تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 334 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسی از همدردیا تون
    یه نکته قوت دیگش هم اینه که سری اول هم جنسش ممکنه بهتر باشه و هم اینکه مطمئنا مثل خیلی ماشینای دیگه قیمتش بزودی بالا میره
    فقط یه نکته به نظر شما آیا از پراید خیلی بهتره و در حد 206 حالا یکیم پایین تر هست یا نه
    پشیمون نمی شم که این همون پرایده ؟؟؟
    با سلام
    من 1 ماهه که تیبا گرفتم جواب سوالها تون رو این طوری می دم:
    اولا این عرف و عادت بازار های ایرانه که در ابتدا ایراد های زیادی توی تولیدات وجود داره ولی بعد از مدتی ضمن بر طرف کردن ایرادات اولیه ساخت با وسواس و اهمیتی که جلب مشتری واسشون داره کیفیت به بالاترین مقدار می رسه و بعد از مدت دیگه ای تولید کننده ها بعد از گرفتن بازاروبا افزایش قیمت مواد اولیه وافزایش قطعه ساز ها و بخاطر اینکه نمی تونند قیمت رو بالا ببرند و اون وسواس اولیه هم وجود نداره کیفیت شروع به سیر نزولی می کنه.به نظر من تیبا الان توی شروع مرحله دوم یعنی رفع ایرادات و تولید با کیفیت قرار داره.البته منظورم از کیفیت مثلآ در حد مرسدس بنز نیستا!!!!!!
    دومآ مطمئن باش این ماشین بعد از خروج ریو از خط تولید(3 ماه دیگه) وجا افتادن بیشتر این ظرفیت رو داره که قیمتش 1 تا 2 ملیون توی 2 سال آینده افزایش پیدا کنه.
    سومآ خیلی خیلی از پراید بهتره (چون خودم قبلآ پراید داشتم اینو میگم) مخصوصآ توی سیستم تعلیق و فنر بندی وبه نظر من توخیلی از ایتم ها شونه به شونه 206 تیپ 2 می زنه.

2. 2 کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از شما بسیار عالی گفتین.
    واقعا حیفه که ریو رو خارج کنند چون مشین خوبی بود
    یه سوال دیگه چرا مدل exنداره چون کاملترینه و امکاناتش بیشتره از کجا گیر بیارم
    ممنون
    Last edited by kasra2002; 23-12-2011 at 17:40.

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    من 1 ماهه که تیبا گرفتم جواب سوالها تون رو این طوری می دم:
    اولا این عرف و عادت بازار های ایرانه که در ابتدا ایراد های زیادی توی تولیدات وجود داره ولی بعد از مدتی ضمن بر طرف کردن ایرادات اولیه ساخت با وسواس و اهمیتی که جلب مشتری واسشون داره کیفیت به بالاترین مقدار می رسه و بعد از مدت دیگه ای تولید کننده ها بعد از گرفتن بازاروبا افزایش قیمت مواد اولیه وافزایش قطعه ساز ها و بخاطر اینکه نمی تونند قیمت رو بالا ببرند و اون وسواس اولیه هم وجود نداره کیفیت شروع به سیر نزولی می کنه.به نظر من تیبا الان توی شروع مرحله دوم یعنی رفع ایرادات و تولید با کیفیت قرار داره.البته منظورم از کیفیت مثلآ در حد مرسدس بنز نیستا!!!!!!
    دومآ مطمئن باش این ماشین بعد از خروج ریو از خط تولید(3 ماه دیگه) وجا افتادن بیشتر این ظرفیت رو داره که قیمتش 1 تا 2 ملیون توی 2 سال آینده افزایش پیدا کنه.
    سومآ خیلی خیلی از پراید بهتره (چون خودم قبلآ پراید داشتم اینو میگم) مخصوصآ توی سیستم تعلیق و فنر بندی وبه نظر من توخیلی از ایتم ها شونه به شونه 206 تیپ 2 می زنه.
    سلام یه سوال دیگه دارم نسبت به پراید میشه بگین سیتم صوتی و آپشن های داخلی و راحتی بخصوص صندلی چجوریه؟
    ساعت - کنترل رو یا زیر فرمان تایمر برف پاککن و ....
    ( من تنها تغییری که به ظاهر خودرو میدم همیشه فقط یه سیستم پخش معمولی با کیفیت و حداکثر دوتا باند بیضی ارزون خوب هستش )

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون از شما بسیار عالی گفتین.
    واقعا حیفه که ریو رو خارج کنند چون مشین خوبی بود
    یه سوال دیگه چرا مدل exنداره چون کاملترینه و امکاناتش بیشتره از کجا گیر بیارم
    ممنون
    مدل EX فعلآ تو بازار نیست...
    نمیدونم شاید به خاطر سیاست های فروش سایپا باشه.....

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه دارم نسبت به پراید میشه بگین سیتم صوتی و آپشن های داخلی و راحتی بخصوص صندلی چجوریه؟
    ساعت - کنترل رو یا زیر فرمان تایمر برف پاککن و ....
    ( من تنها تغییری که به ظاهر خودرو میدم همیشه فقط یه سیستم پخش معمولی با کیفیت و حداکثر دوتا باند بیضی ارزون خوب هستش )

سیستم صوتیش که پخش CD MP3 ,USB هستش و اگه همون 2 تا باند خربزه ای رو بهش اضافه کنید .راضیت می کنه.
    صندلی هاش دقیقآ ریو هستش و استاندارد و راحته.
    سایر آپشن هاش هم مثل ماشین های تو رنج خودش و ایرانه که اگه آپشن های بهتری رو بخواهی باید 30 یا 35 میلیون پول ماشین بدی.
    یکی از مزیت هاش هم اینه که تسلط راننده به اطراف زیاده.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از شما والا دیگه دارم دیوانه می شم
    یکی میگه ممکنه روند بازار نشه ولی فکر نمی کنم درست باشه شما چی فکر میکنید
    از نظ آپشن هم من یه سری چیزای فانتزی رو دوست دارم مثل حد اقل صفحه دیجیتال 206
    یا کنترل فرمون 206 و تنظیم نور چراغ و کی کارد که میدونم اینو نمیشه راحت پیدا کرد
    نمی دونم آیا دزد گیر های تصویری فابرک مثل تلمتیکس بهش می خوره چون ریموت که نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون از شما والا دیگه دارم دیوانه می شم
    یکی میگه ممکنه روند بازار نشه ولی فکر نمی کنم درست باشه شما چی فکر میکنید
    از نظ آپشن هم من یه سری چیزای فانتزی رو دوست دارم مثل حد اقل صفحه دیجیتال 206
    یا کنترل فرمون 206 و تنظیم نور چراغ و کی کارد که میدونم اینو نمیشه راحت پیدا کرد
    نمی دونم آیا دزد گیر های تصویری فابرک مثل تلمتیکس بهش می خوره چون ریموت که نداره
    آخه مگه می شه ماشینی که سایپا این همه واسش هزینه کرده و روش حساب باز کرده توی بازار رقابت کم بیاره؟؟؟؟
    خود سایپا نمی ذاره همچین اتفاقی بیفته.....
    تنها چیزی که نداره کنترول ضبط روی فرمونه
    دزدگیر فابریک بهش می خوره و در ضمن خیلی وقته که سویچ ریموت دار روش گذاشتن مال من که داره شاید اون سری اولی هاش نداشته.....

10. 2 کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من بعد از کلی سوال پیچ کردن و روانی شدن بالاخره تصمیم گرفتم که از لحاظ مالی تا بعد از عید صبر کنم که ضرر کمتری متوجه من بشه و اونوقت اگه شد بین تیبا و 206 انتخاب کنم
    کار درستیه؟
    نمی دونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض شباهت عجیب با خودرذو تیبا

کسی میدونه چرا خودرو تیبا انقدر شبیه خودرو ساگا (saga)ساخت شرکت پروتون مالزیه اگه به خطوط عقب ، شکل چراغها ، فرم جلو داشبرد ، شیشه بالابرا و صندوق عقبش نگاه کنید متوجه شباهت عجیب خودو ملی ایران با این خودرو میشین .لینک عکساشو میزارم بیبینید .

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

کسی میدونه چرا خودرو تیبا انقدر شبیه خودرو ساگا (saga)ساخت شرکت پروتون مالزیه اگه به خطوط عقب ، شکل چراغها ، فرم جلو داشبرد ، شیشه بالابرا و صندوق عقبش نگاه کنید متوجه شباهت عجیب خودو ملی ایران با این خودرو میشین .لینک عکساشو میزارم بیبینید .

والا من که شباهت آنجنانی ندیدم.
    فقط صندوق و چراغ های عقب هردوشون کپی MAZDA 323 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •