مرسی از جوابتون
راستی نظرتون درباره خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟
مرسی از جوابتون
راستی نظرتون درباره خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟
در مورد گارانتی پارسه همینو بگم که بدون گارانتی بخری خیلی بهتره !!!
هیچ خدماتی نداره پارسه و آشغاله
دوستان چطوری میشه بازی های فلش موشن سنسور روی گوشی ریخت ؟(با نصب تم فلش ؟) (اگه اره تم فلش ای فون انگلیسی و بدون نقص و کامل با آموزشش رو می گید ؟)
ممنون
نخیر حتی روی سایلنت هم بزارید صدای شاتر قطع نمیشه: دی
ولی من قطعش کردم.
به این صورت که اول فایل cust_ theme رو باز کردم
و توی محتویاتش صداهای شاتر دوربین رو پیدا کردم
سه تا صدا داشت که صدای سومی رو با یک فایل mp3 که زمانش هم اندازه اون بود تعویض کردم و الان دیگه صدا نداره.
در ضمن بازی های سنسور حرکتی موجود اصلا روش کار نمیکنه و به هیچ وجه ازشون پشتیبانی نمیکنه.
ال جی هم نمیکنه یکی دو تا براش طراحی کنه![]()
دوستان لطفاً لینک دانلود یک اپرا مینی برا کوکی بدین که باهاش هم فارسی بخونم به صورت درست و هم فارسی بنویسم
یوتیوب فیلم هاشو هم نشون بده عالیه
مرسی
سلام برادر.....من منظورم استار بود نه کوکی.....نخیر حتی روی سایلنت هم بزارید صدای شاتر قطع نمیشه: دی
راستی کسی از رقیب کوکی یعنی S5230 star سامسونگ خبر نداره ؟ کسی نمیدونه که دوربین گوشی S5230star صداش قطع میشه یا نه ؟
بله قطع میشه....اگه بزارید روی حالت سایلنت....
سلام
ببخشید شاید زیاد ربط نداشته باشه ام دیدم هیچ حرفی در مورد این گوشی نیست که تازه تو بازار ایران فکر کنم اومده با قیمت خوب
LG GS290 Cookie Fresh
کسی اطلاع خاصی در مورد امکانات و ارزش خرید این گوشی داره ؟
ممنون
گوشی خوبیه، بیشتر به درد موزیک میخوره به خاطر جک 3.5 اش.....اینترفیسش هم خوشگلتره امکانات Social Networking هم داره، دوربین ولی ضیعفتره.....به نظرم بهتره بزارید یه مقدار ارزونتر بشه....قیمت بدون گارانتیش که خوبه (البته اصلا توصیه نمی کنم!!)LG GS290 Cookie Fresh
خواهش میکنم وظیفه بود!خیلی ممنون که لینک دانلود اپرا رو دادی![]()
این لینکه نسخه 5.1 مخصوص کوکی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا میشه گفت همون gd510 pop که از نظر من دو تا برتری و دو تا ضعف نسبت به pop داره
ببخشید شاید زیاد ربط نداشته باشه ام دیدم هیچ حرفی در مورد این گوشی نیست که تازه تو بازار ایران فکر کنم اومده با قیمت خوب
LG GS290 Cookie Fresh
کسی اطلاع خاصی در مورد امکانات و ارزش خرید این گوشی داره ؟
برتریش نسبت به pop یکی انتن داخلی رادیوش هست و یکی - 3.5mm audio jack
و ضعفاشم نسبت به pop دوربین و صفحه ی فوق العاده ضعیفشه که مادر دست رو میاره جلوی چشاش (خیلی حساسیتش مزخرفه و اعصاب خرد کنه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)