فعلا ( سه هفته ای هست ) که سرعت سرویس 256 دانلودش حدودا 80-70 هستش ! ولی قبلا همون 32 بود
شبانه بستگی داره معمولا از هفت روز هفته 5 روزش روی 50-40 هستش و اون دو روز روی همون 70 اینا !
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
فعلا ( سه هفته ای هست ) که سرعت سرویس 256 دانلودش حدودا 80-70 هستش ! ولی قبلا همون 32 بود
شبانه بستگی داره معمولا از هفت روز هفته 5 روزش روی 50-40 هستش و اون دو روز روی همون 70 اینا !
خب خیلی راحت برو سراغ کافی نت محلتون یا کسی که adsl داره ببین اون ها هم مشکل دارن یا نه اگه اون ها هم مشکل داشتند که از مخابرات منطقه تون هست در غیر این صورت مشکل از لاوان هست رفیق با idm امتحان کن ببین مکس سرعتت چند هست اخه اینترنت اکسپلورر هم شد مرورگر رفیق به نظر من اپرا بهترین مرورگر هست![]()
256 ماتریکس رو 100 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میده تو روز و شبانه بین 30-40 کیلوبایت بر ثانیه
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
عزیز سه هفته رو یکم اشباه کردی الان بیش از 1 ماه و نیم هست که سرعتش burst داره و رو 100 بسته شده
دوستان زماني كه شركت adsl رو عوض كنيم هزينه ي رانژه رو دوباره به شركت جديد بايد بديم؟ بعد تنظيمات مودم هم كه بايد عوض شه ديگه؟ خودمون مي تونيم تنظيمش كنيم يا خودشون كسي رو مي فرستن؟
1.بله
2.بله
3.اگه خودتون انجام بدید معمولا 5 تومن به نفعتون میشه.
دوستان به نظرتون برم سر كوچه كارت اينترنت بخرم بهتر از اين نيست؟
فعلا کارت اینترنت نخر. دوباره تست بگیر شاید بهتر شده باشه.
سرویست 64 هست؟؟ من اولین باره میبینم سرعت اپلود بیشتر از دانلود هست
من 128 اسیاتک شیراز دارم (ارم نت ) واقعا راضی هستم خیلی کیفیتش خوبه
![]()
Last edited by SNOW PATROL; 20-11-2010 at 16:19.
سرعتتون خیلی خوبه
سرویس من هم 128 پارس آنلاین و تا حالا بیشتر از 50 بار تست گرفتم ولی هیچ وقت سرعتم از 1.45 Mb/s بیشتر نشده.
کدوم مرکز مخابرات هستید؟
مرکز مخابرات پیشاهنگ کد 840 البته اینجا فیبر نوری هست شاید بخاطر این باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)