عذر میخوام .. اگه جواب ندادم یا ندیدم یا اینکه دوستان جواب داده بودن بهتون..خب اینکه میخوای تاچ باشه کاملا سلیقه ای هست و تصمیم شما اینه پس حرفی توش نیست... اینم که میگی نوکیا اینو داده واسه دست گرمی زده کاملا غلطه.. 5800 کلی حرف داره واسه زدن...
1-ببین کیفیت ال سیدی 5800 واقعا خوب بود به نظرم و رزولوشن بالاتری داره دوستم فوتوشاپ کاره و یه عکس توش ریخته بود که رنگ بندیش فوق العاده بود و گوشی خیلی خوب عکس رو نشون میداد.. ولی خب در عوض اندازه صفحه امنیا بزرگتره
2-دوربینش افتضاح نیست شما خیلی خوش سلیقه هستی ولی از دوربین امنیا مشخصه ضعیفتره و شکی توش نیست( من تو این 3 ماه از دوربین امنیام استفاده ای نکردم فقط تستش کردم.. امکاناتش هم خوب بود.. برای یه عکاس معمولی کاملا رضایت بخشه)
3-اس ام اس زدن با جفتشون راحته... من اصلا قلم امنیام رو با خودم جایی نمیبرم.. میشه با انگشت اس ام اس زد.. 5800 هم واسه اس ام اس راحته.. از این لحاظ مشکلی نیست تو هیچ کدوم
4-تاچ 5800 اصلا ضعیف نیست.. بعضیا میگن تاچ امنیا ضعیفه که اینو آریا تو همین چند صفحه آخر برات توضیح داد کامل.. من با تاچ 5800 کار کردم خوب بود
5- توی نور خورشید جفتشون اذیت میکنن.. زیر نور مستقیم که امنیا اصلا نشون نمیده و 5800 هم خیلی ضعیف نشون میده... ولی این حالت واسه آفتاب ظهر بود که گفتم..
6-از لحاظ یازی واسه امنیا بازی به تعداد زیاد هست ولی کیبرد نداشتن باعث محدودیت شده و اگه بدون تعصب بخواهیم بررسی کنیم کیبرد نداشتن واسه بازی کردن یه عیبه و کیبرد مجازی نمیتونه جای کیبرد گوشی رو بگیره ولی کلی بازی هم هست که نیاز به کیبرد نداره...
--- با عرض پوزش الان باید برم صبح میام بقیش رو میگم متنم نیمه کاره موند... سوالی داشتید بپرسید---