سلام دوستان فکر میکنید اینطور که پیش میره باز قیمت پراید بالا بره؟ به نظرتون ممکنه یکم دیگه پایین بیاد؟![]()
سلام دوستان فکر میکنید اینطور که پیش میره باز قیمت پراید بالا بره؟ به نظرتون ممکنه یکم دیگه پایین بیاد؟![]()
الان موقع خریده
شنبه قیمت بازار مشخص میشه
سلام بچه های عزیز.
یه سوالاتی داشتم در مورد پراید خواستم راهنمایی کنید.
اصولا آدم حساسی رو ماشین هستم D:
یه پراید مدل 89 هست با 22000 تا کارکرد.
تازه روغن و فیلتر روغن و فیلتر هوا شمع ها اینا عوض شده، انژکتور شسته شده.
شمال رفتیم عیدی موقع برگشت از جاده هراز یه مسیر سربالایی پیچ تو پیچ بود. خلاصه ما هم رو دنده 2 همش گاز دادیم به این بدبخت(نه گاز خفن و بد) اما ممتد چون ماشین سنگین بود نفرات داشت. از اون موقع به بعد وقتی میزنم دنده 3 به بعد( منظور سرعت60 به بعد) یه صدای ممتد از موتور میاد که قبلا نمیداد! یه صدایی مثل زمانیکه با یه rd تا اخرین سرعتش در حال حرکت باشی! یعنی این شده علاوه بر صدای پیشفرض موتور ماشین!
امیدوارم منظور رو رسونده باشم! اگر چیزی راجبش به نظرتون میرسه بگید....
یه مسئله دیگه هم اینکه، لنت های چرخ جولو خیلی صدای سوت میداد! یه بار عوض کردم لنت پارس انداختم باز هم همون حالت. برده بودم ماشین رو پیش تعمیرکار ناخنک و سیلندر های ترمز رو دید صفحه دیسک هم دید گفت شاید از لنت هست! رفتم لنت خارجی Autorex خریدم مارک خیلی خوبیه. با اینکه از نظر ترمز عالی شده ولی باز هم هنگام حرکت صدای سوت میاد و باید حتما رو پدال ترمز یکم فشار بدم تا صدا قطع بشه. تو رو خدا اگر میدونید نظری چیزی بهم بگید...
مشکل بعدی. . . چیکار کنم این صدای موتور پراید مخصوصا رو دنده 1 و 2 با اون صدای عجیب قریبش رو دنده 1 موقع حرکت نیاد! دیگه خستم کرده :((((((
سوال اخر اینکه الان رو این کارکرد( 22000) چه چیز دیگه ای چک بشه ؟ تسمه موتوری چیزی یا ...
شرمنده زیاد شد سوالام. گفته کلی بپرسم. ممنون از همه.
سلام.بعضی از مواقع که شبکه های داخل کاتالیست اگزوز یا توری های داخل منبع اگزوز در اثر فشار وحرارت یا سرد شدناناگهانی معیوب میشن به اشتباه تصور میشه که صدای موتور زیاد شده.(اگزوزساز میتونه این مورد رو چک کنه)حالا اگه جواب نداد اون صدایی که شما گفتیداز60 به بالا شنیده میشه اگر اشتباه نکنم صدای زوزه گریبکس هستش.اگه با افزایش سرعت زیاد میشه میتونه از دنده دشلی ها یا دنده های پینیون باشه.ولی اگر با افزایش دور موتور زیاد میشه ممکنه از دیسگ وصفحه کلاچ یا دنده زیر گریبکس باشه.(حتی میتونه از بلبرینگ کلاچ باشه)در هر صورت برای رفع عیب باید گریبکس پایین بیاد وتمام این موارد رو مکانیک میتونه براحتی چک کنه.ولی از مکانیک تضمین بگیر که حتما قطعه معیوب رو پیدا کنه بعد عوض کنه.قطعات گریبکس خیلی گرونه.در مورد ترمز باید بری پیش یک مکانیک باتجربه که الکی خرج درست نکنه.دست احتیاط شیلنگ خلاء بوستر .پیچ رگلاژ بوستر و پمب ترمز رو بررسی کنه.(سیلندرهای ترمز رو که فرمودید ترمزساز قبلی چک کرده)در مورد خود موتور ببر یک فیلر گیری مجدد انجام بشه. موقع فیلر گیری تسمه تایم رو هم میتونن بررسی کنند که در22000 فکر نکنم موردی داشته باشه
ممنون بابت توضیحات خوبتون.
وای خیلی اینجوری بده بخوای بدی به مکانیک اونم بخواد همه چیو پایین بیار دست اخر هم کلی هزینه تو این اوضاع!
من مکانیکی خوب و با تجربه تو تهران نمیشناسم. اخه خیلی موقعیتش نشده زیاد ببرم ماشین رو مکانیکی. بیشتر 1، 2 تا مکانیک دمه خونه هست که خیلی از کارشون راضی نیستم. اگر شما میشناسید بهم بگین.
صدای موتور که داخل اتاق میاد رو به نظرتون با چی کم کنم؟ نمد که فکر نمیکنم چندان جواب بده.. بعضی پراید ها رو پشتون میشینم( نه با این موتور زیمنس جدیدا همون زیمنس قبلی ها) واقعا صداشون خیلی کمه و روونه! اونوقته که دلم میخواد!![]()
سلام.شرمنده من تهران زندگی نمیکنم.ببر به نمایندگی های معتبر که رفیقاتم رفتند و راضی بودن.بعضی از پرایدها کلا مادرزادی صدای خشک وزمختی دارندو هیچ راهی هم نداره.ولی شما گفتید بعداز مسافرت اینطور شده.ذر ضمن یک تجربه براتون بگم.ماشین یکی از بچه ها بدجور صدای موتور تو اتاق میومد بعداز کلی کلنجار رفتن با ماشین فهمیدیم که لاستیکهای دور دربها ضعیف شده(در اثر سرما وافتاب خوردگی چون منزلشون گاراژ نداشت)وبا عوض کردن لاستیکها ورگلاژ دربها مشکل حل شد ولی ماشین مورد نظر مدل 86بود.بهتره اول منبع صدای اضافه رو پیدا کنی مثلا از موتور هست یا گریبکس یا معیوب شدن اگزوز یا...وبعد هزینه کنی.برای این کار شانسی ببر پیش چندتا تعمیرکار وببین نظرشون چیه که فقط باید وقت بزاری وهزینه ای هم نداره.از پیشنهادهای اونها احتمالا به نتیجه مطلوب برسی.انشا...در ضمن گریبکس اخرین مرحله باشه چون بسیار هزینه بر هست.
دوستان سپر پراید صبا و یا 131 رو میشه رو پراید هاچ بک نصب کرد؟
فکر کنم خیلی عضلانی و شیک بشه اگه بخوره![]()
من یه مورد دیدم که این کارو انجام داده بود
باید بگنم واقعا بد شده بودچالان ماشینتون همون شکل پراید های کرخ ای رو داره اصللا پیشنهاد نمیکنم
قیمت صبا مدل 89 فرمون هیدرولیک چنده تقریبا ؟
سلام دوستان گلم
پرایدم مدل 88 با کارکرد 80000تا چندتا مشکل داره:
1- این روزا صدای موتورش زیاد شده.
2-وقتی دنده عقب هم میزنم صدای قژژژ میده
3- بعضی وقتا بیشتر تو زمستونا که هوا سرد میشه وقتی دنده کم میکنم یا بصورت خلاص در میارم گاهی صدای شیهه اسب میده
کمکم کنین مشکل چیه و چیکار باید کنم؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)