تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 381 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

.
    (اخه به چند دلیل من میخوام ppc بگیرم.اول اینکه می خوام حتما تاچ باشه چون 3 ساله دائم تاچ دستمه و عادت کردم(p990,p910).بازیو نرم افزار واسش زیاد باشه.واسه موزیکم خوب باشه.خزم نباشه محیطشم قابل تغییر باشه. اول رفتم سمت 5800 چون دیگه از محیط SE خسته شده بودم.تازه غیر از اون دیگه مدل گوشیم خیلی قدیمی شده بود.بعد دیدم همه شاکین که ای بابا این 5800 که ngage هم نداره.دوربینشم که افتضاحه.تاچشم که ضعیفه نسبتا.symbyan هست ولی چه فایده باید 60 سال صبر کنی تا برنامه هاش زباد شن. ngage هم که معلوم نیست اصلا بیاد واسش یا نه! پس این گوشی رسما mp3 player هست فقط! ظاهرا نوکیا داده بیرون واسه دست گرمی که n97 رو بدون تجربه نزده باشه.
    بعد یکی از بچه ها i900 رو پیشنهاد کرد منم رفتم دنبالش دیدم این خیلی خداست.تقریبا همه ام ازش راضین.می خوام بدونم از هر لحاظ راضیم میکنه؟ تاچ - بازی - موزیک -سرعت -برنامه های زیاد...؟
    sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.)
    اینارو 2 صفحه پیش زدم ولی جواب ندادی.البته چنتا از بچه ها جواب دادنولی شما چون جفت گوشیا دستتته حتما جوابای بهتریم می تونی بمن بدی.
    عذر میخوام .. اگه جواب ندادم یا ندیدم یا اینکه دوستان جواب داده بودن بهتون..خب اینکه میخوای تاچ باشه کاملا سلیقه ای هست و تصمیم شما اینه پس حرفی توش نیست... اینم که میگی نوکیا اینو داده واسه دست گرمی زده کاملا غلطه.. 5800 کلی حرف داره واسه زدن...
    1-ببین کیفیت ال سیدی 5800 واقعا خوب بود به نظرم و رزولوشن بالاتری داره دوستم فوتوشاپ کاره و یه عکس توش ریخته بود که رنگ بندیش فوق العاده بود و گوشی خیلی خوب عکس رو نشون میداد.. ولی خب در عوض اندازه صفحه امنیا بزرگتره
    2-دوربینش افتضاح نیست شما خیلی خوش سلیقه هستی ولی از دوربین امنیا مشخصه ضعیفتره و شکی توش نیست( من تو این 3 ماه از دوربین امنیام استفاده ای نکردم فقط تستش کردم.. امکاناتش هم خوب بود.. برای یه عکاس معمولی کاملا رضایت بخشه)
    3-اس ام اس زدن با جفتشون راحته... من اصلا قلم امنیام رو با خودم جایی نمیبرم.. میشه با انگشت اس ام اس زد.. 5800 هم واسه اس ام اس راحته.. از این لحاظ مشکلی نیست تو هیچ کدوم
    4-تاچ 5800 اصلا ضعیف نیست.. بعضیا میگن تاچ امنیا ضعیفه که اینو آریا تو همین چند صفحه آخر برات توضیح داد کامل.. من با تاچ 5800 کار کردم خوب بود
    5- توی نور خورشید جفتشون اذیت میکنن.. زیر نور مستقیم که امنیا اصلا نشون نمیده و 5800 هم خیلی ضعیف نشون میده... ولی این حالت واسه آفتاب ظهر بود که گفتم..
    6-از لحاظ یازی واسه امنیا بازی به تعداد زیاد هست ولی کیبرد نداشتن باعث محدودیت شده و اگه بدون تعصب بخواهیم بررسی کنیم کیبرد نداشتن واسه بازی کردن یه عیبه و کیبرد مجازی نمیتونه جای کیبرد گوشی رو بگیره ولی کلی بازی هم هست که نیاز به کیبرد نداره...

