تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 773 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد مدل u20 pana چیه؟ مدل خوبیه؟ ال سی دیش 1400000 قسطی 42 اینچ
    توی این رنج قیمت و این مدل مارک دیگه برند دیگه هم هست؟
    -بله lcd هاي پاناسونيك كيفيت تصوير خوبي داره و دقت در رنگ ها رو ميشه به وضوح ديد
    -بله برند هاي ديگه هم هستند شايد بهترين مدل ها در اين رنج قيمت باشند :

samsung c695
    lg ld660
    sony ex500

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

سلام قیمت ال ای دی nx700 46 . 46 v20 وc6960؟کدوم بهتره؟کدوم را پیشنهاد میکنید؟
    -در مورد قيمت :
    46c6900 2600
    46nx700 هم قيمت اپديت ندارم
    -در مورد v20 هم منظورتون اگر 42 هست 1700 و 46 نداره

-در مورد انتخاب هم خوب هر كدوم توي برند خودشون جز بهترين ها هستند
    -شما نيازهاتون سليقتون رو در نظر بگيرين از نزديك هم پنل ها رو ببينيد مقايسه داشته باشين راحت تر ميتونيد تصميم بگيرين

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من به تازگی تصمیم به خرید یک LED گرفتم که اول از نمایندگی سونی شروع کردم خوب وقتی مقایسه کردم دیدم کیفیت LCD sony از LED sony خیلی بهتر بود و فروشندم به من گفت LED از کیفیت خوبی برخوردار نیست و همینطور LED واقعی نیست.
    و تمام LED های تو بازار به نوعی پلاسما هستند.
    ولی خوب من یک مدل LG دیدم که کیفیت تصویر حتی از LCD ها بهتر بود و همینطور خیلی باریک تر از LED sony بود و مشکل دیگه تو اون رنج قیمت LG آپشن های بیشتری داری مثل اینترنت نت کست اتصال از طریق وایرلس ، بلوتوث و ...
    خلاصه من بین این دو مدل موندم
    LG LE7600
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    Sony EX500
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام من به تازگی تصمیم به خرید یک LED گرفتم که اول از نمایندگی سونی شروع کردم خوب وقتی مقایسه کردم دیدم کیفیت LCD sony از LED sony خیلی بهتر بود و فروشندم به من گفت LED از کیفیت خوبی برخوردار نیست و همینطور LED واقعی نیست.
    و تمام LED های تو بازار به نوعی پلاسما هستند.
    ولی خوب من یک مدل LG دیدم که کیفیت تصویر حتی از LCD ها بهتر بود و همینطور خیلی باریک تر از LED sony بود و مشکل دیگه تو اون رنج قیمت LG آپشن های بیشتری داری مثل اینترنت نت کست اتصال از طریق وایرلس ، بلوتوث و ...
    خلاصه من بین این دو مدل موندم
    LG LE7600
    کد:
    و
    Sony EX500
    کد:
    -در مورد vs ‌شما در مورد lcd ‌و led ها در هر برندي ميشه تقريبا در مدل هاي پايين اين نتيجه گيري رو داشت اما در مدل هاي بالاتر و گران قيمت تر هر برند كمي ميشه گفت وارونه ميشه اين قضيه و led ‌ها حرف هاي بيشتري براي گفتن دارند
    -شما ex700 سوني رو با Ex500 كنار همديگه ديدين ؟ايا باز هم نظرتون Ex500 بود؟
    -در مورد اون قسمتي كه ميفرمايين مثل پلاسماهاست من متوجه منظورتون نميشم
    -در مورد اين دو مدل اخير كه عنوان كردين هم بزرگوار خردي Hdtv سليقه اي هست اگر مي بينيد اماكانات جانبي هم براتون اهميت داره يا ديزاين ويا نوع صفحه نمايش سراغ مدلي برين كه اين امكانات رو داره

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

-در مورد vs ‌شما در مورد lcd ‌و led ها در هر برندي ميشه تقريبا در مدل هاي پايين اين نتيجه گيري رو داشت اما در مدل هاي بالاتر و گران قيمت تر هر برند كمي ميشه گفت وارونه ميشه اين قضيه و led ‌ها حرف هاي بيشتري براي گفتن دارند
    -شما ex700 سوني رو با Ex500 كنار همديگه ديدين ؟ايا باز هم نظرتون Ex500 بود؟
    -در مورد اون قسمتي كه ميفرمايين مثل پلاسماهاست من متوجه منظورتون نميشم
    -در مورد اين دو مدل اخير كه عنوان كردين هم بزرگوار خردي Hdtv سليقه اي هست اگر مي بينيد اماكانات جانبي هم براتون اهميت داره يا ديزاين ويا نوع صفحه نمايش سراغ مدلي برين كه اين امكانات رو داره
    ممنون از راهنماییتون
    نه من EX700 رو ندیدم
    من کیفیت واسم مهم هست و خوب امکانات جانبی هم همینطور
    ولی واقعا انتخاب سخته یکیه تاکید میکنه که اصلا سراغ ال جی نرم یکی میگه تو ال ای دی فقط ال جی
    حالا نظر شما در مورد ای ال جی چیه؟

داره خودمونی میشه nima_7121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

-عزيز ابتدا تاپيك هاي زير رو بخون با دقت :

کد:
    کد:
    -بعد هم يك چند مدلي رو كه معرفي كرديم رو از نزديك توي بازار ببين نظر وسليقت چه جورياست
    ممنون.
    تو اين چند تا بيشتر نظرم به سمت v20 رفته.
    زياد تلويزين نگاه نميکنم يعنی خونه نيستم.
    شايد بتونم هفته اي دو سه فيلم ببينم.تو اين مدل ها ميشه هارد اکسترنال وصل کرد فيلم ديد؟
    يا به نظرتون واسه اين کار بهتره hd player بگيرم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    نه من EX700 رو ندیدم
    من کیفیت واسم مهم هست و خوب امکانات جانبی هم همینطور
    ولی واقعا انتخاب سخته یکیه تاکید میکنه که اصلا سراغ ال جی نرم یکی میگه تو ال ای دی فقط ال جی
    حالا نظر شما در مورد ای ال جی چیه؟
    -توصيه ميكنم وقتي مقايسه صورت ميگيره حتما عمومي باشه با ديدن همه مدل هاي يك برند
    -در مورد حرف عده اي كه خوب ...
    -اينجا دوستان زيادي هستند از همه برند ها hdtv تهيه كردند ال جي سامي پاني سوني فيليپس و....و از پنل هاشون راضي هستند
    شما بايد انتخابتون رو معطوف بهترين گزينه با معيار وملاك هاي خودتون با در نظر گرفتن بودجتون كنيد
    -من پيشنهاد ميكنم
    lg ld660
    samsung c695
    sony ex500-ex700
    panasonic v20
    اين مدل ها رو از نزديك ببينيد همشون قيمت هاي متعادلي دارند ودر رنج خودشون بهترين انتخاب ها ميتونند باشند

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

ممنون.
    تو اين چند تا بيشتر نظرم به سمت v20 رفته.
    زياد تلويزين نگاه نميکنم يعنی خونه نيستم.
    شايد بتونم هفته اي دو سه فيلم ببينم.تو اين مدل ها ميشه هارد اکسترنال وصل کرد فيلم ديد؟
    يا به نظرتون واسه اين کار بهتره hd player بگيرم؟
    -مدل خيلي خوبيه
    -نه متاسفانه در اين مورد نميتونيد از usb بعنوان يك پلير استفاده كنيد در اين برند
    -منتها ميتونيد به راحتي يك hd media player تهيه كنيد وكاملا نيازهاتون رو بر طرف كنيد

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام قیمت ال ای دی nx700 46 . 46 v20 وc6960؟کدوم بهتره؟کدوم را پیشنهاد میکنید؟
    نظر من 46nx700
    نیاز به آنتن و برق هم نداره چون خاموشش خیلی قشنگ تره
    46nx700 39700000
    46c6960 26190000
    Last edited by aftab_azad20; 29-12-2010 at 13:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببخشید یک سؤالی دارم،قصد خرید یک تلویزون ال ای دی داریم که چند مدل رو از بین راهنمایی های دوستان به نظرم بهتر رسید،می خواستم بپرسم کدام یک از این ها از لحاظ1. کیفیت2.پشتیبانی از فرمت های ویدئویی مخصوصاً فول اچ دی ها برای اجرا از روی یو اس بی بهتر است؟
    خصوصیت اول بسیار مهم تر است .
    مدل ها :
    KDL-40EX700
    42LH900
    42SL900
    و اینکه آیا سامسونگ در ال ای دی ضعیف تر است از ال جی و سونی و مدلی با قیمت مناسب و کیفیت خوب در این رده ندارد؟
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببخشید یک سؤالی دارم،قصد خرید یک تلویزون ال ای دی داریم که چند مدل رو از بین راهنمایی های دوستان به نظرم بهتر رسید،می خواستم بپرسم کدام یک از این ها از لحاظ1. کیفیت2.پشتیبانی از فرمت های ویدئویی مخصوصاً فول اچ دی ها برای اجرا از روی یو اس بی بهتر است؟
    خصوصیت اول بسیار مهم تر است .
    مدل ها :
    KDL-40EX700
    42LH900
    42SL900
    و اینکه آیا سامسونگ در ال ای دی ضعیف تر است از ال جی و سونی و مدلی با قیمت مناسب و کیفیت خوب در این رده ندارد؟
    -در مورد sony ex700 مدل خيلي خوبيه منتها usb رو در نظر نگيرين چون قابليت خاصي نداره براي اجراي فرمت ها
    -در مورد سري هاي sl كه قديم ها كاي بحث شد به نظر من lh90 كه يكي از شاهكار هاي به ياد ماندني ال جي هست به مراتب ميتونه گزينه بهتري باشه نسبت به sl منتها الان با وجود مدل هاي 2010 توصيه ميكنم سراغ le8500 برين كه برتري داره به مدل هاي قبلي ال جي چه ديزاين و چه امكانات جانبي نظير همين Usb كه فرمودين وكنتراست و....

-والا نميدونم منظورتون از ضعيف چيه ولي خوب مدل هاي خوبي هم در سامي داريم مثل c6900

12. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان این درسته که سونی از پنل های جدید سامسونگ استفاده میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •