آقا يكي آموزش كيت سروس بزاره با تشكر![]()
خیلی عجیبه برا من دقیقا 12 ثانیه طول میکشه.
خودمونیم 1 ثانیه طول نمیکشه یه چیزی گفتیا
من هم مشکلی در سیو بازی ندارم کمتر از 3 ثانیه بازی سیو میشه!
شما هرچه به تیم بزرگتری بری کمتر فیکس میشی!
خود من در تیم بولونیا فیکس تیم بودم و همیشه بازی میکردم اما در منچستر سیتی که روبینیو ،رایت فلیپس و چند بازیکن بزرگ دیگه هست حتی وقتی 1 گل و چندتا پاس گل میدم مربی من را دقیقه 70 میکشه بیرون!
منم مشکل save ندارم
من حتی با عکسی که از خودم داشتم scan کردم گذاشتم رو صورت بازیکنم و جو زده شدم و زدم ملیت ایران و تو تیمم هم فیکس شدم اما فهمیدم چه .... خوردم یکی دیگه ساختم و زدم انگلیس الانم دارم تو aston villa بازی میکنم ولی هنوز تو تمرینم 2 ومین بازی بودش
راستی خسته شدم رفتم champions league بازی کنم اولش نمیتونستم بازی کنم احساس میکردم فقط کنترل یه بازیگن ماله منه !!!!
میگم یکی becom a legend رو توضیح بده . فعلا هفته پنجمه فقط دارم تمرین میکنم تمرینات هم خوب ظاهر شدم .
من نیمکت نشین بشم میره بازی و من باید بشینم بازی رو ببینم ؟؟
بعد از چند هفته تمرین میرم نیمکت ؟
بايد خوب تمرين كني يعني نمره بالا بگيري تا بري رو نيمكت و بعد ذخيره مياي تو و با دو سه تا بازي خوب ميري تركيب اصلي
كسي نيست واسه من توضيح بده؟؟؟![]()
[quote=pentoriko;3097763]بايد خوب تمرين كني يعني نمره بالا بگيري تا بري رو نيمكت و بعد ذخيره مياي تو و با دو سه تا بازي خوب ميري تركيب اصلي
خوب بعد چند هفته میرم نیمکت ؟
الان هفته 5 مه هنوز رو سکو هستم !
[quote=akbar_syberia;3097772]
نمره چند ميگيري تو تمرينات؟؟؟؟
دوست عزیز...خوب بعد چند هفته میرم نیمکت ؟
الان هفته 5 مه هنوز رو سکو هستم !
اینکه شما کی به تیم اصلی دعوت بشی به خودتون بستگی داره خود من اولین بار 13 هفته تو تیم دوم بازی کردم و بعد به نیمکت اومدم اما دفعه بعد در چهار هفته روی نیمکت اومدم!
زمانی که نیمکت نشین بشی اگر قرار باشه به بازی بیایید مجیوری بازی تا زمانی که به بازی میایی ببینی.
[quote=pentoriko;3097791]7.5 - 6.5
گل هم میزنم
گرچه هافبکم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)