--- با عرض پوزش الان باید برم صبح میام بقیش رو میگم متنم نیمه کاره موند... سوالی داشتید بپرسید---

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

.
    (اخه به چند دلیل من میخوام ppc بگیرم.اول اینکه می خوام حتما تاچ باشه چون 3 ساله دائم تاچ دستمه و عادت کردم(p990,p910).بازیو نرم افزار واسش زیاد باشه.واسه موزیکم خوب باشه.خزم نباشه محیطشم قابل تغییر باشه. اول رفتم سمت 5800 چون دیگه از محیط SE خسته شده بودم.تازه غیر از اون دیگه مدل گوشیم خیلی قدیمی شده بود.بعد دیدم همه شاکین که ای بابا این 5800 که ngage هم نداره.دوربینشم که افتضاحه.تاچشم که ضعیفه نسبتا.symbyan هست ولی چه فایده باید 60 سال صبر کنی تا برنامه هاش زباد شن. ngage هم که معلوم نیست اصلا بیاد واسش یا نه! پس این گوشی رسما mp3 player هست فقط! ظاهرا نوکیا داده بیرون واسه دست گرمی که n97 رو بدون تجربه نزده باشه.
    بعد یکی از بچه ها i900 رو پیشنهاد کرد منم رفتم دنبالش دیدم این خیلی خداست.تقریبا همه ام ازش راضین.می خوام بدونم از هر لحاظ راضیم میکنه؟ تاچ - بازی - موزیک -سرعت -برنامه های زیاد...؟
    sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.)
    اینارو 2 صفحه پیش زدم ولی جواب ندادی.البته چنتا از بچه ها جواب دادنولی شما چون جفت گوشیا دستتته حتما جوابای بهتریم می تونی بمن بدی.
    من الان اين پست شما را ميبينم
    و بقيه پستهاتو نديده بودم
    در مورد نرم افزار مطمئنا ويندوز موبايل ساپورت نرم افزاري بالايي داره و خيلي بالاتر از سيمبيان هست
    در مورد موزيك گوشيهاي پاكت پيسي بد نيستند ولي خوب هم نيستند چون دكمه هاي پلير مثل ان95 ندارند
    البته همشونو نميشناسم شايد چند تايي دشاته باشند
    ولي پستيباني فايلها بالا هست
    خز هم كه در اين گوشيها ميشه گفت معني نداره
    محيطش قابل تغيير باشه اگه اين قسمت خيلي مهمه برات فقط يه انتخاب ميمونه برات اونم xperia هست
    5800 هم به هيچوجه قابل قياس با امنيا يا x1 نيست
    در موردsms بدون كوچكترين شد xperia برتري به امنياداره به خاطر كيبوردش
    با قلم ادم راحت نيست مخصوصا تو اتوبوس و ...
    شما اگه بين امنيا و x1 گير كردي بهم بگو تا بگم كدومش بهت ميخوره و نيازتو برطرف ميكنه

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

این بستگی به خود شخص داره
    مثلا من خودم با کیبورد لمسی خیلی راحتم و با سرعت معقولی میتونم با این کیبوردها تایپ کنم
    البته نوع کیبرد لمسی تو سرعت تایپ تاثیر میزاره
    ولی در کل به فرد بستگی داره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این بستگی به خود شخص داره
    مثلا من خودم با کیبورد لمسی خیلی راحتم و با سرعت معقولی میتونم با این کیبوردها تایپ کنم
    البته نوع کیبرد لمسی تو سرعت تایپ تاثیر میزاره
    ولی در کل به فرد بستگی داره
    خوب اره
    كسي كه زرنگ باشه خيلي كارها ميتونه بكنه
    اگه يك كيبورد مجازي نصب بشه كه براي دست طراحي شده كار ادمو ميتونه راه بندازه
    ولي خب همه ميدونند هيچي جاي كيبردو نميتونه بگيره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همهی PPC ها این مشکلو دارن که اول فایلو میگیرن بعد می پرسن SAVE بشه یا نه.
    اخه خيليها ميگفتند كه اين مشكل قابل حل هست
    بعدشم در امنيا بار اول هم سوال پرسيده نميشه
    مثلا در x1 بار اول سوال پرسيده ميشه و بعد پين كد و ..
    بار دوم و به بعدش بدون سوال هست
    در حالي كه در امنيا از همون اولش سوالي پرسيده نميشه
    يعني امنيت گوشي در حد صفر
    هر كسي ميتونه با برنامه هاي هك در صورت روشن بودن گوشي به گوشي نفوذ كنه ...
    ويندوز موبايل خيلي وسيع تر از اين چيزهاست
    بايد راهي وجود داشته باشه
    چکار کنم که سدای اسپیکر گوشی هنگام مکالمه کم تر بشه.. وقتی روی پایین ترین حد هم که میذارم باز هم همه اونایی که تو اتاق هستن میشنون...........
    صداي مكالمه در عده اي از گوشيهاي سامسونگ اينطوري هستند
    و كاريش هم نميشه كرد
    حتس u600 هم خودم ديده ام كه اينطوريه
    كسي جوابي نداره واسه سوال من

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

.

ادامه ی چند تا پست بالاتر:

7- امنیا از لحاظ موزیک زیاد آش دهن سوزی نیست.. کیفیت صدا تو هندزفری خوبه ولی اسپیکر گوشی خیلی از 5800 ضعیفتره... اگه 5800 رو بگیری دستت و آهنگ بذاری باهاش میبینی که به دستت ضربه میزنه...
    8-سرعت 5800 واقعا خوبه و خیلی زود بالا میاد.. سرعت امنیا هم خیلی خوبه و سریع دستورات رو عمل میکنه..
    9- یه توصیه... برو تو کلوپ 5800 تو همین سایت و ببین اوضاع بازی و نرم افزار واسش چه جوریه.. ولی ما که برنامه های سیمبین روش زیاد نصب کردیم و مشکلی پیش نیومد.. البته اولش دوستم یه خورده اذیت شد تا به قول خودش گوشیو هک کرد.. که البته زیادی از برنامه های سیمبین و وین موبایل دارن مشترک میشن... و صد البته واضحه که برنامه های کاربردی واسم طول نکشید... همونطور که قبلا هم گفتم الان بسیاره وین موبایل گسترده تره ولی ببین آیا این برنامه ها تو 2 سال آینده به کارت میاد یا نه؟
    10- توصیه ی من: شما اگه واست موزیک خیلی مهمه پاکت یکم ضعیفه تو کیفیت و قدرت صدا ولی از لحاظ برنامه برای پخش موسیقی برنامه زیاد داره....... شما اگه بازی خیلی واست مهمه حتما به طور جدی به پاکت کیبرد دار فکر کن و یه سرچی بزن... اس ام اس که هر گوشی بخری مشکلی نداری... واسه سرعت هم خیالت راحت امنیا سریعه( عین بنز واست برنامه میاره بالا) 5800 هم واقعا سریعه.. به آیفون هم فکر کن و یه سرچی بزن... در آخر اینکه پاکت و سیمبین از دو خانواده ی مختلف هستن.. کسی که پاکت میگیره به فکر صدا و دوربین نیست .. درسته که اگه این فاکتور ها رو هم داشته باشه بهتره ولی کاربرد پاکت چیز دیگس.. لااقل واسه من که اینطوره... اگه سوال خاصی بود در خدمتم و کاشکی یه مورد جزئی رو بپرسی که منم جواب دقیق بدم و کارت زود راه بیوفته... توصیه آخر: اگه دیدی کسی بهت میگه که آی این پاکت خیلی تکه و اله و بله و جیمبله شما زیاد توجه نکن چون آدم جو گیر و متعصب زیاده... امنیا پاکت خوبیه و منم راضیم ازش ولی دیگه انقدراهم که بعضیا گندش میکنن نیست... هم خونه ایم هم از 5800 راضیه و اصلا پشیمون نیست..

8. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال داشتم
    يكي اينكه برنامه اي براي فعال كردن دوربين دوم گوشي لازم دارم
    كه بتونه بعنوان آءينه عمل كنه نه بيشتر
    دوم بلوتوث
    وقتي كسي چيزي ميفرسته بدون سوال جواب مياد
    حتي بار اول هم همينطور
    اين مشكلو چجوري حل كنم ؟
    من نمیدونم کسی جواب سوال شما رو داده یا نه
    ولی این کد رو بزن بعد میتونی از دوربین دوم گوشی هم استفاده کنی :
    ستاره مریع 0 ستاره مربع یک سری گزینه میاد این گزینه CIFCAm رو بزنی دوربین دوم گوشیت کار میکنه

10. 2 کاربر از شهرام_ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چه طور باید زیر نویس فیلمی رو با core player اورد؟تنظیمات رو گذاشتم رو GDI ولی زیر نویس رو نیاورد!؟
    از کجا باید تظیمش کرد؟
    کلا چه طور میشه زیرنویس فیلم رو با چه نرم افزاری دید؟
    آخه یه فایل Divx با زیرنویس ریختم رو گوشی حالا نمیدونم چه طور زیرنویسشو باید آورد
    تو مشخصات فایل زیرنویس رو میزنه:ُDXSB
    Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 02-07-2009 at 11:06.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من نمیدونم کسی جواب سوال شما رو داده یا نه
    ولی این کد رو بزن بعد میتونی از دوربین دوم گوشی هم استفاده کنی :
    ستاره مریع 0 ستاره مربع یک سری گزینه میاد این گزینه CIFCAm رو بزنی دوربین دوم گوشیت کار میکنه
    ممنون اينو تست ميكنم
    در مورد بلوتوث كسي كمكم نكرد
    پس ديگه تا اخر عمر نبايد بلوتوث امنيا را روشن گذاشت
    چون هر كسي راحت ميتونه بره تو و هر كاري بكنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من الان اين پست شما را ميبينم
    و بقيه پستهاتو نديده بودم
    در مورد نرم افزار مطمئنا ويندوز موبايل ساپورت نرم افزاري بالايي داره و خيلي بالاتر از سيمبيان هست
    در مورد موزيك گوشيهاي پاكت پيسي بد نيستند ولي خوب هم نيستند چون دكمه هاي پلير مثل ان95 ندارند
    البته همشونو نميشناسم شايد چند تايي دشاته باشند
    ولي پستيباني فايلها بالا هست
    خز هم كه در اين گوشيها ميشه گفت معني نداره
    محيطش قابل تغيير باشه اگه اين قسمت خيلي مهمه برات فقط يه انتخاب ميمونه برات اونم xperia هست
    5800 هم به هيچوجه قابل قياس با امنيا يا x1 نيست
    در موردsms بدون كوچكترين شد xperia برتري به امنياداره به خاطر كيبوردش
    شما اگه بين امنيا و x1 گير كردي بهم بگو تا بگم كدومش بهت ميخوره و نيازتو برطرف ميكنه
    سلام دوست عزیزم.من فقط بین 5800 و اومنیا شک دارم.x1 به کار من نمیخوره.من نهایتا 420-30 میتونم خرج کنم.اینکه سمت اومنیا رفتم به خاطر اینه که مولتی مدیا رو خوب با وین موبایل ترکیب کرده.یه جورایی کامله.خوب ضعفم داره این که تابلوئه.دوستم i900 داره.من باهاش کار کردم.اگه x1 رو بزاریم کنار در کل به نظر تو 5800 بهتره یا اومنیا؟ با توجه به اون چبزایی که قبلا گفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •