سلام
چطوری میشه روی دی وی دی ویندوز 7 چند تا فایل یا برنامه اضافه کرد طوری که امکان بوت آن در داس از بین نرود؟
با چه برنامه ای میشه این کار را کرد؟
سلام
چطوری میشه روی دی وی دی ویندوز 7 چند تا فایل یا برنامه اضافه کرد طوری که امکان بوت آن در داس از بین نرود؟
با چه برنامه ای میشه این کار را کرد؟
سلام
اصلا ن فک نکنم بشه که فایل اضافه کرد.
موفق باشید
چرا نمیشه! خیلی هم خوب میشه!
نرم افزارهای مختلفی برای این کار هستند که میتونید ویندوز رو اول رو سیستمتون نصب کنید و نرم افزارهای دلخواه رو ویندوز نصب کنید و بعد با ایون نرم افزار عمل کپی رو انجام بدید که با ایون DVD میتونید تو هر کجا که خواستید با نرم افزارهای مربوطه اجرا یا نصب کنید.نوشته شده توسط m21428
ولی راستش من تا حالا ازش استفاده نکردم اسم نرم افزارها رو هم نمیدونم ولی شما اگه علاقه دارید میتونید از طریق سایت گوگل یه سرچ بکنید و پیدا کنید.
خوش باشید☻
عزیز من ایشون میخوا روی دی وی دی 7 چند تا برنامه بریزند./
آیا به نظ شما میشه با کپی کردن فایل های ویندوز میشه ویندوز دوباره نصب کرد؟؟؟
به نظر شما بازم بوت ابل هست؟
اینم جواب سوال خودم:
ساخت و ویرایش ISO فایل ها به صورت حرفه ای توسط EZB Systems UltraISO Premium Edition v9.3.5.2716
از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره نمود:- پشتیبانی از فرمت های BIN/ISO/DAO/TAO/NRG فایل های ISO مربوط به نرم افزارهای مختلف
- توانایی ویرایش فایل های Iso
- تهیه فایل های ISO از دیسک های مختلف
- توانایی افزودن فایل های جدید به محتوای یک فایل ISO
- توانایی باز نمودن فایل های ISO بدون کپی بر روی دیسک
- توانایی تبدیل فرمت IMage فایل های مختلف با فرمت های گوناگون به فرمت ISO
و ... .
البته باید امتحان کنم ببینم بوت کار میکنه یا نه؟
با سلام به همه دوستان
یه مشکلی که در ویندوز هفت برای من پیش اومده بعضی وقت ها که سیستم خاموش می خوام بکنم .سیستم خاموش میشه اما همچنان پاور روشن میمونه .این مشکل رو تو ویستا حل کردم اما توی سون هر کاری کردم حل نشد. مشکل اینجاست که معلوم نیست چه وقت اینجوری میشه.
سلام
من ویندوز قبلاً 7600 داشتم حالا فاینالو گرفتم یه سری مشکلاتی هست لطفاً کمکم کنید برطرفشون کنم اول اینکه تمهای صدای ویندوز مشکل داره توی پوشه ها که میرم همون بخش مدیا میبینم فایلهای مربوطه به تمها هستن مثلاً فولدر characters و... هستن ولی روشون که کلیک میکنم اجرا نمیشن فقط یکیشون ding اجرا میشه حجمشونم از حدودای 100 کیلوبایته تا 10 کیلوبایت ولی فقط همون بزرگتره که ding هست اجرا میشه از طرفی با یه نرم افزار که خواستم از محیط ویندوز فیلم بگیرم نمیشد میگفت ویندوزم نرم افزار ضبط ویو نداره رفتم بخش audio recorder امتحان کنم اونم چیزی ظبط نمیکنه!
مثل اینکه ویندوز 7 نسخه فاینالش ایراداش بیشتر شده چون نرم افزاری که توی نسخه 7600 نصب شده بودو الان ارور میده و نصب نمیکنه!
سلام
شما درایور گرافیک و صدا را رئی ویندوز نصب کردین؟
در مورد نرم افزار که کار نمیکنند شاید به دلیل این باشه که با 7 سازگار نیست.
موفق باشید
بله از بابت صدا مشکلی ندارم از همون ابتدا صدا رو شناسایی کرده ولی تمهاش صداشون ناقصه چون با 7600 هرکدوم از تمها علاوه بر رنگ و والپیپر صداهای خاصی هم داشت که این ندارهسلام
شما درایور گرافیک و صدا را رئی ویندوز نصب کردین؟
در مورد نرم افزار که کار نمیکنند شاید به دلیل این باشه که با 7 سازگار نیست.
موفق باشید
منظورم از ساند رکوردر همونی هست که به طور پیش فرض توی ویندوز هست در بخش Accessories
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)