام cash , ram بالایی داشته باشه.
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان مي خواستم ازتون بپرسم dell قيمت بين 800 الي 900 تومن چه مدلي رو پيشنهاد مي کنيد خيلي ممنون ميشم اگه دوستان اهله فن جواب بدن.

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز... ميخواستم بنده رو يه راهنمايي درست حسابي بكنيد. لپتاپي مي خواستم با مشخصات زير:
    1- كيفيت lcd عالي. طوري كه چشمو خسته نكنه ( مدلهاي hp صفحشون برق ميزنه چشم اذيت ميشه) چون باهاش زياد مطالعه ميكنم.
    2- بين 12 تا نهايتا 14 اينچ.
    3- سبك باشه راحت و خوش دست طوريكه همه جا بشه راحت ازش استفاده كرد.
    4- استفادم بيشتر با آفيس، نرم افزارهاي معاملاتي(بورس) و كنترل پروژه اس و تقريبا اصلا باهاش بازي نميكنم.

لطف كنيد چند مدل رو به ترتيب اولويت معرفي كنيد. (راستي كيفيت لپاي msi چطوره)

ممنون[COLOR="Silver"]
    Last edited by amir_rahbaran; 17-08-2010 at 23:20.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

acer 7541 G بد نیست و با توجه به قیمتش گرافیک و کانفینگ خیلی خوبی داره واسه 3D MAX هم فکر کنم جواب بده چون من خودم همین مدل را دارم و باهاش برنامه نویسی کار میکنم و تا 11 ساعت بدون وقفه باهاش کار کردم و از نظر من اصلا داغ نکرد ولی تا بحال 3D MAX کار نکردم

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

از نظر من که خودم 5741 دارم بهتره ولی چون واسه نامزدت می خواهی 5010 را بگیر چون دخترانه تر هست

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

من هم مثل خودت بودم اخرش 5741 را گرفتم اون هم فقط واسه این که کانفینگ بالاتری داشت از نظر من بیخیال برند بشو

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

صحفه نمایش 5741 از نظر من عالیه ولی زیر کیبوردش بازه و حق با شماست وبه راحتی خاک و اشغال میره زیرش
    ميگم از اين محافظاي صفحه كليد براش پيدا ميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان مي خواستم ازتون بپرسم dell قيمت بين 800 الي 900 تومن چه مدلي رو پيشنهاد مي کنيد خيلي ممنون ميشم اگه دوستان اهله فن جواب بدن.
    Vostro 3500
    Inspiron 5010
    Inspiron 1564
    گزینه های خوبی هستند

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

صحفه نمایش 5741 از نظر من عالیه
    واقعا؟
    خوب به نظر من هم از روبرو حرف نداره و کیفیت خیلی خوبی داره. اما برا من که اصلا زاویه دید خوبی نداره. یه کم سرمو اینطرف اونطرف ببرم کلی رنگ تصویر تفاوت می کنه.
    اینو در مقایسه با لپتاپ سونی دوستم میگم که از هیچ زاویه ای رنگش تغییر نمی کنه (قیمتش 2 برابر لپتاپ من هست).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •